Referanser

Nordic Coach & NLP Academy

Uttalelser fra tidligere studenter

Referanser

UTDANNING

Referanser

UTDANNING

malin

“Jeg lærte mer på noen helger enn 3 år på høyskolen.”

Malin Kringstad

Master of Management & Leadership and NLP Master Practitioner

thomas

“Hvis jeg hadde tilgang til coaching teknikkene som jeg har lært ved NOCNA når jeg var yngre, hadde det kanskje hjulpet meg til å nå enda lengre”

Thomas Rønningen

Norgesmester i bryting

lili

“Jeg blir inspirert av utdanningen, og bobler over med kreative ideer.”

Lilli Bendriss

Kurs- og foredragsholder, forfatter

ann

“Utdanningen har vært en fantastisk start for meg i mitt nye liv”.

Ann Kvanmo

Personalrådgiver

lisbet

“Utdanningen har vært en personlig reise som jeg nå tar videre i mitt profesjonelle liv.”

Lisbeth Antonsen

Rådgiver

marlene

“Jeg har fått en helt annen kommunikasjon, både med barna, samboer og familien.”

Marlene Tollefsen

Forsikringsrådgiver

sissel

“Jeg har blitt tryggere i min rolle som sykepleier og medmenneske.”

Sissel Aas Rosnes

Kreftsykepleier

mustafa

“Jeg er fornøyd med det jeg har lært og min innsats. Jeg bruker kunnskapen på meg selv/den måten jeg tenke på, mine utfordringer og hvordan jeg er med andre. Skal gå videre i utdanningen og jobbe selvstendig eller gjennom organisasjoner. Veldig fornøyd. Dynamikken var på beste nivå.”

Mustafa Samha

Miljøterapeut

Joar Amundsen

“Jeg kommer til å bruke NLP til å videreutvikle meg som leder, i tillegg til å kommunisere effektivt med andre mennesker. Jeg kommer til å bruke NLP og coaching som en kommunikasjonsmodell, hvor jeg vil hjelpe familien til å løse sine utfordringer med hjelp fra gode spørsmål og teknikker. Jeg ønsker å bruke NLP til å la familien min reflektere rundt sine utfordringer, og samtidig hjelpe de til å forstå hvordan de kan løses. Mennesker som ønsker en livsendring bør ta NLP- og coahingutdanning ved NOCNA. Akademiet har tung faglig bakgrunn.”

Joar Amundsen

Daglig leder

Elisabeth Nærsnes Olsen

“Ta utdanningen, dette er den mest verdifulle utdanningen jeg har tatt noen gang, og det selv før jeg har fullført. Jeg bruker NLP i hverdagen og har fått et helt ny bevissthet rundt kommunikasjon. Det er berikende og interessant og har gitt meg en helt ny og verdifull innsikt jeg kunne ønske jeg hadde lært for mange år siden. Jeg har lært så mye på disse mnd og gleder meg så til å fortsette NLP reisen. Dere tre lærene utfyller hverandre så utrolig godt. “

Elisabeth Nærsnes Olsen

KAM-kundeansvarlig

IMG_4512

“NLP har hjulpet meg utrolig mye siden jeg begynte på NOCNA. Den har dannet grunnlaget for en forsterket grunnmur i livet mitt på flere plan. Livshjulet mitt er mer i balanse, jeg er mer bevisst på hva som er rett for meg, og jeg tar bedre valg enn tidligere. NLP hjelper meg med å være mer sann med meg selv, bevege meg mer ut av komfortsonen med å våge mer, prøve mer og ikke minst, hjelpe meg med å skape det livet jeg virkelig vil ha, både personlig og profesjonelt. Meget fornøyd. Det er rett og slett fantastisk fra A til Å! Gjør det! Du vil aldri angre når du kjenner på effekten det har på deg selv, eller selv ser effekten hos andre når du coacher de. Det er en fantastisk prosess der du virkelig får utviklet deg selv som menneske. Jeg elsker NLP, NOCNA og de tre musketerer.”

Lene Zaria

Hobbyfotograf, NLP Master Practitioner, Terapeut, Coach

jonathan-gustafsson

“NOCNA NLP syns jag är ett fantastisk kurs och jag kommer själv ta så många som möjligt hos er. Ni är väldigt motiverande och inspirerande personer. NLP och coaching borde vara ett ämne på alla skoler. Det hade kunna hjälpa så många människor att ta viktiga och ikke minst riktiga beslut i livet, samtidigt fått lära sig hur man ska kontrollera sina negativa tanka och att lära sig och prata mer positivt till sig själv.”

Jonathan Gustafsson
ingrid-m-rasmussen

“Det er et meget spennende fagfelt jeg absolutt vil lære mer om. Dette har vært en døråpner og kickstarter i forhold til videre fordypning og innlæring av øvelser og teknikker innen coaching og selvutvikling. Dette kan absolutt anbefales.”

Ingrid M Rasmussen
alisia-frøysadal

“Jeg synes dere alle sammen er fantastiske! Dere gir av dere selv og er utrolig dyktige alle sammen. Jeg er takknemlig for at dere er så bevisst på det etiske rundt dette. Verden trenger helt klart mer av dette og ikke minst for de rette menneskene! Tusen takk for den jobben dere gjør! “

Alisia Frøysadal
eva

“En fantastisk reise inn i en kunnskap som virkelig forandrer livet. En ny dimensjon er koblet inn. “

Eva Merok

Designer, NLP sertifisert

tom

“Ønsker du en endring i livet – må det skje en endring. Via diverse kilder ble interessen for selvutvikling via NLP etablert, og etter en demokveld hos NOCNA på Bygdøy satt jeg igjen med en følelse av å ha kommet «hjem». Her fantes et språk som satte ord på mange av de tankene jeg hadde gjort meg, med demonstrasjon av ulike verktøy som kunne brukes. Den viktigste jobben jeg kan gjøre som terapeut er å hjelpe klientene med gjennomføringen som skal til, hjelpe de å skape et bedre liv med mindre smerter og bedre bevegelse. Guide de gjennom prosessen med alle de verktøy som er tilgjengelige. Her er NLP coaching et uvurderlig mentalt verktøy. Bevisstgjøring på egne ressurser, drømmer og valgmuligheter gir motivasjon til endringsprosessene som må gjøres.”

Tor Strømsnes

Terapeut og daglig leder på klinikk Verkstedet, Hadeland, NLP Master Practitioner, Helsecoach og kostholdsveileder

wenche

“For meg er NLP det mest kraftfulle og effektfulle verktøy for å nå mål, leve bevisst, holde fokus, ha mye energi og motivasjon. Både for eget bruk og i coachingsamtaler med kunder. Det handler rett og slett om å bli det beste av deg selv. Det kan dreie seg om personlige utfordringer, karrieremessige utfordringer eller for å nå små mål eller store mål hvor ”The sky is the limit”. 

NLP har hjulpet meg ut av fastlåste tankemønstre, jeg har fått bedre fokus og blitt mer bevisst på min egen tilstand og fysiologi. Jeg bruker NLP som et redskap for å finne forskjellen som utgjør forskjellen, det er utrolig hva jeg oppnår gjennom den positive tankens kraft, og det er magisk hva de kraftfulle NLP øvelsene kan utrette.”

Wenche Strømberg

Professional Coach, Helsecoach

edel

“NLP er et kraftfullt kommunikasjons verktøy, som jeg bruker både knyttet til meg selv, min familie og privat liv og i jobb sammenheng. Jeg ser også at dette er noe som virker i praksis. Noe av det jeg liker aller best er at det er personen som blir coachet, som selv kommer frem til sine løsninger som passer for sin modell av verden. Min opplevelse av dette unner jeg alle andre å få ta del i, som en bevissthets reise til sitt eget høyeste beste.”

Edel Ulven

førskolelærer, personal ledelse og kompetanse, daglig leder barnehage

joe

“Jeg har pulverisert personlige barrierer med sprengkraft. Det var først når jeg begynte på Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA), høsten 2012 at den relevante coaching tyngden kom for fullt. Jeg lærte å benytte NLP som et verktøy og jeg gikk fra å være en bruker i NAV systemet, til å få en skreddersydd stilling som coach i NAV. I dag har jeg ansvar for å coache ungdom i 7 kommuner på NAV kontorer i Hedmark fylke. I tillegg har jeg startet et eget foretak.”

Joe Syversen

NLP Coach, Coach ved NAV Hedmark

anne

“Lærerik, interessant, flotte verktøy, meget bra og strukturert gjennomført. Gillian er en fantastisk kvinne og MASTER i forvandlinger. Herlig vil jeg si. Et oppfyllende, berikende, inspirerende kurs for alle typer mennesker i alle forskjellige livssituasjoner. For ledere, mellomledere, de som ønsker å vite mer om seg selv og sine medmennesker og bruke det i dagliglivet på jobb, privat, under møter, overfor familie og barn.”

Anne Winther Tollnes

Konsulent, Kunstner, Medisink Qigong instruktør, Astrolog, Veileder

gerd

“For meg har NLP virkelig betydd et paradigmeskifte både personlig og ikke minst i min jobb som fysioterapeut. Som helsepersonell var jeg opplært til å fokusere på problemene og sykdommen til pasienten. Jeg opplevde at NLP gav meg et annet fokus på dette enn før. Med kunnskap om NLP kan nå jeg hjelpe mine pasienter til å bruke energien sin på å nå positive målsetninger i stedet for å ha fokus på sykdommen og henge fast i problemene. NLP ble en videreføring av overbevisningen om at mennesker er i stand til å påvirke sin egen helse i mye større grad enn de er klar over gjennom å endre sine tankemønstre og sette seg positive mål.”

Gerd Sofie Bakke

fysioterapeut, eier av Hisøy Fysikalske Institutt i Arendal, NLP sertifisert, helsecoach

lisa

“Jeg har storkost meg ved utdanningen og menneskene. Det har gjort noe med hele meg.”

Lisa Torp

Barne- og ungdomsarbeider, Coachutdanning

christine

“Min egne reise har vært fantastisk og revolusjonerende. Min egen modell av verden har eksplodert og mitt syn, mine verdier og min visjon er endelig klar for meg. Jeg lever et mer harmonisk og balansert liv, er målbevisst og påvirker alle rundt meg postivt. NLP forutsetningene hjelper meg til å ha bedre livskvalitet og til å hjelpe andre til å hjelpe seg selv, Den viktigste lærdommen er at alle er unike og har sin modell av verden. Kartet er ikke terrenget g at alt er mulig. Vi former vår egen fremtid og vi er alltid mer, på alle måter på alle steder vi går.”

Christine Lemme

Helsecoach & NLP Coach

lene-zaria

Go for it!” NLP er fantastisk på alle måter, og det å kommunisere bedre og få en dypere forståelse av seg selv og andre, er så utrolig verdt det. Dessuten er det et fantastisk verktøy på alle måter, og åpner nye dører både i deg selv og andre. “

Lene Zaria Antonsen
gunn

“Utdanningen er meget godt forberedt og utført. Alt har vært svært lærerikt. Kraftfullt. Gillian du er en fantastisk læremester med varme, utstråling og solid kunnskap. Man føler seg svært velkommen og ivaretatt. Likeså er dine hjelpere/assistenter svært dyktige.”

Gunn Lepsøe

Audiopedagog, NLP sertifisert

monica

“Jeg har lært mer enn jeg trodde var mulig i løpet av en slik periode. Jeg har utviklet meg og forandret meg og funnet en ny mening- og nye mål – som er langt over det jeg kunne forestille meg før kursstart.”

Monica Revill

NLP sertifisert

torgunn

Tusen takk. Gillian- jeg er så stolt og glad over å få ta del i din kunnskap og ressursfylte miljø. Jeg har overgått mine egne forventninger. Kraften i prosessen har vært så sterk at jeg bare måtte ”go with the flow”.

Torgunn E.H. Köpke

Karriereveileder, Professional Coach

mona

“Inspirerende. Veldig bra. Utfordrende på mange ulike områder. Godt å måtte strekke seg.”

Mona Wiheden

daglig Leder Reklamebyrå, NLP sertifisert

helen

“Veldig variert og bra. Gillian har fantastisk utstråling og god energi. Du kan mye Gillian – og du er så flink til å lære det bort. Du har gitt meg inspirasjon. Melinda har en fantastisk ro og et utrolig smil. Og du lærer bort på en lett og forståelig måte. Jeg opplever at dere to utfyller hverandre godt. Jeg er fornøyd, og jeg har jobbet mye med stoffet. “

Helen Landsverk

Biopat, NLP sertifisert

andreas

“Meget høy innsikt og erfaring. Veldig flinke til å få med alt. Veldig positiv energi. Jeg er veldig fornøyd med trenerne, oppgavene, gruppedynamikken, og omgivelsene. Dere gjør en meget viktig oppgave for mennesker. Jeg føler meg beæret å være en del av det. “

Andreas S. Mathismoen

Administrerende Direktør, NLP sertifisert

evalott

“Tusen takk. Gillian er en mystisk og energifull dame som har masse å gi andre og utrolig power. Melinda er alltid glad og bli og sprer sol over oss alle. Jeg er veldig godt fornøyd med utdanningen. Veldig flott gruppe. “

Evalott Stenstvedt

Frisør, NLP sertifisert, Professional Coach

siw

“Uten sidestykke. My life will never be the same again. “

Siw Kaasbøll

Kundekonsulent, Salgs-koordinator & NLP sertifisert

erik

“Dette har hjulpet meg veldig mye med å komme meg videre i livet. Jeg vil på det sterkeste anbefale denne skolen til de som jeg kjenner. Som har eller viser interesse for dette faget.”

Erik Sparby

NLP sertifisert

elisabeth

“Gillian er fantastisk, inspirerende, positiv, skapende og naturlig person. Hun er lekende god på å lære. Melinda er et veldig faglig dyktig menneske. Hun er positiv og veldig flink på å lære. Jeg er fornøyd. “

Elisabeth Øines Jørgensen

kone og 3-barnsmor, NLP sertifisert

ingemar

“Jeg er fornøyd. Hadde veldig fine opplevelser her og møtte mange bra mennesker.“

Ingemar Moen

Flytekniker, NLP sertifisert

lise

“Motiverende og inspirerende. Jeg er godt fornøyd med oppgavene jeg har fått fra mine trenere. Gleder meg til fortsettelsen.”

Lise Lager Bugten

Seniorkonsulent, NLP sertifisert, Professional Coach

ingebjorg

“Med innsikt, visdom og kjærlighet formidles all kunnskap med et integreringsmål. Jeg er veldig fornøyd. Oppgavene jeg har fått fra mine trenere har vært sterke, integrerende, innsiktsfulle, lærerike og resultatsorienterte. Ingen over, ingen ved siden av.”

Ingebjørg Johannessen

NLP sertifisert, Professional Coach

philip

“Utrolig kunnskapsrikt og fantastisk på alle måter. Gleder meg til fortsettelsen.”

Philip Rue

Quality Assurance Norske Shell, NLP sertifisert, Professional Coach

liv

“Helt fantastisk. Dette har hatt stor betydning i mitt liv. Alt har vært en stor reise i meg selv sammen med andre fantastiske mennesker.”

Liv Nina Mosveen

Sanger, Stemmecoach, NLP sertifisert, barnekursholder

ingrid

“Har lært masse og forstår NLP og Coaching mye bedre enn før. Kvantesprang i personlig utvikling. Flott og lærerikt med oppgaver. Turen i skogen gjør underverker. “

Ingrid Gilleberg

Lærer, Coach, NLP sertifisert

mona1

“Kjempeflott opplevelse. Stort utbytte. Veldig lærerikt. Gillian er en dyktig dame. Interessante forelesninger. Ser hvert enkelt. Melinda er sprudlende og rolig. Gir fine yogatimer. Tusen takk. “

Mona Langebekk

Intensivsykepleier, NLP sertifisert

mangar

“Tusen takk for at dere finnes. Dere har gitt meg enormt mye. Jeg er fast bestemt på å fortsette på mitt nye liv. Gillian er imponerende og god. Jeg har blitt overrasket flere ganger av kunnskapene og ikke minst elegansen i utførelsen av teknikkene. Melinda gir meg trygghet og ro og jeg forstår at stillest vann har dypest grunn. Stå på, go…go…go…”

Magnar Håmo

Microskopist, NLP Coach & Preventolog

ann-beth

“God balanse mellom teori og øvelser. Gillian er en fantastisk inspirerende, dyktig og engasjert trener. Det hun har gitt oss er ”hinsides ord”. Melinda har gitt oss forståelse for at kropp og sinn henger sammen. Hun er bare dyktig og nydelig. Hun er bare mer. Tusen takk.”

Ann-Beth Olsen

rådgiver, konsulent, NLP sertifisert

astrid

“Flott, spennende og lærerikt. Gillian er et fantastisk fyrverkeri, alltid lekende og formidler stoffet som skaper nysgjerrighet til å gå videre inn i NLP. Melinda er fantastisk, kunnskapsrik dame og alltid blid.”

Astrid Amor

NLP Master Practitioner

inge

“Et MUST – for de som ønsker å få frem den beste utgaven av seg selv! Henter hele meg frem – LOVE IT! Herlig skole – en skole for livet. Har lært mer her på 4 mnd enn hele mine 32-årige liv. Keep going. “

Inger Lise Wendelbo

Coach, NLP sertifisert

jom

“Bra gjennomført – god planlegging. Gillian er alltid energisk, gir av seg selv – en god rollemodell som NLP lærer! “

Jørn Ritzi

NLP sertifisert

bjorn

“Supert! Gruppen fungerte veldig godt utifra mine synspunkter. Mange flotte mennesker. “

Bjørg Nakken

Systemkonsulent, NLP sertifisert

berit

“Jeg er så glad for at jeg ble veiledet til å ta denne utdanningen. Den har gitt meg veldig mye, og dette er bare begynnelsen! Fint med mange praktiske øvelser. Skjønner at nøkkelen er trening. Har lært veldig mye og gleder meg til fortsettelsen. Jeg er så fornøyd med hele opplegget. Dere er flinke coacher og rollemodeller. Føler meg velkommen og trivs veldig bra. “

Berit Helgesen

NLP Master Practitioner

ida

“Gillian er den gode ”mor”, faglig og omsorgsperson. Melinda er godheten selv, mye vakkert og flott har blitt delt med oss alle. Det har vært meget lærerikt og spennende. Jeg er kjempefornøyd med omgivelsene, som er kjempeflotte, bare positivt fra a til å. Har vært en supertid som jeg ikke ville vært foruten. “

Ida Engen Karlsen

Lærer, Massør

gry

“Jeg er veldig fornøyd. Jeg har gått langt utenfor min komfortsone. Spesielt via modelleringsoppgaven som jeg har lært utrolig mye av og som har gjort at jeg har tatt et kvantesteg i retning av min visjon. “

Gry Asla

Budokon instruktør

hege

“Jeg tror deres skole må være den mest unike i sitt slag her i Norge. Den er umulig å sette i noen bås, men den får virkelig mennesker til å VOKSE! Jeg undrer meg gang på gang hva som har skjedd”

Hege Slettemeås

Danser

mette

“I mitt arbeid som veileder i Oppfølgingsenheten Frisk AS bruker jeg elementer av NLP hver eneste dag.”

Mette Ødegård Nordstrand

Veileder arbeid-helse, Oppfølgingsenheten Frisk, helsecoach

lena

“Dette var veldig sterkt. Det har gått opp en del ”lys” for meg. Kroppen min har rett og slett fulgt tankene mine, og gjort som den har fått beskjed om. Jeg er sykdomsfri, jeg er smertefri, jeg er frisk. “

Lena Jahreie Kallander

Coach, Friskliv & Helsefremmende arbeid, NLP Master Practitioner

lejla

“Mennesker som kan det de gjør, gjør det enkelt for oss å komme opp mange nivåer. Teknikkene de lærer oss leder oss til målet vårt og gjør veien kortere. Gled deg til å videreutvikle alt du lærer for å komme deg dit du ønsker i livet. “

Ines Lejla Simic

NLP Practitioner, Selvstendig næringsdrivende

anne-mette

“Jeg kjenner at jeg er på riktig vei og vil gjerne lære mer. Jeg bærer med meg NLP forutsetningene i hverdagen. De har hjulpet ikke bare meg personlig, men også mine medarbeidere, venner og familie. NLP er et must! Få det ut til folket!”

Anne Mette Bjørkavåg

Department head, Management

torun

“Innsikt og forståelse for faget helsecoaching. Fantastiske omgivelser i strandkanten og nydelig mat. Lærere som gir med hele seg, som vil ha kvalitet og som leverer kvalitet av ypperste klasse. “

Torunn Hovde Kaasa

Professional Coach, Frisklivskoordinator

gro

“Her utdanner man seg med kropp og sjel. Med denne utdanningen ville folk ha mer respekt for hverandre på alle måter. Takk for at dere tar dere tiden til å guide mennesker til sitt unike potensiale. “

Gro-Elisabeth Inglingstad

sykepleier, sosialantropolog

kathrine

“Enormt lærefullt og berikende! Et kongruent miljø med kongruente trenere. Dette er rett og slett helsefremmende på alle måter også for meg! Jeg reiser hjem med en stor porsjon ny lærdom og inspirasjon. “

Kathrine Kallestad

NLP Master Practitioner, Professional Coach

karina

“Dette er virkelig “change your environment” og skaper et rom for læring, integrering og det som måtte komme av break-throughs!” Flotte dager med fantastisk mat, god energi, læring, rom for mer trening og tid til å integrere underveis, noe jeg setter stor pris på. “

Karina Ødegaard

Cand. Scient. NLP Master Practitioner, Professional Coach, Helsecoach

kristin

“Dette har vært et løft for meg. Har stor tillit til denne utdanningens faglighet. “

Kirsti Johanne Gjestvang Wedum

Voksenopplæringsrådgiver, Ringsaker Kommune, Professional Coach

ann-mari

“Denne utdanningen vil styrke meg som person og som coach. Er utrolig heldig som valgte rett sted. NOCNA har all den kunnskap og erfaring som trengs. “

Ann Mari Kiil

akupunktør, helsecoach

cornelia

“En spennende og veldig lærerik utdanning. Som lege har jeg fått fantastiske verktøy som kan hjelpe andre mennesker til bedre helse. I arbeidet med mennesker er det så viktig å være bevisst sin kommunikasjon. Jeg har lært at målsetning er enormt viktig for at endring skal skje. Helt fantastisk utdanning som burde vært en del av ordinær helseutdanning. “

Cornelia Gåskjenn

lege, helsecoach, NLP Trainer, NLP Pedagog

line

“Det har vært godt å være en del av en utdannelse som har vært pedagogisk i alle prosesser. Jeg har lært prosesser som kan hjelpe i alle menneskers hverdag hvis vi skal tenke helhet i tilfriskning. Er utrolig takknemlig for denne utdannelsen og lærdommen jeg har fått del i. Deilig å være vitne til en utdannelse der lærerne er stolte av faget sitt. Tusen takk! “

Line Ottem

helsesøster, helsecoach

kristine

“Veldig profesjonell utdanning, lærerik og ekstremt nyttig for min prosess personlig og profesjonelt. Veldig glad for de høye kravene for fullføring av utdanningen. Jeg har fått dekket “hullet” jeg har hatt i fysioterapi.”

Kristine Bull Engelstad

fysioterapeut, NLP Master Practitioner, Helsecoach

evior

“Masse kunnskap, tydelige oppgaver , blide positive trenere i vakre omgivelser. “

Eivor Jamholt

jordmor, gestaltterapeut, NLP sertifisert, Professional Coach

bjor

“Utdanningen er et bunnsolid fundament som jeg kan bruke i min hverdag som både tannlege og healer. Jeg bruker til stadighet de teknikker jeg lærte, både overfor pasienter med tannlegeskrekk – og sammen med klienter ved å gi dem en pådriver til å ta i bruk egne ressurser.”

Bjørg Neverdal

tannlege, NLP sertifisert, Professional Coach, Registrert Healer MNHA

renate

“Undervisningen er en fin balanse mellom teori og praksis. Veldig praktisk kompendium og fyldig litteraturliste. Undervisere er dyktige, gode modeller og levende bevis for effektene av det som undervises. Mye humor:-) Medstudenter er en flott gjeng og fine representanter for helsecoaching. Gjestfriheten er et hus med sjel. Maten smaker godt og gir ny inspirasjon. “

Renate Nydal

Veterinær, NLP Master Practitioner, Helsecoach

anneli

“NLP utdanningen ved NOCNA ville jeg aldri være foruten. Kraftfulle verktøy.”

Anneli Rose Bengtson

Hagetegner, Kunstner, NLP sertifisert

cathrin

“Godt fornøyd og klar for neste trinn, Helsecoach. Om du også syns at NLP og Coaching virker spennende kan jeg på det varmeste anbefale Nordic Coach & NLP Academy.”

Cathrin Johansen

sykepleier, personlig trener, NLP Master Practitioner, student helsecoach

bjorg

“Jeg er ydmyk og takknemlig over å a vært en del av NLP utdanningen Jeg har nå fått en helt annen forståelse av menneskesinnet og alle deler av “væren” etter at jeg startet NLP utdanningen.”

Bjørg H. Ahlbom

politipensjonist, inspirerende coach, NLP sertifisert

marianne

“Dyp glede av å gå her. Jeg har lært så mye. Det har vært mye mer jobb enn jeg trodde. Men jeg har ryddet tid og det var MORO. Samfunnet trenger definitivt dette. Start i barnehagene og skolene. Se den spirituelle delen som er inkludert. Se hele mennesket på en ny måte. Er kjempeinspirert til å fortsette. “

Marianne Meuche Bjørnerund

Konsulent Psykisk Helse, helsecoach, NLP sertifisert

anne-k

“En uforglemmelig reise! Dette kan jeg bruke profesjonelt. Den utvikler, styrker, inspirerer, motiverer og endrer livet på en måte som er enestående og utelukkende positiv. “

Anne Kristine Augestad

klarsynt, medium, coach & NLP sertifisert

anne-kr

“Veldig lærerikt! Er nå mer bevisst i min jobb som leder i kommunikasjon i møter, kurs, ledelse i bedrifter. “

Anne Kristin Melsom

Lønns- og personalforvaltningssjef i Reitan Service Handel Norge AS, NLP Professional Coach, Prestasjonscoach, Helsecoach

vera

“Innsikt, forståelse, bedre kommunikasjon er noe av det som jeg har fått. Kan anvendes både på arbeidsplassen og privat.”

Vera Bakkeli

Senior Personalkonsulent, NLP sertifisert

doris

“Uvurderlig lære for livet! Jeg kan bruke kunnskapen ved å stille de riktige spørsmålene både til pasienter, kollegaer og sjefer. Kan hjelpe pasienter til å finne egne ressurser og være mer bevisst på egen rolle. Være rollemodell for kollegaer.”

Doris Henriksen

geriatrisk sykepleier, NLP sertifisert

ann-m

“Masse ny læring og jeg har funnet masse ressurser i meg selv. Det beste er kun godt nok for meg, og derfor valgte jeg denne skolen.”

Ann-May Johannessen

Professional Coach, Helsecoach

grethe

“Treningen har vært inspirerende, krevende, allsidig og “transforming”. Kjærlighet, kraft, klokskap og Gillian er en stor, vakker stjerne. “

Grethe Bøe-Waal

filmregissør, NLP sertifisert

alte

“Utrolig bra team. Gillian er klok, vis, spennende og spirituell. Mange deler å modellere! Melinda er en utrolig dyktig praktiker til å være så god teoretiker. Et inspirerende tilfelle! “

Atle Romstad

Økonomisjef, Professional Coach, NLP sertifisert

susan-holm

“Her får du masse kjærlighet for pengene!!!

På denne utdanningen trengs ingen moneybackguarantee!! Hilsen Sunnmøring Om du har levd et liv med svake forbilder!! Treff disse tre fantastiske kvinnene og bli mektig inspirert !!! De vil forandre livet ditt med sin ekte, levende og ærlige tilstedeværelse.”

Susan Holm
kari

“Treningen har vært det absolutt sterkeste jeg har vært med på. Jeg er storfornøyd og ønsker mer. Jeg ser at NLP er et kraftfullt verktøy for menneskelig utvikling og innsiktene har haglet. Helse- og frisklivscoaching er meget god styrking av tidligere kompetanse.”

Kari Bryn Schreier

NLP Master Practitioner, Helsecoach, Radiograf

camilla

“Treningen har vært en verdifull utvikling for meg som menneske, og har gitt meg nye, spennende verktøy i møte med mennesker i utfordrende livssituasjoner. Om Gillian: Tror jeg må oppfinne nye ord for å kunne beskrive denne kvinnens syntese av kvaliteter! Eventyrlig inspirerende, kraftfull, eksepsjonelt dyktig i kommunikasjon, og en beundringsverdig integritet. “

Camilla Levin-Erichsen

Coach & NLP sertifisert

cathrine

“Veldig verdifullt. Jeg/ vi lærer jo best gjennom gjennom det vi gjør! Lærerne er dyktige med stor integritet, varme og humor. Dette er det beste og flotteste selvutviklingsopplegget jeg har vært med på. Veldig viktig med tiden og øvelser mellom samlingene. Jeg takker for muligheten til å frigjøre mitt potensiale. “

Cathrine Søberg

Daglig Leder, pedagog, NLP sertifisert

lisbeth

“Utdanningen har vært en fabelaktig reise og jeg gleder meg til å fortsette. Livet blir aldri hva det en gang var og for det sier jeg TUSEN TAKK. “

Lisbeth Torkildsen økonomiansvarlig

Professional Coach, Helsecoach

kristin-n

“Valget falt på Nocna og det har vært en reise jeg ikke ante jeg kom til å ta da jeg begynte. Dette er mer enn å lære seg noen nye ferdigheter, dette er læring for livet. Jeg har lært veldig mye om meg selv og mine ressurser både av lærerne og av mine medstudenter. Evig takknemlig for dette! Og jeg vil gjerne bringe det videre til andre mennesker fordi jeg vet hvilken fantastisk effekt det har på livet. Jeg og alle mine klienter på jobben har sluttet å burde! Den viktigste lærdommen jeg tar med meg er at “If you can dream it, you can (actually!) do it”

Kristin Nicolaisen

Helsecoach, NLP Master Practitioner, Kateket

katinka

“Jeg har blitt bevisst måten jeg kan utnytte mine egenskaper på en god måte for andre og for meg selv. Jeg har lært hva det er som gjør at jeg kan kontrollere min egen tilstand og ta kontroll over mine uønskede emosjoner. Jeg har blitt en bedre sykepleier og miljøarbeider.”

Katinka Schjerven Eriksen

Sykepleier, Miljøarbeider, Helsecoach

sissel

“Min viktigste lærdom på min vei til å bli helscoach er at jeg allerede på practitioner ble meg bevisst at kun jeg er ansvarlig for min egen lykke og helse. DEt er et utrolig godt og viktig verktøy som jeg alltid har med meg og utrolig viktig i forhold til det å kunne plassere ansvar når personer rundt deg har det vanskelig. Og ikke minst at NLP teknikker er fantastisk viktige, raskt og effektivt kan vi få fram folks ressurser og få de til å se at de har så mye positivt.”

Sissel Woll Moseng

Helsecoach, Farmasøyt, Master i Kriminologi

ylva

“Min NLP reise startet i april 2015 og var starten på en livslang selvutviklingsreise. Jeg kan ikke sette ord på hvor mye positivt som har skjedd med meg siden den gang. Da jeg i januar 2016 bestemte meg for å fortsette med helsecoaching visste jeg at dette ikke lenger bare var noe jeg skulle gjøre for meg selv, men noe jeg skal hjelpe andre med også i fremtiden. Jeg gleder meg til å hjelpe andre inn på sin personlige reise, slik som jeg gjorde i fjor.”

Ylva Hultqvist Øvre

Helsecoach

eyvlin

“Min reise har vært intens og effektiv. Jeg har tatt utdannelsen på ett år og kjenner at det var veldig riktig for meg. Jeg har truffet mange flotte kolleger og ikke minst reist sammen med en profesjonell, hjertelig og raus stab ved skolen. Den viktigste læredommen er at alt som er menneskelig mulig, er mulig for oss som mennesker. Vi har alle ressurser tilgjengelig til å gjøre det beste ut av livet.”

Evelyn Stensaker

Helsecoach

no-img

“At det er veldig interrsan, givende t og svært mye å lære. At jeg har begynt på en svært spennden reise, men krevende reise. At dette er et sterkt og kraftig verktøy for å bedfre livskvalitet, helse og måloppnåelse for folk. Gleder meg til videre fortsettelse.”

Berit Nordvi

Helsecoach

heidi-2

“Reisen er utrolig spennende og givende. Jeg har lett så lenge etter noe som kan gi ro i hodet, og fått ro i kroppen på kjøpet. Jeg har møtt så mange flotte mennesker, og det har vært og er så godt å være i et miljø som har mennesket i fokus, hvor vekst og positiv tenking står i fokus. Det har ikke vært lett, men det er når jeg coacher at jeg blomstrer og virkelig kjenner at jeg har noe å bidra med. Jeg har brukt mange år på å finne ”lykken”, og den største lærdommen jeg hittil har hatt på reisen, er at lykken er ikke et annet sted – den er der akkurat der jeg er og der jeg vil være. Den er hjemme. Og det handler ikke lenger om å finne lykken, for den er der i små øyeblikk, men det handler mer om å være til nytte for andre, gjøre noe verdifullt, delta og bidra. Gjøre en forskjell. Og det er coaching helt perfekt til. Jeg gleder meg til fortsettelsen!”

Heidi Corneliussen

NLP Coach

sara

“Min reise for å bli helsecoach har vært en lærerik, bevisstgjørende, opplysende, spennende og kunnskapsrik reise. Det som har vært den viktigste lærdommen at ved å fokusere på hva du vil ha og sette klare tydelige mål, finne frem de ressursene man trenger så kan man oppnå alt man vil.”

Sara Tyvand

Helsecoach

anita

“Min personlige reise har vært veldig spennende og givende helsemessig. Jeg har blitt bevisst mange av mine negative mønstr som ikke hav gavnet meg helsemeggig – OG klart å snu disse rundt ved bruk av NLP tenkikker. Den viktigste lærdommen er at jeg selv har tilgang til alle de ressurser jeg trenger og at uansett hva jeg tror jeg er så er jeg alltid MER!! :)”

Anita Ingebriktsvold

Helsecoach

no-img

“En investering for livet. For meg var dette svært selvutviklende og jeg lærte meg teknikker som jeg bruker daglig i min jobb som leder. Jeg er uendelig takknemlig. Undervisningen gjennomføres med stor profesjonalitet, seriøsitet og glede. “

Stine Wilsgård Størkersen

adjunkt, NLP Master Practitioner

heidi

“Fantastisk og utrolig lærerikt! Spennende teknikker med magiske effekter. Lærerne er inspiratorer og har enorm kunnskap som de deler med oss, og jeg føler meg priviligert som er så heldig å få all denne lærdommen direkte fra dere.”

Heidi Hagen-Larsen

PhD, NLP Master Practitioner, Professional Coach, NLP Trainer, NLP Pedagog

no-img

“Helt topp. Trenerne er kjempeflinke og jeg har lært mye. Angrer ikke på at jeg meldte meg på. Ser frem til å se dere igjen.”

Eli T. Överland

Psykiatrisk Sykepleier, NLP sertifisert

no-img

“Gillian har mer “VA-VOOM” enn noen andre jeg kjenner. Ufattelig bra på holdningsendring, miljøskaping og som venn. TUSEN TAKK! “

Tor Morten Vestnes

IT-utvikler, NLP sertifisert

no-img

“Utrolig effektive teknikker og utfyllende bra teori. Dette kan jeg virkelig bruke. Gillian du er en rollemodell, lærer, mentor og guide. “

Vivi Kristoffersen

NLP Master Practitioner

no-img

“Veldig motiverende og overbevisende, klart og tydelig. Oppgavene har vært viktige for å forstå stoffet og jeg er svært fornøyd.”

Tone M. Lindseth

Systemkonsulent & NLP Practitioner

no-img

“Jeg er veldig fornøyd. Har utviklet med mye og gleder meg til å integrere stoffet. Takk for alt, har kost meg veldig igjennom utdanningen! Håper jeg får anledning til å komme på et annet kurs senere.”

Martin Grinde

NLP sertifisert

no-img

“Å være en helg hos dere er som å ha en lang ferie fra hverdagen, opplevelsen og inntrykkene er mange som for meg tar en god stund å fordøye, gjør utrulig godt.”

Majken Horni
no-img

“Her fant jeg endelig likesinnede, og her kunne jeg endelig føle at jeg fikk påfyll. Her gjaldt det ikke å prestere eller gjengi, her var hovedbudskapet aksept for medmennesker og verdien av å ville det gode. Det er som å ha fått en grunnoppskrift på den herligste hvetedeig. “

Solgunn Rosendahl

Naturterapeut

no-img

“Very professional – high quality training. Excellence and mind-opening in a respectful framework. Boundary – transcending in an elegant way. A wonderful balance between evident professionalism and humanity, as well as solidity and Gill’s spirituality. “

Tone Rand

international negotiator, NLP Certified

Hva sier internasjonale trenere?

Jeg er imponert og jeg gratulerer teamet. Mine gjentatte personlige besøk til Nordic Coach & NLP Academy har visst meg at kompetansenivået er meget høyt. Dr. John Grinder, medskaperen av NLP

Melinda, det er helt tydelig at din misjon kommer dypt innifra. Du har kraft, fordi du prøver ikke å overtale andre. Du hjelper andre til å våkne opp og finne sine egne svar. Du er en “Awakener” . Du “kanaliserer”. Robert Dilts, sentral NLP grunnutvikler, forfatter av utallige NLP bøker bl.a. The Encyclopædia of NLP og From Coach to Awakener, USA

Gill er en sann leder og inspirasjon for mennesker over hele verden. Hennes kunnskap og erfaring med verdens ledere er helt unik. Hun har mestret balansen mellom de maskuline og de feminine energiene og dette, sammen med den kraftfulle blandingen av eleganse og spiritualitet, gjør hennes kurs og utdannelser både stimulerende, inspirerende og integrerende. Gill er sannelig et strålende lys og utvilsomt en av de beste NLP trenere i verden idag! John Thompson, direktør, NLP Trainer, Storbritannia

Gill’s lys stråler igjennom omgivelsene der hun befinner seg. Med hennes hjelp har jeg utviklet meg selv som menneske og som et spirituelt vesen. Gill har stor erfaring, er svært kunnskapsrik og kongruent, og hele gruppen har opplevd en stor integrering av NLP. Hennes elegant og personlig stil vil jeg gjerne modellere og jeg kan nesten ikke vente til neste trening. Janiece C Andrews MD, spesialist i psykiatri & NLP Trener, USA

Melinda din tilstedeværelse er unik. Du fyller rommet allerede innen du begynner å snakke. Du forteller en historie som du danser veldig grasiøst. Du har en strålende fysiologi og du modellerer det du lærer. Judith Delozier, NLP sentral grunnutvikler og forfatter av noen av de tidligste NLP bøkene, medforfatter av The Encyclopædia of NLP, medansvalrlig for utviklingen av det opprinnelige NLP pensum og pedagogisk gjennomføring, USA

Gill har ubegrensede mengder med positiv energi som hun deler gjerne med alle som er mottakelige. Hun er kraftfull, varm, sannferdig og spirituelle. En NLP trener i verdensklasse og jeg elsker henne! John Martinus, NLP Trener, Nederland

Melinda, du er en lærer og instruktør i verdensklasse når det gjelder fysiologi, ergonomi og hva kroppen kan klare. Jeg kan anbefale deg til hvilket som helst oppdrag og jeg vet at du vil klare det med glans. Du er utholden, har disiplin, enorme kunnskaper og en jernvilje. Jarmo Ahonen, Lærer & Trener, Kursutvikler, Fysioterapeut til OL lag og Nasjonalballetten, Finland

Gillian, er den beste lærer og trener jeg har hatt. Hun er i verdensklasse! Hvorfor reise ut i verden når vi har den beste her i Norge? Hun har hjulpet meg til å innse at det finnes ingen begrensninger, og at jeg kan fullføre det jeg drømmer om, så lenge jeg bestemmer meg for det. Gillian ser alle i gruppen og hun har over 30 års erfaring på området. Hun er et strålende lys og hun underviser fra hjertet. Jeg kan ikke få nok av hennes trening. She is The Master of The Masters! Melinda Merunada, NLP Trener, Fysioterapeut, Pedagog, Finland

Jeg elsker din dans og bevegelse når du underviser samtidig som du har en utrolig tilstedeværelse. Du er en stjerne i presentasjon og jeg vil bare ha mer og mer av det. Eva Wieprecht, NLP Trener, Fotograf, Danser, Tyskland

Melinda, dine bevegelser og gestikuleringer er kongruente med de ordene du sier. Du er rolig, og presenterer selvsikkert. Din historie beveger. Du er absolutt kongruent i din misjon. Suzi Smith, NLP Trener , USA

Jeg er glad å se at din indre danser kommer fram og jeg ønsker den hjertelig velkommen. Du er en fantastisk lærer. Sue Bayliss, NLP Trener, Helsecoach, Storbritannia

Melinda, du er kongruent, rolig, og du berører mitt hjerte. Når jeg ser deg undervise, ser det nesten ut som en dans. Du gir meg stort håp, tusen takk. Frauke Beckmann, NLP Trener, Tyskland

Du har en fremragende fysiologi, og du modellerer det du lærer. Du er kongruent. Jeg elsker ditt smil, og den lekenhet og det lys jeg ser i dine øyne. Katja Ischebeck, Psykolog, NLP Trener, Tyskland

Melinda, jeg elsker din fysiologi og dine bevegelser. Din kropp utstråler livskraft og det inspirerer andre. Takk for at du deler. Jason Yee Loy, NLP Trener, Toronto, Canada

Professional Coach utdanning: Her er et lite utvalg av referanser tatt fra skriftlige evalueringer:

Opplegg og struktur på utdanningen har for meg vært helt optimalt. Med min pedagogisk erfaring vil jeg si at jeg er meget fornøyd både med planlegging, struktur og undervisning. Informasjon og mentoring underveis er upåklagelig. Kan ikke finne forbedringspunkter – et topp opplegg. “Beyond Words” med kunnskapen til Gillian og Melinda  Svein Kaurin, adjunkt, NLP instruktør og NLP Master Practitioner, Tromsø

Så og si alt har vært bra. Coaching som bransje er uoversiktlig men her er det kunnskap, klarhet, kvalitetet og mengder med teori, praksis og evalueringer. Jeg er stolt over å ha tatt denne utdanningen. Magne Leigland, Registrert Helsecoach, Platinum Professional Coach, Nordea

En fantastisk utdanning. Jeg fikk annledning til å arbeide med modellen og fikk strukturen skikkelig på plass på en autentisk måte. Philip Angus Rue, Quality Assurance Specialist, Norske Shell, Registrert Helsecoach, Platinum Professional Coach

Progresjonsforløpet gir en genuin forståelse og stor kunnskap om hvordan vi mennesker tilegne oss kunnskap og kompetanse. Vi har blitt tatt gjennom steg for steg fram til en dybde forståelse av hva coaching innebærer og hvilket ansvar vi som coacher har for utøvelsen av yrket, både privat og profesjonelt. Blandingen av teori og praktisk, utfordrende coaching, hvor vi virkelig har fått føle hva coaching er og kan være. Topp score! Torunn Hovde Kaase, Registrert Helsecoach, Kommunal Frisklivskoordinator, Platinum Professional Coach, politikker, styreleder

Platinum coach programmet har vært godt og rikelig dokumentert gjennom manualer og pensum. Det stilles krav til kunnskap og ferdighet samtidig som det gis aksept for hvor den enkelte befinner seg. (konsekvent holdning – bra!)  Evalueringene har vært utfordrende og grundige. Jeg er godt fornøyd med opplegget – passe krevende og variert. Inger Lise Sætren, Certified NLP Trainer, Registert Helsecoach, Platinum Professional Coach, Advokat, Sosionom

Jeg har nådd nye høyder personlig og profesjonelt. Veldig bra – tok meg fra student til coach ved at jeg begynte å coache “for real”. Atle Romstad, Platinum Professional Coach og bedriftseier

Veldig bra utdanning. Og jeg glede meg til å komme tilbake som assistent. Flotte dager og mange spennende og trygge (dog utfordrende) læresituasjoner. Catharina Solberg Brekke, Platinum Professional Coach, sykepleier

Det som har vært bra ved å gå på The Paradigm Academy har vært den utrolige kunnskapen læreren innehar og som jeg har vært en del av. Ny lærdom og innsikt åpner nye dører. Takk for den fantastiske energien som er i veggene på akademiet, og omgivelsene og mest av alt for Gillian og Melinda. Dere har med helheten! Kathrine Kallestad, Platinum Professional Coach, ko-ordinator North Sea Shipping

Utrolig bra utdanning. Åpne, ærlige – og topp profesjonelle trenere med varm personlighet og seriøsitet som skaper trygghet i et godt læringsmiljø. Inger-Marie Stokker, Platinum Professional Coach, leder, styremedlem

Tydelige oppgaver med blide positive trenere. Det er veldig bra å assistere på NLP kursene og få kontakt med nye elever. Eivor Jamholt, Platinum Professional Coach, jordmor, gestaltterapeut

Coaching proessen formidles på en slik måte at det er både spennende, utfordrende og morsomt. Takk til trenerne ikke bare for en fantastisk coachende væremåte å formidle det faglige stoffet på men også for den elegante måten dere stimulerer andre til personlig vekst og utvikling på. Lise Lager Bugten, Platinum Professional Coach, seniorkonsulent

Det har vært mye å lære og integrere. En fantastisk reise i å øke kompetansen, innsikt og ikke minst egen personlig utvikling. Paradigm Academy er et totalt landskap og vil alltid ha en plass i mitt hjerte. Ingebjørg Johannessen, Platinum Professional Coach, økonomikonsulent

Veldig bra utdanning med feedback og stretches. Jeg har følt meg ivaretatt på grunn av all personlig oppfølging.Torgunn Køpke, Platinum Professional Coach

NLP: Her er et utvalg av referanser tatt fra skriftlige evalueringer etter sertifisering:

Her utdanner man seg med kropp og sjel. Med denne utdanningen ville folk ha mer respekt for hverandre på alle måter. Takk for at dere tar dere tiden til å guide mennesker til sitt unike potensiale. Gro-Elisabeth Inglingstad, sykepleier, sosialantropolog, NLP Practitioner

Dette gjelder hele mennesket, og jeg har lært masse bare på 2 måneder. Jeg hadde hørt om denne utdanningen og ønsket å vite mer. Jeg har lært  mye som jeg vil få nytte av privat og profesjonelt. Jeg har fått tilført masse positiv energi og fått utvidet mitt verdensbilde. Unni Berven, Barnevernleder, NLP Practitioner

Dyp glede av å gå her. Jeg har lært så mye. Det har vært mye mer jobb enn jeg trodde. Men jeg har ryddet tid og det var MORO. Samfunnet trenger definitivt dette. Start i barnehagene og skolene. Jeg spirituelle delen som er inkludert. Se hele mennesket på en ny måte. Er kjempeinspirert til å fortsette. Marianne Meuche Bjørnerund, Konsultent Psykisk Helse, NLP Practitioner

Jeg hadde meget høye forventinger. Jeg bøyer meg i ærbødighet og takknemlighet for alt som overgår alt hva jeg har forventet. Jeg er så glad for å ha opplevd disse kursene – med akkurat disse kurslederne! Lizzie Schmidt, senior konsulent NAV, NLP Master Practitioner

Har lært masse om meg selv og fått større forståelse for andre menneskers adferd og valg. Varme, klokskap, energi og humor, og får andre til å skinne. Hanne Willoch, juridisk rådgiver NAV, NLP Practitioner

Dette er den beste investeringen jeg har gjort i mitt liv. Veldig dyktige lærere og forbilder. Merethe Berggaard, godkjent healer, advokatfullmektig, NLP Master Practitioner

En fantastisk utdanning! Jeg har blitt bedre til å kommunisere – fokusere på positive ting. Kombinasjonen mellom Gilian og Melinda som guider er utrolig bra. De har formidlet budskapet på en forståelig måte og brukt humor og glede underveis. Tusen takk! Heidi Hagen-Larsen PhD, Sivil Ingeniør, NLP Practitioner

Det er det smarteste valget jeg har tatt. Eksepsjonelt. Malin Kringstad, økonom, NLP Practitioner

Innsikt, forståelse, bedre kommunikasjon er noe av det som jeg har fått. Kan anvendes både på arbeidsplassen og privat. Vera Bakkeli, Senior Personalkonsulent, NLP Practitioner

Grunnleggende verktøy for å forstå sin egen adferd og psyke – og dermed andre. Cecilie Testman, NLP Practitioner

Jeg er ydmyk og takknemlig over å a vært en del av NLP Level I. Jeg har nå fått en helt annen forståelse av menneskesinnet og alle deler av “væren” etter at jeg startet NLP utdanningen. Bjørg H. Ahlbom, politipensjonist, inspirerende coach, NLP Practitioner

Jeghar fått mye ny kunnskap som kan brukes på arbeidsplassen. Spesielt i kommunikasjon og bruk av språket på en konstruktiv måte. Sissel Aas Rosnes, kreftsykepleier, NLP Practitioner

Veldig lærerikt! Er nå mer bevisst i min jobb som leder i kommunikasjon i møter, kurs, ledelse i bedrifter. Anne Kristin Melsom, Lønns- og personalforvaltningssjef i Reitan Service Handel Norge AS

En uforglemmelig reise! Dette kan jeg bruker profesjonelt. Den utvikler, styrker, inspirerer, motiverer og endre livet på en måte som er enestående og utelukkende positiv. Anne Kristine Augestad, klarsynt, medium, coach & NLP Practitioner

Uvurderlig lære for livet! Jeg kan bruke kunnskapen ved å stille de riktige spørsmålene både til pasienter, kollegaer og sjefer. Kan hjelpe pasienter til å finne egne ressurser og være mer bevisst på egen rolle. Være rollemodell for kollegaer. Doris Henriksen, sykepleier & NLP Practitioner

NLP og coaching blir min hele karriere fremover! Hvis du er interessert i NLP – kom hit! Hanna Sterner MSc, organisasjonspsykolog & NLP Practitioner

Dette gir en ny dimensjon i hele din tilværelse. Jørgen Klafstad, NLP Practitioner

Jeg har lært og blitt bevisst på mye nyttmed NLP som jeg vil inkludere i jobben min i lederutvikling og i HR miljøet. Bruker også hjemme med mann og barn. Anne Karin Mosaker, Direktør HR, TSBC + acting CHRO T. Broadcast, Telenor

Fantastiske verktøy i min jobb som personalrådgiver. I møter, konflikte og motivasjonsarbeid. Det føles som at NLP kommer til å være en del av så og si alt jeg foretar meg fremover, det har nå blitt en stor del av et nytt og bedre liv. Gry Lene Hammervik, Personal Rådgiver & NLP Practitioner

NLP er fantastisk kraftfullt. Krevende og engaserende. Jobber med alle sider av livet. Metodene er enkle, ikke noe mystisk. Jeg bruker på jobb i forhold til kollegaer (lærere) og elever. Så skal alle kommunens ansatte få glede av det etterhvert. Kirsti Johanne G. Wedum, Fagleder & NLP Practitioner

Dette kan jeg bruke i kommunikasjon og som støttespiller for mine kollegaer. Tove Sundbakken, Business Controller & NLP Practitioner

Masse ny læring og jeg har funnet masse ressurser i meg selv. Det beste er kun godt nok for meg, og derfor valgte jeg The Paradigm Academy. Ann-May Johannessen, NLP Practitioner

NLP utdanningen ved The Paradigm Academy har vært avgjørende for utvilkingen av mine personlige egenskaper som megler. Ved hjelp av NLP har jeg bl.a. utviklet mine evner i: kommunikasjon, intuisjon, fleksibilitet, tålmodighet, humor, analyse, problemforståelse og kreativitet. Mitt ønske er at flere i de ”tradisjonelle” yrkene skal se nytte i å se alternative innfallsvinkler på utfordringer i fremtiden. Mette Brenna, jurist, NLP Master Practitioner & NLP Coach

Very professional – high quality training. Excellence and mind-opening in a respectful framework. Boundary – transcending in an elegant way. A wonderful balance between evident professionalism and humanity, as well as solidity and Gill’s spirituality. Tone Rand, international negotiator, NLP Master Practitioner

Jeg er fornøyd. Veldig godt fornøyd. Jeg ser at dette er omfattende, veldig givende og trenger tid og innsats for å bli god. Gillian er engasjert og entusiastisk og veldig inspirerende. Jeg fikk tillit til henne første gang hun åpnet munnen og snakket. Melinda fremstår som meget kompetent og ressurssterk. Hun er en inspirasjon. Jeg føler at jeg er i ferd med å virkeliggjøre mine drømmer. Inger Lise Sætren, advokat & NLP Master Practitioner, Platinum Professional Coach

Gillian er helt fantastisk. En enorm ressurs med stor spiritualitet, inspirasjon. Skaper av god gruppedynamikk. Den beste trener/ leder jeg noen gang har hatt. Nina Christin Hverven, advokat & NLP Master Practitioner

Treningen har vært inspirerende, krevende, allsidig og “transforming”. Kjærlighet, kraft, klokskap og Gillian er en stor, vakker stjerne. Grethe Bøe, film regissør, NLP Practitioner

Veldig bra. Overraskende mye pensum og praksis. Seriøs NLP utdanning. Sunil Singh, NLP Practitioner

Meget strukturert, meningsfull lagt opp, har gitt meg inspirasjon og glede. Ineke K.A. Pluut, danser/dansepedagog

Jeg er kjempefornøyd med det pedagogiske opplegget. Jeg må nok drive med NLP for resten av livet. Var nysgjerrig of The Paradigm Academy var det utdanningsstedet som tiltalte meg mest – på grunn av helse og healing-aspektet. Siri Skeide, NLP Practitioner

Kanon bra utdanning! Det utvider ens forståelse av verden. Jeg anbefaler The Paradigm Academy til de som vil ha økt bevissthet, inspirasjon og lærdom. Utrolig hva jeg har fått på 2 måneder. Jan Varming, NLP Practitioner

Lærerikt, utfordrende, klargjørende og et team som utfyller hverandre. Anneli Klepp, adjunkt, forfatter, NLP Master Practitioner

Jeg går videre på min vei på livets landvei; og jeg velger å bringe lyset inn; slik at jeg forstår mer og kan kontrollere mer av det jeg kan forstå og kontrollere for å komme videre på min vei mot lyset. Paradigm Academy er et slikt lys; og dere har virkelig bidratt til å lyse opp min vei videre. Jeg opplever varme og humor når jeg er hos dere og jeg er veldig takknemmelig for at dere legger ned såpass mye arbeid for å bringe åndelighet og vitenskap sammen. Karina Ødegård, cand. scient. kjemi, fagsjef og forsker med hovedfag i analytisk kjemi, healer, NLP Master Practitioner

Jeg har vokst, fått økt selvtillit, mot, kunnskap, visjon og mål. Kan bare takke dere for at jeg var heldig å være elev hos dere i den tøffeste fase i mitt liv og hvor jeg virkelig hadde bruk for ny læring og visdom. Lærerne er veldig veldig proff til å lære fra seg. Utrolig inspirerende og varm herlig karisma. Ingebjørg Birkeland, veileder, salgssjef og NLP Master Practitioner

Utrolig kunnskapsrikt og fantastisk på alle måter. Gleder meg til fortsettelsen. Philip Rue, Quality Assurance Norske Shell, NLP Master Practitioner, Platinum Professional Coach

Thank you for the work you are doing. Your teaching was for me the best ever. Hope you continue for a long time (and I know you will:o) and that many people have the possibility to learn from you. BLESS YOU! My life is forever changed after my study at The Paradigm Academy. Thank you so much from my heart: Take care and get old woman:o) The world really needs you. Love and light. Inger Lise Wendelbo, NLP Master Practitioner.

The training was in a class of it self and the passion and the competence is unique. Gill is a passion and a living dream. She gives to everyone and her competence is amazing. Rune M-H Kiilstofte, direktør

Utrolig bra team. Gillian er klok, vis, spennende og spirituell. Mange deler å modellere! Melinda er en utrolig dyktig praktiker til å være så god teoretiker. Et inspirerende tilfelle! Atle Romstad, healer, styreleder, Platinum Professional Coach, NLP Master Practitioner

Treningen er kjempespennende og svært effektiv å være aktiv deltagende. Dette er integrerende læring. Jeg følte at jeg kom hjem. Det var her jeg skulle gå. Mette Slinning, siviløkonom & NLP Master Practitioner

Veldig variert og lærerik og Gillian har masse energi, livsglede og pedagogiske evner. Kristin Norenberg, healer, aut. revisør & NLP Practitioner & Grinder Coach

Treningen har en naturlig progresjon. Den spirituelle siden ved mennesket og verden er meget godt vevet inni NLP teknikkene og det øvrige stoffet og dette utgjør et naturlig hele. Gillian og hennes medarbeidere utstråler masse god energi og er engasjerte, inkluderende, aksepterende, og har meget god oversikt over verden vi lever i. Jon Ole Johansen, siviløkonom & NLP Practitioner

Jeg har lært mer enn jeg trodde var mulig i løpet av en slik periode. Jeg har utviklet meg og forandret meg og funnet en ny mening- og nye mål – som er langt over det jeg kunne forestille meg før kursstart. Monica Revill, økonomikonsulent, NLP Master Practitioner

Tusen takk. Gillian- jeg er så stolt og glad over å få ta del i din kunnskap og ressursfylte miljø på The Paradigm Academy. Jeg har overgått mine egne forventninger. Kraften i prosessen har vært så sterk at jeg bare måtte ”go with the flow”. Torgunn E.H. Köpke, karriereveileder & NLP Master Practitioner, Platinum Professional Coach

Fantastisk! Gillian har gitt av seg selv på alle områder, med kunnskap og kjærlighet. Melinda er fantastisk kunnskapsrik og faglig dyktig. Svein Kaurin, adjunkt og pedagog, NLP Master Practitioner

Jeg er kjempefornøyd med helheten. Gillian er meget bra, motiverende, inspirerende, sterk. Tok oss på alvor. Masse energi i blikket. Respekt. Humor. Nærværende. Evy Magdalena Flottorp, lektor i videregående skole & NLP Practitioner

Dette har dager som virker som et helt liv fordi så mye har skjedd og kommer til å skje. Gillian du er en inspirator. Fantastisk hvordan du gir av deg selv. Jeg er imponert over dine kunnskaper. Jeg er ydmyk og imponert over hvordan du er kommet dit du er i dag ettersom du også har fortalt din historie. Kjempe OK. Hanne Lund, Montessorilærer & NLP Master Practitioner

Utdanningen er et bunnsolid fundament som jeg kan bruke i min hverdag som både tannlege og healer. Jeg bruker til stadighet de teknikker jeg lærte, både overfor pasienter med tannlegeskrekk – og sammen med healingklienter ved å gi dem en pådriver til å ta i bruk egne ressurser. Bjørg Neverdal, godkjent healer, tannlege, NLP Master Practitioner

Kjempeflott opplevelse. Stort utbytte. Veldig lærerikt. Gillian er en dyktig dame. Interessante forelesninger. Ser hvert enkelt. Melinda er sprudlende og rolig. Gir fine yogatimer. Tusen takk. Mona Langebekk, intensivsykepleier, NLP Master Practitioner

Mye kunnskap og mye praksis, masse positiv energi. Eivor S Jamholt, healer, jordmor, gestaltterapeut, enhetsterapeut, NLP Master Practitioner

It’s exciting, astonishing, fantastic, the stories, the “pensum” is so brilliant and made everyday a magic day. Gill is my light and I will always reach out for her standard in every aspect of my life. Kari Moe, fysioterapeut, NLP Master Practitioner

Flott opplegg. Veldig fint med fysisk aktivitet. Det var en kjempeflott gruppe med store variasjoner. Dette gjør at jeg i noen øvelser møter ”uventede” utfordringer og det er jo strålende for da lærer jeg enda mer. Ann-Kristin Kristiansen, barnevernspedagog, NLP Practitioner

Helt topp. Trenerne er kjempeflinke og jeg har lært mye. Ser frem til å se dere igjen. Eli T. Överland, psykiatrisk sykepleier & NLP Master Practitioner

Treningen er fantastisk, enormt mye mer enn jeg kunne forventet. Jeg er så full av takknemlighet. Gillian du er unik, de brune øynene dine ser alt og styrken, energien alt det positive du utstråler fyller hele rommet. Vi blir aldri de samme igjen. Jeg kommer alltid til å bære med meg, at dette ble starten på mitt nye liv. Britt Hanisch, sykepleier, rådgiver & NLP Master Practitioner

Uten sidestykke! My life will never be the same again! Siw Kaasbøll, pedagogisk barnepleier, medisinsk sekretær, kundekonsulent, salgs-koordinator & NLP Practitioner

Fantastisk. Jeg er i himmelen og på farten. Inspirerende, strålende, treffende, motiverende, kraftfull, varm, tydelig i tale og hensikt. Marianne Kjekshus, sykepleier, NLP Master Practitioner, Grinder Coach

Her tok jeg steget fra å lære NLP på meg selv – til å lære å bruke det profesjonelt. Føler jeg har utviklet meg mer på 16 dager enn på 3 års skolegang. Tusen takk! Janne Marie Vestengen, sykepleier, NLP Master Practitioner

Veldig variert og bra. Gillian har fantastisk utstråling og god energi. Du kan mye Gillian – og du er så flink til å lære det bort. Du har gitt meg inspirasjon. Melinda har en fantastisk ro og et utrolig smil. Og du lærer bort på en lett og forståelig måte. Jeg opplever at dere to utfyller hverandre godt. Jeg er veldig fornøyd. Helen Landsverk, biopat & NLP Master Practitioner

Helt annerledes fra “vanlig” studie. God stemning med fokus på det positive. Anne-Gry Hvidsten, NLP Practitioner

Dette har vært mer lærrikt enn noen anngen periode jeg kan huske! Supre mennesker og spennende stoff. Jeg kan bruker teknikkene på både jobb og hjemme. Bjørg-Helen Holsbach, salgsdirektør, NLP Practitioner

Helt fantastisk. Dette har hatt stor betydning i mitt liv. Alt har vært en stor reise i meg selv sammen med andre fantastiske mennesker. Liv Nina Mosveen, operasanger, NLP Practitioner, Stemmecoach

En veldig fin kombinasjon av presentasjon og demonstrasjon. Setter pris på Gillians forankringen i det spirituelle. Melinda er veldig grundig, humørfyllt, tålmodig og vennlig. Bjørn Vagstein, adjunkt, lærer, NLP Master Practitioner

Jeg er så glad for at jeg ble veiledet til å ta denne utdanningen. Den har gitt meg veldig mye, og dette er bare begynnelsen! Jeg er så fornøyd med hele opplegget. Dere er flinke coacher og rollemodeller. Føler meg velkommen og trives veldig bra på The Paradigm Academy. Berit Helgesen, NLP Master Practitioner

Bra gjennomført – god planlegging. Gillian er alltid energisk, gir av seg selv – en god rollemodell som NLP lærer! Jørn Ritzi, salgsansvarlig, NLP Master Practitioner

Meget god og effektiv trening. Gillian er meget bra og har en entusiasme uten like. Melinda er også meget bra og meget stimulerende. Trond Skarheim, NLP Master Practitioner

Et MUST – for de som ønsker å få frem den beste utgaven av seg selv! Henter hele meg frem – LOVE IT AND THE PARADIGM! Herlig skole – en skole for livet. Har lært mer her på 4 mnd enn hele mine 32-årige liv. Keep going! Inger Lise Wendelbo, Coach, NLP Master Practitioner

Flott, spennende og lærerikt. Gillian er et fantastisk fyrverkeri, alltid lekende og formidler stoffet som skaper nysgjerrighet til å gå videre inn i NLP. Melinda er fantastisk, kunnskapsrik dame og alltid blid. Astrid Amor, NLP Master Practitioner

Tusen tusen takk for at dere finnes. Dere har gitt meg enormt mye. Jeg er fast bestemt på å fortsette på mitt nye liv. Gillian er imponerende og god. Jeg har blitt overrasket flere ganger av kunnskapene og ikke minst elegansen i utførelsen av teknikkene. Melinda gir meg trygghet og ro og jeg forstår at stillest vann har dypest grunn. Stå på! Magnar Håmo, Microskopist, NLP Master Practitioner, Grinder Coach & preventolog

Har lært masse og forstår NLP og Coaching mye bedre enn før. Kvantesprang i personlig utvikling. Flott og lærerikt med oppgaver. Turen i skogen gjør underverker. Ingrid Gilleberg, NLP Master Practitioner

Motiverende, inspirerende og fantastisk. Oppgavene har vært veldig inspirerende. Har fått mye å jobbe videre med. Edle M. Dalland, NLP Practitioner

Motiverende og inspirerende. Jeg er godt fornøyd med alt! Gleder meg til fortsettelsen. Lise Lager Bugten, Seniorkonsulent, NLP Master Practitioner, Platinum Professional Coach

Med innsikt, visdom og kjærlighet formidles all kunnskap med et integreringsmål. Jeg er veldig fornøyd. Oppgavene er sterke, integrerende, innsiktsfulle, lærerike og resultatsorienterte. Ingen over, ingen ved siden av. Gillian har innsikt, visdom, kjærlighet, kunnskap og formidler alt med hjertet. Melinda er rolig, beherskende, kunnskapsrik. Ingebjørg Johannessen, økonomikonsulent, NLP Master Practitioner, Platinum Professional Coach

Kjempefornøyd! Hadde veldig fine opplevelser her og møtte mange bra mennesker. Ingemar Moen, flytekniker, NLP Practitioner

Gillian er fantastisk, inspirerende, positiv, skapende og naturlig person. Hun er lekende god på å lære. Melinda er et veldig faglig dyktig menneske. Hun er positiv og veldig flink på å lære. Jeg er fornøyd. Elisabeth Øines Jørgensen, NLP Practitioner

Magisk. Jeg er fornøyd. Gruppedynamikken begynte overraskende høyt allerede første dag, jeg har aldri sett bedre dynamikk i hele mitt liv. Gerson Norambuena, NLP Practitioner

Dette har hjulpet meg veldig mye med å komme meg videre i livet. Jeg vil på det sterkeste anbefale denne skolen til de som jeg kjenner. Som har eller viser interesse for dette faget. Erik Sparby, salgsansvarlig, NLP Master Practitioner

Meget høy innsikt og erfaring. Veldig flinke til å få med alt. Veldig positiv energi. Jeg er veldig fornøyd med trenerne, oppgavene, gruppedynamikken, og omgivelsene. Dere gjør en meget viktig oppgave for mennesker. Jeg føler meg beæret å være en del av det. Andreas Mathismoen, administrerende direktør, NLP Practitioner

Gillian er et unikum av en trener. Hun er utrolig sikker og har enormt mye kunnskap, i tillegg (og mest av alt) er hun et fantastisk varmt og kraftfullt menneske som SER hver eneste elev. Teresa Fersum, sivilarkitekt, NLP Practitioner

Jeg har lært utrolig mye om meg selv og mine ressurser og muligheter. Jeg har fått mye ny og nyttig kompetanse. Bjørghild Skotheim, psyk. sykepleier, NLP Practitioner

Et veldig bra kurs som mer enn oppfylte forventningene mine. Inger M Gurholt, cand. scient. NLP Master Practitioner

Det blir noe helt spesielt det vi opplever. Helt glimrende. Alle har gitt meg håper! Jeg har bidratt til de andre. Morten Hofseth, bedriftseier & daglig leder, NLP Master Practitioner

Jeg har gått langt utenfor min komfortsone. Jeg har lært utrolig mye av og som har gjort at jeg har tatt et kvantesteg i retning av min visjon. Gry Asla, småbarnsmor og NLP Master Practitioner

Jeg er veldig fornøyd. Har utviklet med mye og gleder meg til å integrere stoffet. Takk for alt, har kost meg veldig igjennom utdanningen! Håper jeg får anledning til å komme på et annet kurs senere. Martin Grinde, student & NLP Practitioner

Tusen takk. Gillian er en mystisk og energifull dame som har masse å gi andre og utrolig power. Melinda er alltid glad og bli og sprer sol over oss alle. Jeg er veldig godt fornøyd med utdanningen. Veldig flott gruppe. Gleder meg til å gå videre. Evalott Stenstvedt, frisør, NLP Master Practitioner

Tidligere kunnskap og erfaring faller på plass som dominobrikker! Lill-Karin Svendsen, direktør Telenor, NLP Practitioner

Det var en kjempe erfaring. Meget givende. Godt tenkt og godt gjort. Masse energi og utstråling gjennom hele utdanningen. En helt enestående opplevelse. Diana-Corina Bråten, sivilingeniør & NLP Practitioner

Jeg trodde jeg reiste langt for å komme hit, men det er ingenting mot hvor langt jeg har reist inni meg denne høsten. Det er lysår! Irene Holmvik, sosionom, NLP Practitioner

NLP i den form som presentert her er et kraftig verktøy som etter mitt skjønn dekker det meste av utfordringer som livet gir. Robin O. Brand, tannlege, NLP Practitioner

Livet mitt blir ikke det samme etter dette og TUSEN TAKK FOR DET! Rannveig Sund, seniorrådgiver NORAD, NLP Practitioner

Treningen har vært svært berikende og styrkende og jeg har blitt mer og mer ydmyk for arbeidet deres. Gillian er en STOR insiprasjonskilde med en kraft som er til å ta og føle på. Undervisningen er spennende, kreativ og leken og omgivelsene på Bygdøy med skog og strand er vakre. Lena Steimler, forfatter, NLP Practitioner

Dette er beviset på en god NLP trener og i tråd med den ånden som en NLP’er skal ha. Trine Lise Gilbert, direktør Vital Forsikring, NLP Practitioner

Inspirerende. Veldig bra. Utfordrende på mange ulike områder. Godt å måtte strekke seg. Mona Wiheden, daglig leder reklamebyrå & NLP Master Practitioner

Tusen takk. Gillian har mye kunnskap som hun deler med seg og hun er en veldig flink Coach. Melinda er flink og behagelig å ha som trener. Hun er alltid flink til å forklare og gjøre det enkelt å forstå. Jeg er fornøyd. Elisabeth Melgaard, Healer, NLP Master Practitioner

Veldig motiverende og overbevisende, klart og tydelig. Oppgavene har vært viktige for å forstå stoffet og jeg er svært fornøyd. Tone M. Lindseth, systemkonsulent & NLP Practitioner

Stor stjerne til dere. Helt topp. Lisbeth Madsen, NLP Practitioner

Dette er helt unikt. Gillian, jeg vet at du ser og forstår oss – hvert enkelt av oss- på det planet vi befinner oss. Jeg valgte å ta NLP nettopp her fordi dere har spirituell forankring. Dette er det beste jeg har gjort så langt i livet. Dette kurset trenger jeg virkelig. Ingunn Parr, Hjelpepleiar, & NLP Master Practitioner

Veldig fornøyd. Alt dette – NLP- er spennende og nytt og lærerikt og strekker meg ut. Kristin Tiili, Healer, Medium & NLP Practitioner

Tusen takk. Gillian er dyktig og inspirerende, energisk. Melinda er rolig, kunnskapsrik og lyttende. Hege Fjellberg, treningsinstruktør & NLP Practitioner

Det har godt helt utover hva jeg trodde var mulig. It`s a kind of magic. Vibece Østhus, NLP Practitioner

Meget kraftfullt. Har påvirket min oppfatning om meg selv og gitt meg mer selvtillit og mot. Kunnskapen/ ferdighetene har gått lett inn. Birgitta Wikström, forsker, NLP Master Practitioner

Flott. Jeg følte at jeg ”vokste” mer og mer for hver modul. Mona Ekrem, NLP Master Practitioner

Treningen er god og målrettet! Jannicke Hjellum, NLP Practitioner

Den spirituelle delen av kurset er lysgivende. Jorunn Haneset, sykepleier, NLP Master Practitioner

Jeg har hatt stor personlig glede av treningen. Først og fremst er dette fordi jeg ble oppmuntret til å bruke det som et verktøy for større selvinnsikt. Jeg følte meg alltid velkommen og meget avslappet i omgivelsene. Jeg er glad, fylt opp med kjærlighet og føler meg friere. Marion Hinna Josefsen, NLP Practitioner

Utdanningen har vært innholdsrik, variert, konsis og helt supert med den spirituelle tilnærmingen. Det blir så absolutt helhetlig. Energi og full av power. Mona Synnøve Norum, healer & NLP Practitioner

Jeg har lært utrolig mye i løpet av tiden. Utdanningen er svært pedagogisk lagt opp, noe som gir raskere integrering. Mye glede og mye alvor, en ekte utdanning. Jeg er overbevist om at The Paradigm Academy var den beste ”døråpneren” til NLP jeg kunne ha fått. Ulla Aanstad, tekstforfatter & NLP Master Practitioner

En fantastisk reise inn i en kunnskap som virkelig forandrer livet. En ny dimensjon er koblet inn. Eva Merok, designer & NLP Master Practitioner

Utdanningen har vært helt fantastisk. Har gått riktig frem – fin progresjon i prosessen. Fin balanse i henhold og tatt i betraktning til dels store følelsesmessige reaksjoner. Dette har vært en vidunderlig reise til min bevissthet/ubevissthet. Bjørg Emilie Wilke, NLP Practitioner

En fantastisk mulighet til å gjenoppdage sitt eget potensiale. Aldri vært borti lignende kraftfulle kurs, som bidrar til å se mål, potensiale og rett strategi. Hilde Merete Øverby, IT-revisor, NLP Practitioner

Gillian: I would face a tiger with bare hands together with her! Effektiv og fascinerende. Et sted å komme tilbake til. Italo Profeti, NLP Practitioner

Flott innhold, meget grensesprengende. Hver modul gikk mot nye høyder. Mona Ekrem, NLP Master Practitioner

Jeg opplevde at treningen var meget bra. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å ta min utdannelse her. Det har gitt meg uante mengder av visdom, samtidig som den har støttet opp om min åndelige del. Randi Bosvik, produksjonsplanlegger, NLP Master Practitioner

Jeg sier det igjen- dette er det smarteste og mest riktige jeg har gjort. Kristine Hegstad, NLP Master Practitioner

Treningen har vært effektfull. NLP ble starten på resten av livet. Spiritualiteten hos Paradigm gjør den store forskjellen. Bjørn Alm, NLP Practitioner

Dette er noe av det mest fantastiske, frigjørende og deilige jeg har vært med på. Jeg er bokstavelig talt født på ny. Tusen takk. Mette Conradi, NLP Master Practitioner

Dette har vært et vendepunkt i livet mitt. Jeg går styrket videre. Jeg kommer til å savne dette rommet. Gina Scott Christensen, Tannlege & NLP Practitioner

Utdanningen har vært mye mer og bedre enn jeg hadde ant eller forventet. Det beste jeg har vært med på frem til nå. Veldig bra med arbeid mellom modulene. Jeg er fylt av randen av takknemlighet- for måten dere har tilrettelagt læringen min, og for alt jeg har med meg på alle plan fra dette kurset. Marit Eikaas, Ms, NLP Master Practitioner

Treningen/kurset har vært bra. Gillian er utrolig sikker og har grep om det hun driver med. Hun er inspirerende og humørfylt. Gørill H. Hovdenes, NLP Practitioner

Veldig lærerikt. Kollokviegruppen har vært veldig riktig da det gir mulighet å integrere stoffet. Torill Bøe, sykepleier & NLP Practitioner

Treningen har vært utrolig utfordrende og givende. Jeg har brutt mange barrierer og føler at jeg har tatt kvantesprang i mitt liv. Det er lenge siden jeg har møtt så mye positiv energi. Mai-Britt Grunni, NLP Master Practitioner

Meget lærerikt. Har hatt stort utbytte selv og samtidig lært mye om å stille gode og nok spørsmål. En grensesprengende opplevelse. Dette er en døråpner med kraft i. Hver ny dør er spennende. Jeg har aldri opplevd lignende. Dette er begynnelsen på mitt nye liv. Jeg vil finne helheten i meg selv og med den universelle kraft. Hilde Veggum, NLP Practitioner

Fantastisk! Learning by doing er i NLP-sammenheng (som i alle andre sammenhenger) utrolig viktig og kurset er det beste eksempelet på det. Imponerende hvordan det fra første stund viste dette. Marianne Brodin Moe, Livskunstner & NLP Practitioner

En herlig opplevelse. Lærerikt, spennende. Enkelt. Hege Stangstuen, regnskapsansvarlig & NLP Master Practitioner

Utrolig bra. Meget bra kombinasjon av meditasjon, englekort, utetur, musikk. Det beste kurset jeg har vært på. Ingenting i hele denne flotte verden er viktigere enn det som gjøres på disse modulene. Nina Enger, product manager HMS, Norske Shell

Treningen har vært vidunderlig, lærerik, inspirerende. Jeg ville aldri ha vært den foruten. Det beste av det beste. Den beste investering i mitt liv. Kommer tilbake for å lære mer. Evelyn Ramberg, NLP Practitioner

Fantastisk gjennomført. Strukturert, ryddig, inspirerende og forståelig. Jeg har hatt mange dyktige ledere, og du er en på toppen Gillian. Din varme og innsikt er særegen. Liv Berit Løken, kunst og samfunnspedagog, NLP Practitioner

Utdanningen har vært veldig sunn og hel. Med et veldig stort og bra perspektiv på innhold. Trenerne og assistentene har vært entusiastiske, målrettet, pålitelige og helhetsdyktige. Elisabeth Reinholdt, NLP Practitioner

Veldig bra trening. Jeg har satt veldig stor pris på variasjonen i læringen. Alle sanser er blitt stimulert. Mye fin musikk som har forsterket følelsene og innlæringen. Alt virker profesjonelt gjennomført. Flott med den spirituelle tilknytningen. Utrolig hjelpemiddel til personlig utvikling. Gunn Fjellhaugen, NLP Practitioner

Treningen har gitt meg innsikter langt utover det som tidligere var mulig for meg å forstå. Thor D. Hanssen, Anleggsgartner & NLP Practitioner

Innhold og utførelse har vært ekstremt bra –nå er det bare opp til meg selv! Gro Rognved, bedriftsrådgiver, NLP Practitioner

Treningen har vært veldig bra og lærerik for meg. Det å praktisere det vi lærer viser at det fungerer og virker. Gøril Ytterstad, NLP Practitioner

Fantastisk bra lagt opp. Veldig flott at det er så mye praksis – man prøver seg og spør etterpå – veldig bra! Iris Solli, student & NLP Master Practitioner

Totally profesjonell. Gill har et stort hjerte og deler raust med oss alle. Hun er raust, profesjonell og sterk. –Beate Simonstad Berg NLP Master Practitioner

Gill har en styrke som gjør det hele helt fantastisk. Hun er sterk, klar og stråler (healer) Marianne Heggelund Gjølme NLP Master Practitioner

Godt samarbeid, gir trygghet. Ressurssterke, dyktige mennesker med utstråling. Mai Iren Myhre, homeopraktikker, healer og NLP Master Practitioner

Bra gjennomført. Gillian er inspirerende, erfaren og jeg følte meg trygg med henne. Melinda er strukturert, faglig meget dyktig. Jørn Ritzi, NLP Practitioner

Awakening, bevisstgjøring på eget potensiale! Flott formidlet – interaktivt og veldig bra, teori veldig bra, formidlet med humor, alvor, spiritualitet, levende – from heart to heart. Gillian er inspirerende, levende, strålende kongruent. Ord er egentlig overflødig. Gillian, har du sett hvordan gruppen stråler, åpner seg, suger til seg, endrer seg. Vi speiler alt du er og gir! Elisabeth Rydland, Montessori lærer, NLP Master Practitioner, Grinder Coach

Bare ett ord: Fantastisk. Anbefales – Anbefales! Gillian må være “Best in the Biz!” Peter Jonsson, Gründer, NLP Master Practitioner og Coach

Har nok sprengstoff til å få med alle luntene. Gillian har ekstrem vidvinkel og sharpness og uimotståelig glede som smitter over. Stian Falch, ex-SAS flykaptein, NLP Master Practitioner, Grinder Coach

Jeg er utrolig stolt av å lære fra dere. Jeg har ikke ord for Gill. Hun er en enestående kvinne, trener og coach. NLP ELITE!!!!! Klar, tøff og varm. I’ve learned from the very best! Anita Del Rio

Treningen har fått meg følelsesmessig engasjert og motivert, og økt min vilje til å lykkes, samt vist meg og bekreftet mine evner! Fortsett med det flotte arbeidet! Det gir mening! Linda Chrislock, daglig leder & NLP Practitioner

Treningen er sterk og innfridd over forventninger. Gillian “where do you get it from?” One word – Superb! Trygve Gotaas, daglig leder & NLP Practitioner

Supert! Alt som er gjennomgått kjennes helt rett ut ifra min livssituasjon. Kommer til å savne damene! Hans Kristian Simensen student og NLP Practitioner

Treningen har vært en verdifull utvikling for meg som menneske, og har gitt meg nye, spennende verktøy i møte med mennesker i utfordrende livssituasjoner. Om Gillian: Tror jeg må oppfinne nye ord for å kunne beskrive denne kvinnens syntese av kvaliteter! Eventyrlig inspirerende, kraftfull, eksepsjonelt dyktig i kommunikasjon, og en beundringsverdig integritet. Camilla Erichsen, Coach & NLP Practitioner

Jeg syntes det er utrolig bra med den praktiske treningen. Gillian er en fantastisk lære på mange måter; klar og tydelig i sitt budskap, morsom/uhøytydelig, men samtidig seriøs og svært klok. Flott rollemodell! Anette Narverud Coach & NLP Master Practitioner

Jeg er storfornøyd med hele kurset og bruker det jeg har lært hjemme, på jobben, med familie og venner. Det har vært med på å forme livet mitt videre. Gillian, du er et fyrverkeri, flink til å formidle ditt budskap og vi sitter som barn og venter på at ”godte” skal bli formidlet. Tusen takk for all visdom. Aid-Eva Nesstveit, kundeansvarlig & NLP Practitioner

Utrolig effektiv teknikker og utfyllende bra teori. Dette kan jeg virkelig bruke. Gillian du er en rollemodell, lærer, mentor og guide. Vivi Kristofferesen. NLP Master Practitioner

Dette kurset har vært så mye, mye mer enn teori og teknikk. Det har vært en atmosfære og mulighet for forvandling. Boas Krøgh Nielsen, utviklingssjef, Bedriftsuniversitetet & NLP Practitioner

Gillian har mer “VA-VOOM” enn noen andre jeg kjenner. Ufattelig bra på holdningsendring, miljøskaping og som venn. TUSEN TAKK! Tor Morten Vestnes, IT-utvikler & NLP Practitioner

TOPP! Dette gjør virkelig noe med den enkelte. Så også med meg. Dette kan jeg trygt anbefale alle som vil få til endringer i livet sitt. Bjørn-Ivar Heggelund, selvstending næringsdrivende, tidligere p-sjef og direktør i Alcatel & NLP Practitioner

Kurset har vært en fabelaktig reise og jeg gleder meg til å fortsette. Livet blir aldri hva det en gang var og for det sier jeg TUSEN TAKK. Lisbeth Torkildsen økonomi ansvarlig & NLP Master Practitioner & Coach

Dette har vært en åpner og et springbrett for å ta spranget ut i mulighetenes verden på alle plan. Jeg har prøvd mye, og prøvd å forstå – men dette har bare virket! Gillian er inspirerende, oppmuntrende, oppmerksom, direkte, klar, hel og kraftfull. Per Arne Larsen, personalsjef & NLP Master Practitioner

Veldig systematisk og bra teoretisk fremgangsmåte. Jeg verdsette spesielt det åndelige/metafysiske vi fikk i tillegg til NLP. Alexia Hatjoullis cand.mag. BSc & NLP Practitioner

Treningen har gitt meg innsikt i meg selv og det er viktig for meg å ha kjent alle øvelsene på kroppen. Gillian er profesjonell og ingir tillit. Det er tydelig at hun elsker det hun gjør. Medarbeiderene på treningen er imøtekommende, vennlige og representerer trygghet. Jeg reiser hjem med en visshet om at: å gi er å få – og det jeg vil, det får jeg til!! Siri M. Sævarang, sykepleier og NLP Practitioner

Jeg har lært mer om meg selv enn jeg trodde var mulig på tusen år! Kari Ottesen, kursleder & NLP Practitioner

Veldig verdifullt. Jeg/ vi lærer jo best gjennom gjennom det vi gjør! Lærerne er dyktige med stor integritet, varme og humor. Dette er det beste og flotteste selvutviklingsopplegget jeg har vært med på! Veldig viktig med tiden og øvelser mellom samlingene. Jeg takker for muligheten til å frigjøre mitt potensiale! Cathrine Søberg, Daglig Leder Bedre Hverdag, NLP Practitioner

Meget bevisstgjørende, lærerikt, morsom og radikalt. Her er det flott å være, maks utnyttelse av lokalene, pent, stort pluss for vakker bakgård. Her har jeg mye å jobbe med i lang tid. Stort pluss for masse deilig humør. Christina Aspholm, NLP  Practitioner

Lærerik, interessant, flotte verktøy, meget bra og strukturert gjennomført. Gillian er en fantastisk kvinne og MASTER i forvandlinger. Herlig vil jeg si. Et oppfyllende, berikende, inspirerende kurs for alle typer mennesker i alle forskjellige livssituasjoner. For ledere, mellomledere, de som ønsker å vite mer om seg selv og sine medmennesker og bruke det i dagliglivet på jobb, privat, under møter, overfor familie og barn. Anne Winther Tollnes, konsulent, kunstner, astrolog, veileder, qi gong lærer, NLP Practitioner

Godt fornøyd, lært akkurat så mye som jeg forventet, eller mer. Gillian er kunnskapsrik og en effektiv “responder”. Gard Christensen, markedsdirektør, NLP Practitioner

Gode øvelser, fint å kunne trene rett etter at teknikkene er teoretisk gjennomgått. Gillian er fantastisk. Utrolig inspirerende, kraftfull og ikke minst dyktig. Kari Seierstad, produsent & NLP Practitioner

Bevisstgjørende, utviklende, utfordrende, spennende, skjønnt. Har vært fantastisk å treffe mennesker som har noe nytt å lære meg, som er noe av det morsomste jeg vet. Arlyn Rosfjord, NLP Practitioner

Helt fenomenal, oppløftende, utviklende, revolusjonerende, stimulerende, full av kjærlighet. Life will never be the same. Det er som å komme hjem, slik jeg alltid har ønsket at det å komme hjem skulle være. Takk for å ha hjulpet meg i å ta tak i mitt liv. Og at jeg fikk ta del i en ny verden. Takk for at jeg har fått nye venner. FOR LIVET. T.H. NLP Practitioner

For meg har dette vært en 100% fantastisk og lærerik opplevelse. Jeg vet at alle mine forventninger til kurset har blitt innfridd og i tillegg mye mye mer. Jeg er veldig takknemlig for at dette fant meg. Jeg ser hvordan gruppen har beveget seg, jeg synes det er fantastiske resultater og så riktig arbeid. Tusen takk. Matilde Megård, NLP Practitioner

Har hatt stort utbytte av dette. Har jobbet med selvutvikling siste 1,5 år men har virkelig sett og følt på de store hindringer. Det er kanskje det jeg har lært mest av, og som jeg skal overføre til praksis. Skjønte ikke helt hva NLP var før jeg begynte. Kjempespennende – jeg er klar til å virkelig lære mer av dette! Berit Berg, sykepleier NLP Practitioner

Dette har gitt meg så mye i form av personlig utvikling. Gillian er ærlig, kompetent og en inspirator. Jeg kom til denne treningen for å bli en bedre coach. Det har jeg blitt, gjennom å bli en bedre coach for meg selv. Anne Ahlqvist, NLP Practitioner

Treningen har vært det absolutt sterkeste jeg har vært med på. Jeg er storfornøyd og ønsker mer. Gillian er absolutt super, karismatisk og glødende. Hun ser alle, og er oppmerksom. Jeg ser at NLP er et kraftfullt verktøy for menneskelig utvikling og innsiktene har haglet. Det er meg det kommer an på. Kari Bryn Schreier. Avd. Radiograf, NLP Master Practitioner

Veldig lærerikt, gleder meg til å fortsette å pakke ut. Gillian er inspirerende, fantastisk rollemodell og formidler. Spennende, god på både teori, praksis og å vise vei spirituelt. Marit Eikaas, sosionom, cand.mag, MABPSS

Jeg er så takknemlig. Smarteste investeringen jeg noen gang har gjort, og kommer til å gjøre. Gillian er den dyktigste trener jeg har hatt, og jeg har hatt mange. Så mye kunnskap som hun formidler med så stort engasjement og glede. Fantastisk. Mette Conradi, NLP Master Practitioner

Utdanninger er av høy kvalitet, morsom og omfattende. Diana-Corina Bråten, sivilingeniør, NLP Master Practitioner

Bra oppbygging da vi først fikk lære det som skulle brukes i oppgavene hjemme, lærte utrolig mye av modelleringsprosjektet og skriftlige oppgaver. Treningen er kjempebra, gir meg mye inspirasjon og noe å strekke meg til. Torill Bøe, Intensivsykepleier, NLP Practitioner

Master Practitioner utdanningen har for meg vært en reise i den store intelligensen. Gillian er et fantastisk behagelig intellekt, som det er utrolig å ta del i. Per Arnulf Johansen, ingeniør og NLP Master Practitioner

Utdanningen har vært utfordrende. Jeg må strekke meg, og da opplever jeg vekst. Jeg har lært mye. Livets skole. Jeg har lært å leve ordentlig. Jeg er evig takknemlig for å ha oppdaget The Paradigm Academy. Jorunn Høygård, NLP Master Practitioner

Vanvittig bra. Jeg har forandret meg enormt. Jeg har allerede oppnådd mnage av mine mål, og er på rett vei mot flere. En fantastisk reise. Har aldri følt meg bedre. Bobler over av livslyst og engasjement. Marte Frimand, NLP Master Practitioner 

Utdanningen holder et høyt nivå faglig, menneskelig og spirituelt. De magiske øyeblikkene kommer som perler på en snor. Høy integritet og kompetanse. En forskjell som gjør forskjellen. Viser ekte innlevelse og interesse for hver av oss. For meg har dette gitt et nytt og formidabelt løft mot personlig suksess på alle områder av livet mitt. Stein Amundsen, sivilingeniør, Coach & NLP Master Practitioner

En god pedagogisk gjennomføring. Gjennomtenkt. At vi hele tiden veksler treningspartnere er bra og skaper erfaring og trygghet. Lill- Karin Svendsen, direktør,  NLP Practitioner

Øvelsene har vært lærerike. Veldig bra, har lært mye om hvordan jeg på en lett måte kan forandre en negativ situasjon til en ressursfylt situasjon. Hilde Øverås, lærer & NLP Practitioner