Hvorfor velge oss?

Nordic Coach & NLP Academy har i over 20 år vært toneangivende i Norge for NLP og coachutdanninger.
Home » Studere ved NOCNA » Hvorfor velge NOCNA?

Lang fartstid og høye standarder

NOCNA er anerkjent nasjonalt og internasjonalt. Vi garanterer deg en NLP og coachutdanning med den høyeste pedagogiske kvalitetssikring. Vi anerkjenner alle skapere og utviklere innenfor fagfeltene NLP og coaching, og våre studenter får opplæring i alle hovedgrener. Vår tverrfaglig stab har solid akademisk utdanning, lang  arbeidserfaring og omfattende utdanning i NLP og coaching. Våre verdier gjenspeiler hvem vi er og hva vi står for: Vi er inspirerende, vennlige, ansvarsfulle og ærlige. Vi er kunnskapsrike, nyskapende og medmenneskelige. Vi omfavner lærdom fra våre opplevelser og er tilhengere av livslang læring.

Vi er entreprenører som har en visjon. Vi har et aktivt internasjonalt samarbeidsnetterk. Hos oss får du en sterk selvutvikling – og en ettertraktet kompetanse.

Mange ledere og ansatte har behov for faglig utvikling. De trenger å føle at de utvikler seg og lærer noe nytt. I stadig økende grad ønsker arbeidsgivere at deres ansatte har kvalitetssikret kurs og utdanning innenfor NLP og coaching. Internasjonalt sertifikat og vitnemål utstedes ved våre utdanninger. Sertifiseringene er godkjent av Norsk Forening for Coaching & NLP som er fagorganisasjonen i Norge som har strenge faglig krav til NLP og coaching. NFCN er den første utøverorganisasjon som ble godkjent i coaching av Helsedirektoratet. NOCNA’s topp-moderne online plattform EMPOWER gir deg pedagogiske ressurser for optimal innlæring som et supplement til klasseromsundervisning. NOCNA’s medeiere Gillian Godtfredsen og Melinda Merunada har introdusert helsecoaching som fag til Norge. Helsecoaching er et fremtidsrettet yrkeskompetanse. Helsecoachutdanning gir deg mulighet for offentlig registrering og rettigheter (f.eks mva fritak)

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har levert kurs, foredrag og utdanninger innenfor Nevro Lingvistisk Programmering/Psykologi (NLP), coaching, verdibasert kommunikasjon, motivasjon, mestring, mental trening, selvutvikling og helsefremmende arbeid i over 20 år. Disse er de primære verktøyene som brukes over hele verden innenfor kommunikasjon, mental trening, rådgivning, karriereveiledning, konfliktløsning og selvutvikling i næringslivet, helse/omsorg og idrett.


UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon.