Karrierecoaching

- Communication & Coaching Psychology.
Coaching gir resultater.
Home » Coaching » Karrierecoaching

Coaching for karriere og karriereutvikling

Føler du at du står fast? Eller ønsker du å videreutvikle ditt potensiale og klatre på karrierestigen. Karrierecoaching passer for alle som ønsker et løft eller endring. Enten du er nyutdannet og usikker på hvordan du skal ta første steget ut i arbeidslivet, eller om du har lang erfaring fra det yrkesaktive liv.

I dagens klima er arbeidslivet i stadig endring og både arbeidsgivere og arbeidstakere blir nødt til å forholde seg til omstillingsprosesser. Ikke alle bedrifter eller ansatte er rustet for slike endringsprosesser. Karrierecoaching hjelper deg som leder og ansatte med å bli bevisst sine ferdigheter, personlige egenskaper, verdier og kompetanse.

Står du i «startgropa» kan karrierecoaching hjelpe deg med å finne din vei i karriereløpet.

Når du blir mer bevisst dine interesser, verdier og personlige egenskaper vil du velge få viktige retningssnorer for å beholde motivasjon og arbeidsglede i et langt yrkesaktivt liv.

Enten du velger å lære NLP & coaching eller du ønsker coaching (hyperlink til Coaching med oss) fra en av våre erfarne coacher så tar du et steg i riktig retning.

Ønsker du karrierecoaching fra våre erfarne coacher? Bestill time her.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon.