NLP i praksis

Home » Studere ved NOCNA » Bøker » NLP i praksis

NLP i praksis

Fagboken NLP i praksis som NOCNA Trenerne Gillian, Melinda og Elisabeth har skrevet.

“Denne boken gir deg en innføring i NLP og passer for deg som ønsker å vite og lære mer om dette fagområdet”

Hvis du noengang har drømt om et bedre liv så vil  NLP i praksis vise deg hvordan du kan skape suksess på alle områder i livet ditt. Boken vil vise deg steg for steg hvordan du kan oppnå emosjonell frihet, bedre selvtillit og hvordan du kan kommunisere bedre og mer effektivt med andre og ikke minst deg selv.

Boken er en introduksjon til nevro lingvistisk programmering (NLP) som et verktøy for kommunikasjon, mestring og målsetning. Å lære NLP kan, på en enkel måte, gi en grunnleggende forståelse for hvordan det menneskelige sinn fungerer. NLP er et studie om strukturen i subjektiv erfring og kjent som en moderne form for psykologi.

NLP i praksis viser deg hvordan du kan finne frem til den fremragende livskvaliteten som du ønsker og fortjener og den lærer deg  hvordan du kan mestre både ditt personlige og profesjonelle liv.
Forfatterene av denne boken har gjennom bøker, CDer, seminarer og kurs vist tusenvis av mennesker hvordan de kan håndtere og vedlikeholde  livene sine på en forbedret måte.
De har lært alt ifra politikere, akademikere og helsepersonell til idrettsmen, kjendiser og kunstnere om hvordan de lettere kan skape og oppnå sine drømmer.

Med NLP i praksis, avdekker forfatterene hemmelighetene som ligger bak tankens kraft og lærer deg blant annet :

  • Hvordan du finner ut hva du virkelig ønsker
  • Hemmeligheten bak god, positiv og løsningsorientert kommunikasjon med deg selv og de rundt deg
  • Hvordan du oppnår den suksessen du beundrer hos andre
  • Hvordan to bryter tankemønstre for å eliminere frykt og begrensende tro
  • Hvordan du kan begynne bruke NLP i ditt eget liv

Ved bruk av enkle verktøy kan du skape det livet du ønsker for deg selv.

Mail order: NOK 354,-

Beløpet kan betales direkte til Nordic Coach & NLP Academy bankkonto 9490.05.98259. Boken kan også betales med VIPPS NOCNA 11345. Send deretter ditt navn og kontaktdetaljer til utdanning@nocna.no med betalingsdato. Ta utskrift fra din nettbank dersom du trenger godkjent regnskapsbilag/kvittering.