Nedlastninger

Tusenvis av mennesker bruker disse meditasjoner og hypnoterapeutiske
prosesser for helse, velvære og målsetning.
Home » Studere ved NOCNA » Nyttige nedlastninger

Nedlastninger - meditasjon & mindfulness

Skog med trær i solskinn med et gammelt hus foran.

Skogsreise av og med Gillian Godtfredsen

Denne SKOGSREISE meditasjonen med Gillian Godtfredsen er en avslappende meditasjon hvor du besøker den gamle mannen i skogen. Du kan gjøre denne prosessen regelmessig for større klarhet og innsikt. Den er en del av serien “The Voice That Heals” med meditasjoner av og med Gillian Godtfredsen.

Gillian har arbeidet med helsefremmende arbeid, NLP, healing og helsecoaching i mer enn 40 års tid. Hun underviser ved de ulike utdanningene ved NOCNA (Nordic Coach & NLP Academy) og ved The Paradigm Academy.

Kjøp som nedlastning: kr. 79,-
Du kan også vippse kr 79,- til NOCNA 11345, og sende din epost til utdanning@nocna.nå så sender vi filen til deg.

cover-payloadz-1-300x300

Livsreise av og med Gillian Godtfredsen

Livsreise er en guidet meditasjon av Gillian Godtfredsen. Livsreise er en fin meditasjonsreise for deg som er interessert i mestring av livets prosesser. Meditasjonen støtter deg til å utvikle din indre stemme, din intuisjon, ditt potensiale og ditt livsformål. Bruk denne meditasjonen regelmessig for å øke innsikt, forståelse og bevissthet, gi plass til takknemlighet og kjærlighet i livet, og for å frigjøre deg fra begrensninger som holder deg tilbake. Frigjør din indre kraft slik at du gir deg selv rom og plass for stillhet og utvikling på din livsreise.

Kjøp som nedlastning: kr. 79,-
Du kan også vippse kr 79,- til NOCNA 11345, og sende din epost til utdanning@nocna.nå så sender vi filen til deg.

450x450

SINNE KONTROLL – Lær å kontrollere ditt sinne med hypnoterapi

Lær å kontrollere ditt sinne med hypnoterapi. Metoden kan gi effektiv og varig hjelp mot ukontrollert sinne.

Det kan være mange grunner til at sinne oppstår. Når du blir sint for ofte og/eller for mye kan det ha ubehagelige konsekvenser. Unaturlig mye sinne kan føre til problemer som stress, forstoppelse, hodepine, fordøyelsesplager, insomnia osv. Kontroll over følelser er både helsefremmende og ‘empowering’.

Du kan gjøre denne prosessen om og om igjen når du trenger det.

NB. Bruk gjerne øretelefoner når du lytter og sørg for at du befinner deg et sted der du kan legge deg ned og være uforstyrret.

Kjøp som nedlastning: kr. 179,-

a-ga-ned

GÅ NED I VEKT MED HYPNOTERAPI (Norsk)

Drømmer du om en lettere og nettere kropp? Vil du gjerne gå ned i vekt, men kommer aldri i gang? Det er dessverre ikke alltid like lett å vite hvordan man motiverer seg selv. 

Kjøp som nedlastning: kr. 179,-

a-lindre

Å LINDRE HODEPINE! (Norsk)

Er du en av dem som stadig tyr til smertestillende tabletter så fort du kjenner hodepinen eller migrenen komme snikende? Du er ikke alene om å gjøre det, men er du sikker på at det er nødvendig? 

Kjøp som nedlastning: kr. 179,-

sov-big

Sov Godt (Norsk)

Sov Godt er et fantastisk hjelpemiddel for deg som ønsker bedre søvn. Det kan være mange bakenforliggende årsaker til mangel på søvn og dårlig søvnkvalitet. Gillian Godtfredsen’s vakre og hypnotiske stemme hjelper deg til å få en god natts søvn, natt etter natt.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

oppdagelsesreise_big

Oppdagelsesreise (Norsk)

Oppdagelsesreise er en guidet meditasjon som passer for alle aldersgrupper. Du blir guidet på en vakker reise der du utforsker verden fra ditt ståsted.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

romskipsreisen_big

Romskipsreisen – meditasjon for barn (Norsk)

Romskipsreisen er en guidet visualisering/meditasjonreise for barn. Formålet med Romskipsreisen er å hjelpe barnet til å lytte til og bli bedre kjent med kroppens egen visdom på en ny, spennende og lærerik måte.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

kveld_barn

Kveldsmeditasjon for barn – Det magiske treet

Kveldsmeditasjon for barn er en vakker og rolig reise. Det magiske treet er ideelt for barn å lytte til ved sengetid. Gillian Godtfredsens vakre og avslappende stemme har blitt etterspurt av mange barn i flere tiår. 

Viktig for foreldre: Vennligst passe på at mobiltelefon/nettbrett fjernes fra rommet etter at barnet har sovnet. 

Kjøp som nedlastning: kr. 199,-

beskyttelsesreise_big

Beskyttelsesreise (Norsk)

Beskyttelsesreise er en indre reise som gir tips, råd og en guidet meditasjonsprosess som har til hensikt å gi økt trygghet, beskyttelse og indre ro.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

frigjøringsreise_big

Frigjøringsreise (Norsk)

Frigjøringsreise er en guidet meditasjonsprosess som har til hensikt å bistå deg til å frigjøre deg fra uønskede avhengigheter. Du blir guidet gjennom en indre reise som gir innsikt og økt bevissthet om dine unike ressurser, potensiale og vekstmuligheter.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

stillhetsreise_big

Stillhetsreise (Norsk)

Stillhetsreise Ta en reise der du kan få hjelp til å ta kontroll over stresset gjennom stillhet – kanskje vår tids mest effektive teknikk.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

den_helbredende_hage

Den helbredende hage (Norsk)

Bruk denne meditasjonen regelmessig for å absorbere fargene og for å dekke dine behov for healing og balanse. Energifrekvensene fra Moder Jord skaper stabilitet, harmoni og lindring.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

ditt_indre_barn

Ditt indre barn (Norsk)

Ta en reise tilbake til fortiden og møte ditt indre barn. Formålet med denne cd’en er å øke din forståelse for livets mestringsprosesser, gir klarhet og innsikt og øke dine evner til å forstå og styre dine tanker, følelser og atferd.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

englereise

Englereise (Norsk)

Englereise er en avslappende og balanserende meditasjon for deg i din personlige livsprosess. Bruk denne meditasjonen regelmessing for å øke innsikt og forståelse, healing, og motivasjon. 

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

healingreise

Healingreise (Norsk)

Healingreise er en meditativ reise inni ditt indre som støtter deg til å roe ned og lade opp batteriene. Formålet er å hjelpe deg til å igangsette dine egne iboende helbredende evner.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

lystreet

Lystreet (Norsk)

Lystreet er en fin meditasjon for deg som ønsker å slappe av og samtidig lade opp batteriene. Ta en reise dypt inni naturelementene og bruk Mor Jord og Universets lys til energi, helse, healing og innsikt.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

meditasjon

Meditasjon (Norsk)

Meditasjon er en innføring i enkel meditasjon for deg som ikke har meditert så mye før. Ta en reise innover og lær hvordan du kan få “skru av” tankevirksomheten en stund hver dag.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

CD_LABEL_Krystallreise

Krystallreise (Norsk)

Dette er en enkel visualiseringsreise for alle som ønsker å arbeide med healingenergier. Du vil meditere ved hjelp av vakre krystaller, og bruke dem i din personlige prosess for å oppleve større klarhet og bedre livskvalitet.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

paradigm_healing

Paradigm Healing (Norsk)

Paradigm Healing er en spennende reise dypt inn i ditt indre. Denne reisen fører til økt bevissthet og større forståelse med hensyn til de sanne årsakene til de problemene som livet presenterer. 

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

paradigm_themes

Paradigm Themes (Norsk)

Paradigm Themes er musikk som er fin for avspenning, ro og balanse i hverdagen. Gillian Godtfredsen spurte musikeren Geir Bremer Øvrebø om å komponere et stykke musikk med et språk som gir umiddelbar klangbunn i menneskenes følelser.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

tidsreise

Tidsreise (Norsk)

Tidsreise er en spennende reise i tid. Du vil oppleve å bevege deg ut langs tidslinjen din og hvordan du kan arbeide med forskjellige aspekter i ditt liv. Dette er en klassiker og har blitt brukt av tusenvis av mennesker i sin egen personlige prosess.

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Å miste et kjæledyr

Denne prosessen av og med Gillian Godtfredsen er skapt for å hjelpe deg med å håndtere dine følelser i forbindelse med å miste ditt elskede kjæledyr. 

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

 

English CD's

Thousands of people have told what a fantastic resource this series of health promoting meditations for relaxation, wellbeing, focus, clarity, goalsetting and mastery is in their everyday life.

Perfect Health – Body Scan Meditation

The Perfect Health – Body Scan Meditation is perfect for your mindfulness and wellness practice. It will help you promote body awareness, body intelligence, a deeper connection to yourself, stress awareness, and relaxation. It is a wonderfully easy and effective way to release stress and tensions in your body.

The Perfect Health – Body Scan Meditation will help you to train your mind so that you can be mindful in the present moment.

The meditation works best if you can listen with headphones, lie or sit down and focus on your body.

The meditation is guided by Gillian Godtfredsen who has more than 40 years professional experience with health promotion and wellness. Her unique voice is soothing and healing and known by those who listen as “The Voice that Heals”.

 
boost

Boost Your Self-Esteem and Self-Confidence

Boost Your Self-Esteem and Improve Your Self-Confidence

Boost Your Self-Esteem and Self-Confidence with this specially designed hypnotic programme. Learn how to become more self-confident and have the charismatic qualities that everyone admires. 

Download price: NOK 137,-

CD-Krystallreise-cover - web

Crystal Journey (English)

Crystal Journey is a beautiful guided meditation for anyone who wants to work with healing energies. You will meditate using beautiful crystals and use them in your personal process to experience greater clarity and improved quality of life. 

Download price: NOK 137,-

a-lindre

Workplace Mindfulness

with 2 parts:
1. Workplace Mindfulness
2. 4 Square Breath

This is an easy mindfulness exercise for the workplace. It can be done in the middle of a busy working day for relaxation and increased concentration and focus.

Download version: NOK 89,-

joyful_heart_270

Joyful Heart Meditation (English)

The Joyful Heart Meditation is a beautiful process using guided imagery to facilitate emotional wellbeing, healing and transformation. 

Download price: NOK 137,-

future_self_270

Your Future Self (English)

Your Future Self is a powerful process that facilitates self-empowerment and your future success. You are creating your future and the self that you desire to be.

Download price: NOK 137,-

Mastering exam anxiety-web

Passing Exams – Mastering exam anxiety (English)

Passing exams is a powerful and meaningful process that facilitates your success in passing exams. The purpose is to assist you to manage exam anxiety and strengthen your inner resources, positive emotions, concentration and focus.

Investment: 22 EUR (NOK 199,-)

shadow_work_270

Shadow Work Meditation (English)

Shadow Work Meditation is a deep process that facilitates emotional healing and transformation. The purpose of the guided meditation process is to help you to evolve through cultivating your awareness of different physical, mental, spiritual and emotional aspects that affect your life. 

Download price: NOK 137,-

angelic_journey

Angelic Journey (English)

This Mp3 is designed to to increase a persons insight, understanding, healing, and motivation within their life.

Download price: NOK 137,-

healing-journey

Healing Journey (English)

Healing Journey is audio designed to facilitate YOUR healing and inner peace. Delivered by Gillian Godtfredsen who is better known as “the voice that heals”.

Download price: NOK 137,-

natural

Natural Healing (English)

Take this wonderfully relaxing healing journey. Gillian Godtfredsen’s voice is renowned for relaxation and the ability to assist in the activation of the body’s power to heal.

Download price: NOK 137,-

past-life

Past Life Insight (English)

Past Life Insights is a two part program on past life regression. Part I is an introduction to the concept of past life regression describing how and why it works. Second part is a Past Life Meditation with Gillian.

Download price: NOK 137,-