Bestill foredragsholdere, kurs eller seminar

En trening av høy klasse.
Home » Bestill foredragsholdere, kurs eller seminar

Foredrag, kurs og seminar

NOCNA trenere, lærere og foredragsholdere har lang erfaring og har holdt kurs, foredrag, seminar og bedriftsinterne kurs i flere tiår. Vi har kompetanse innen coaching, kommunikasjon, konflikthåndtering, mentoring, NLP, mindfulness, stressmestring, helsefremmende arbeid og helsecoaching, HMS, bedriftsutvikling, mestring, folkehelsearbeid, psykologi og mye mer.

Når du booker inn eksterne foredragsholdere er nytteverdien den enkelte ansatte får for firmaet jobbmessig og på det menneskelige plan. Vi ved NOCNA ser at mange leier inn en ekstern foredragsholder til en intern konferanse, fordi de ønsker et motiverende avbrekk i det interne programmet. Mange av våre tidligere studenter har bestilt oss som foredragsholdere på event og seminar. Noen ønsker gode trenere og coacher for å høre deres suksesshistorier og hva man kan dra nytte av inn i arbeidslivet. Noen ganger er det ønskelig med et sosialt arrangement med et faglig preg, som f.eks. en kickstart med et inspirerende foredrag før en middag. Andre igjen ønsker å gå lenger ned i dybden for å styrke bedriftskulturen, forsterke et budskap eller bistand til å nå målsetninger for neste strategiperiode.

Ta kontakt med oss

Uansett formål så bistår vi fra NOCNA med å finne rett foredragsholder, mentor eller trener til ditt neste arrangement.

Vi kan bistå med motivasjon, coaching, NLP sertifisering og så mye mer. Ta kontakt så skreddersyr vi opplegget så det passer deg og din bedrift.

Motivasjon på arbeidsplassen

Mange bestiller oss for økt motivasjon på arbeidsplassen. Motivasjon er den energien som får deg til å begynne på noe – som får deg til å fortsette med det – og som gjør at du får gjennomført det du begynte på.

Som kolleger i en bedrift er det noen punkter som kan være lurt å tenke på for å holde motivasjonen oppe. Ha en god og åpen kommunikasjon, vær forståelsesfulle, se og hør hverandre og gi hverandre ros.

Som leder er det i tillegg viktig å gi ansvar og ha tillit til at de klarer det – være tilstede og være et godt forbilde. Med motiverte ansatte kan man oppnå flere positive resultater for bedriften. Det kan gi økende omsetning og et bedre arbeidsmiljø med økt trivsel.

Vi i NOCNA kan tilby foredragsholdere, profesjonelle coacher, mentorer, og trenere som kan gi din bedrift flere smarte tips og gi dere den motivasjonen som skal til for å motivere hverandre.

Når du skal booke et foredrag er det viktig å velge rett foredrag og foredragsholder. Og finne et foredrag som passer dine behov, ønsker og eventuelle utfordringer. Inspirerende, engasjerende og motiverende foredrag eller fagrelatert som skal ned i dybden på et spesielt fagområde. Det er mange hensyn å ta når du skal finne rett foredragsholder til ditt arrangement.

Når man arrangerer en konferanse eller en faglig sammenkomst for sine ansatte og/eller ledere er det populært å booke inn foredrag via eksterne foredragsholdere. Noen ganger bookes et foredrag for å få et avbrekk i en faglig tung dag med en foredragsholder som er motiverende og engasjerende. Andre ganger ønsker man å booke et foredrag for å få faglig tynge på dagen. Men kombinasjonen av det faglige med engasjement og inspirasjon er allikevel det mest populære.

Et annet viktig moment når firma og organisasjoner booker foredragsholder er nytteverdien av det enkelte foredrag. Alle ansatte skal sitte igjen med et budskap, at tilhørerne skal ha med seg ulike verktøy tilbake til arbeidshverdagen.

Noen foredragsholder kommer gjerne med sin inspirerende historie fra sitt eget liv, andre forteller om sin bakgrunn, inkludering og mangfold, mens andre har sitt fokus på arbeidsmiljø, medarbeider og samspill. Uansett foredrag har vi i NOCNA et stort utvalg av temaområder, foredrag, coacher, og foredragsholdere innenfor ulike segment og temaer. Ta kontakt for mer informasjon og for å booke en foredragsholder til ditt event eller seminar.