Ledercoaching

- Communication & Coaching Psychology.
Coaching gir resultater.
Home » Coaching » Ledercoaching

Coaching i lederrollen og i ledelse

Ønsker du å utvikle deg som leder? Ønsker du å kommunisere bedre og være bedre rustet til å løse konflikter?

En god leder er en leder som utvikler seg sammen med bedriften, og er trygg og motiverende i omstillingsprosesser.

Mange har ikke tenkt godt nok gjennom hvordan de ønsker å være som leder, og om de jobber i tråd med verdiene til både bedriften og seg selv.

Å være leder kan være både omfattende og krevende, og opplever å være alene med utfordringene i bedriften. Det er ikke alltid like enkelt å diskutere utfordringer med medarbeidere. Ledercoaching er et godt alternativ når du ønsker en «å spille ball med», helt åpent og konfidensielt, uten at det vil få noen konsekvenser internt blant medarbeidere.

Å ta steget fra ord til handling kan ofte være utfordrende. Ledercoaching vil gi deg verktøyene for å kommunisere mer effektivt og løsningsorientert, skape et miljø for vekst og forandring og hjelpe deg til å holde riktig fokus.

En ledercoach er en «sparringpartner» som bevisstgjør deg som leder gjennom å fokusere på verdier, motivasjon og handling.

Ønsker du ledercoaching fra våre erfarne coacher? Bestill time her.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon.