Prestasjonscoaching

- Communication & Coaching Psychology.
Coaching gir resultater.
Home » Coaching » Prestasjonscoaching

Coaching for prestasjon, resultater og måloppnåelse

Prestasjonscoaching er enkelt sagt å få hjelp til å forbedre et resultat. Enten det er innenfor idrett, bedrifter eller personlig utvikling. Filosofien er hentet fra toppidretten, hvor denne formen for mental trening har blitt brukt i mange tiår. Målsetningsarbeid krever fokus og gjennom prestasjonscoaching vil du få verktøyene som vil styrke din evne til å hente frem ditt ytterste potensiale, eller «Peak Performace State» som vi kaller det.

Prestasjonscoaching hjelper deg til å identifisere dine mentale hindringer og «sabotører», slik at du kan dra nytte av dette i både motgang og medgang. Det handler om å se personen i et helhetlig perspektiv, og jobbe på flere plan slik at du kan hente ny styrke og nytt fokus i prosessen. Det være seg om du er idrettsutøver, student eller som leder vil øke salgsresultatet i bedriften. I alle situasjoner hvor du vil optimalisere prestasjon vil prestasjonscoaching ta deg til et nytt nivå.

Ønsker du prestasjonscoaching fra våre erfarne coacher? Bestill time her.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon.