NLP for lærere og pedagoger

Internasjonal sertifisering med 80 CPD poeng.
Home » Studier og kurs » Om NLP utdanning » NLP for lærere og pedagoger

Frivillig forberedende NLP Diplom (online)

Modul 1: 12 – 14 sept (online) kl 09-15 | Modul 2: 11 – 12 okt (online) kl 09-15 | Modul 3: 07 – 09 nov (online) kl 09-15 | Modul 4: online fordypning til NLP Teaching Practitioner (ekstra sertifisering)

Frivillig forberedende NLP Diplom (online)

Modul 1: 16 -18 jan 2025 – kl 09-15 | Modul 2: 14 -15 feb 2025 – kl 09-15 | Modul 3: 13 – 15 mars 2025 – kl 09-15 | Modul 4: online fordypning til NLP Teaching Practitioner (ekstra sertifisering)

Varighet: 3-6 måneder avhengig når på året du starter dine studier

Oppbygging: 4 moduler og integrering mellom modulene i egen tid.

Opptakskrav: Lærerutdanning, praktisk-pedagogisk utdanning eller minimum 5 års dokumentert yrkespraksis innen undervisning

Sted: Online

Type: Utdanning

Fagorganisasjon: Utdanningen kvalifiserer for medlemskap og ansvarsforsikring i Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN).

  Påmeldingsprosessen for utdanninger/kurs/online opplæring:

  Utdannings-/ Kursavgift
  Faktura vil bli utstedt. Alle innbetalinger merkes med ditt navn, gjeldende utdanning og dato.

  Innbetalte beløp refunderes ikke men kan overføres til senere moduler/kurs i inntil 1 år etter ordinær kurs/utdanningsstart. Ønsker du å søke over til senere utdanning er det et administrasjonsgebyr på kr 2500,-

  For online kurs: For å få tilgang til vår e-læringsplattform slik at du umiddelbart kan komme i gang med dine studier må hele studiet være innbetalt og registrert i sin helhet.

  For bedrifter og hvis faktura skal til en annen adresse enn privat: om utdanningen skal betales via faktura vennligst send fakturadetaljer med navn/bedriftsnavn/foretaksnavn, e-post, adresse, postnr og poststed, samt telefonnummer til utdanning@nocna.no ved påmelding. Merk e-posten med “fakturaadresse”. NB Faktura utstedes kun en gang. Ved utstedelse av ny faktura påbeløper tilleggsgebyr på kr 500,-

  Eventuelle delbetalinger søkes via Svea finans gjennom link på kurssiden.

  Betingelser
  Påmelding til kurs og utdanning ved NOCNA/Nordic Coach & NLP Academy er bindende ved påmelding/bekreftelse og når ordrebekreftelse er mottatt pr mail av kunde.

  Angrerett
  Studenten har rett til å angre påmeldingen innen 14 dager etter påmelding. Et administrasjonsgebyr på kr 250,- påløper. Skriftlig avmelding kreves, og det er studentens ansvar å sørge for at den mottas av skolen innen angrerettsfristen. Det er ikke angrerett på digitale tjenester som er ferdig levert slik online utdanning & meditasjoner/apper hvor student får tilgang til e-læringsplattform eller digitalt materiale.

  Angrerettsskjema kan lastes ned her.

  Ved sykdom
  Deltaker kan få utsatt deltagelse til neste tilsvarende samling/utdanning. Tid for online kurs kan forlenges mot legeattest.

  Nordic Coach & NLP Academy rettigheter
  Nordic Coach & NLP Academy forbeholder seg retten til å gjøre endringer mht. tid, sted, instruktører m.m.

  aksept *


  NLP Teaching Practitioner kr 39000,- (inkl. NLP Practitioner & NLP Teaching Practitioner)

  Beløpet må betales i sin helhet innen 7 dager. Delbetaling kan skje via Svea finans: Søk her.

  En NLP og coachutdanning som gir deg sertifisering med 80 CPD poeng innen NLP i pedagogikk.

  Utdanningene er i verdensklasse og akkreditert av den strengeste fagorganisasjon for NLP og coaching i Norge, Norsk Forening for Coaching & NLP, godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon. Utdanningene leveres av multi-profesjonelle fageksperter.

  NLP for lærere er for mennesker som fra tidligere har lærerkompetanse og ønske å bringe sin kompetanse til nye høyder. NLP for lærere gir kunnskap og verktøy som den formelle pedagogiske utdanningen ikke inkluderer. Utdanningen gir en førsteklasses forståelse om NLP og hvordan du bruker den i klasserommet/undervisningssalen for å kommunisere slik at du kan påvirke andre på et dypere plan i undervisningssammenheng. Du får verktøy som har blitt brukes av de dyktigste pedagogene. Du vil få strategiske verktøy for design, planlegging, levering og evaluering av effektiv lærdom og pedagogiske aktiviteter. Pedagogikk er et område som er under lupen og det etterlyses endringer, utviklinger og metoder som gir bedre resultater og høyne prestasjoner. Dette er studiet gir deg teknikker, strategier og løsninger til å undervise, motivere og engasjere unge og voksne elever uansett bakgrunn.

  Se hva våre studenter sier.

  UTDANNING

  INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

  Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.

  Du vil lære å:

  • kommunisere effektivt og løsningsorientert
  • utvikle en mer tillitsfull kommunikasjon
  • gi mer inspirerende, kreative og stimulerende timer, og gi og ta imot feedback
  • få større fleksibilitet og resultater når du arbeider med “vanskelige” personligheter
  • oppdage foretrukne læringsstiler
  • levere informasjon for alle sansene
  • tillate elever å dele med andre hva de gjør bra, slik at de kan overføre det til andre (modellering)
  • øke motivasjon og rask innlæringt
  • anvende metaforer og historiers som kraftfullt pedagogisk verktøy
  • være i den beste tilstanden for å undervise
  • utvikle en fleksibel og positiv holdning
  • bruke forskjellige områder i rommet for å levere forskjellige typer beskjeder
  • utvikle robuste, varige og praktiske ferdigheter for stresshåndtering
  • være klar med hensyn til målet med undervisningen, og sikre at du har oppnådd det

  Kurs/utdanningslitteratur er på både norsk og engelsk. Opplæring er på norsk.

  N.B. For å bli sertifisert coach trenger du ikke å ta alle nivåer. Du trenger nivå I og II, og deretter en eller flere coachingnivåer for spesialisering.
  For å kvalifisere som coach kan du velge linjene: NLP Professional Coach, Helsecoach og/eller Mindfulness Coach.
  Noen studenter velger en, andre velger flere, det er veldig individuelt alt etter deres tidligere bakgrunn og fremtidig målsetning.

  Se hva våre studenter sier.

  “Dette er garantert noe for norsk skole! Jeg har brukt NLP i skolen og tilbakemeldingene fra elevene er helt tydelig.”

  — Alfhild Grunnan, lærer, Aurskog Skole

  “Innhold og struktur på utdanningen har for meg vært helt optimalt. Dette er noe for alle lærere uansett tidligere kompetanse og erfaring. Med min pedagogisk bakgrunn vil jeg si at jeg er meget fornøyd både med planlegging, struktur og undervisning. Kan ikke finne forbedringspunkter – et topp opplegg. “

  — Svein Kaurin, adjunkt

  “Lærerikt, utfordrende, klargjørende og et kompetent team som utfyller hverandre.

  — Svein Kaurin, adjunkt

  “Noe for fremtidens skoler. Meget bra.

  — Bjørn Vagstein, adjunkt

  “Som lærer med flere tiårs bakgrunn i skoleverket ble jeg veldig overrasket over at jeg ikke kunne noe av dette fra før. En ny verden åpnet opp for meg når jeg begynte å studere NLP. Dette er noe som alle lærere burde kunne.

  — Monica S. Iversen

  “Jeg er imponert og jeg gratulerer teamet. Mine gjentatte besøk til The Paradigm Academy har visst meg at kompetansenivået er meget høyt. 

  — Dr. John Grinder, co-creator of NLP