Sertifiserte utdanninger i coaching og personlig utvikling

Nordic Coach & NLP Academy
Home » Studier og kurs

Personlige og profesjonelle utvikling

Ta din personlige og profesjonelle utvikling til det neste nivå! Ta et kurs hos oss som øker dine ferdigheter i kommunikasjon, arbeidsglede, endringsarbeid, stressmestring og mye mer.

Hos oss kan du ta mange ulike studier og kurs. Du kan studere kortere kurs eller lengre utdanninger, alt etter dine ønsker og behov. Å gjøre livsendringer er store og viktige valg. Vi forstår og støtter deg når du utvider og styrker dine muligheter fremover. Vi ved NOCNA har utdannet coacher og NLP utøvere i mer enn 30 års tid. Våre kurs og utdanninger er CPD akkrediterte.

NOCNA NLP gir deg en kraftfull verktøykasse for kommunikasjon, ledelse, karriereutvikling, motivasjon, coaching og mestring. Vår utdanning er toneangivende og gir formelle internasjonale studiepoeng innenfor Continued Professional Development. (CPD).

NOCNA NLP- og Coaching-programmene gir verdifull opplæring fra eksperter innen coaching, helse, ledelse og mental trening. Du vil lære kraftfulle metoder som kombinerer vitenskap og praktisk visdom for å støtte deg selv og andre mot bedre mental, fysisk og åndelig helse. Ved å hjelpe andre til oppfyllelse, vil du endre ditt eget liv i prosessen.

Ta deg tid til å prioritere deg selv og ditt ønske om å også hjelpe andre.

Vi ved NOCNA har i årevis jobbet med helsecoaching/coaching, NLP, mindfulness/meditasjon og mental trening for energi, overskudd og god helse. Vi skrev allerede over 15 år siden boken Helsecoaching – på vei mot helhetlig helse. Vi har jobbet med helse på alle plan i mer enn 40 år, og brenner for det. Vi ser hvor mye et menneske kan gjøre for å skape en bedre helse, alt fra det fysiske, til det mentale, emosjonelle, sosiale, og til og med spirituelle.

Vår Coachutdanninger gir deg livskunnskap og praktiske ferdigheter på din livsvei. Nå kan du få Mental Trener – sertifisering med sammen med coachutdanning.

Alle våre coachutdanninger starter med NLP Practitioner & NLP Master Practitioner som gir verktøy for livet, for å mestre det som er utfordrende, overkomme hindringer, og nå de mål du setter deg.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon.