Mindfulness Lærer / Instruktør

Mindfulness - spennende og forvandlende kompetanse.
Home » Studier og kurs » Mindfulness » Sertifisert mindfulness-instruktør

Fortløpende oppstart online (utdanningen kan tas i eget tempo)

Lengde: 100 h i eget tempo (online) – du har opptil 1 år på å bli ferdig

Målgruppe: Lærere, foreldre, ledere, team ledere, team medlemmer, helsearbeidere, personlige trenere, idrettsutøvere, coacher, helsecoacher, mental trenere

Opptakskrav: Mindfulness Practitioner (online kurs)

Sted: Online

Type: Akkreditert utdanning (100 CPD poeng)

Anbefalt litteratur: Mindfulness for alle

Påmelding Her.

Normalpris kr 9500,- (805 EUR)

Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.
Faktura kan utstedes ved påmelding, eller kan betales direkte via siden.

Mindfulness – veien til et mer balansert liv

Bli sertifisert som Mindfulness Lærer (instruktør) fra NOCNA. Få en mindfulness lærer utdanning av høy kvalitet. Mindfulness er et nyttig og evidensbasert verktøy for å redusere stress, fremme helse, bruke naturen og sansene aktivt, og lære seg å være i og akseptere nuet som det er. Utdanningen gir deg det du trenger for å hjelpe deg selv og andre til å utforske egne tanker og hva mindfulness egentlig handler om. Du vil også bli visst hvordan du lærer bort og praktiserer mindfulness, og være i stand til å forklare hvordan mindfulness påvirker både den mentale, psykiske og fysiske helsen positivt. Det vil bli undervist mange teknikker for å redusere automatiserte negative tanker, styrke eget selvbilde og bli mer nærværende i hverdagen og i relasjon til andre.

Mindfulness er et lett lært og meget effektivt verktøy og metode for å bli mer nærværende og fremme egen helse og personlig utvikling.

Mindfulness Lærer – utdanningen gir 100 internasjonale studiepoeng innenfor CPD (Continuous Professional Development). Utdanningen vil gi deg kunnskap og ferdigheter innenfor Mindfulness-based Stress Reduction (MBSR) og Mindfulness-based cognitive therapy (MBCT). 

Etter godkjent utdanning vil du bli sertifisert som Mindfulness Lærer (instruktør).

Som Mindfulness Lærer kan du guide klienter og/eller grupper gjennom prosesser som gir anledning til å praktisere mindfulness og være tilstede i øyeblikket, oppmerksom i nuet. Du integrerer mindfulness for å skape et mer balansert liv og for å kunne bruke det i ditt eget liv, og også hjelpe andre til å gjøre det samme. Forskning viser god effekt av mindfulness på å redusere stress, gi økt effektivitet, økt selvinnsikt og frigjøring av ressurser og kreativt potensiale. Forskning viser også at mindfulness ute i natur og hage virker helsefremmende og terapeutisk. 

Mindfulness brukes overalt i samfunnet, i bedrifter, skoler, barnehager, familier, kommuner, helsestudioer, treningssentre, yogasenter, spahoteller, medisinske klinikker/institusjoner, terapeutiske hager, eldreomsorg, fysioterapi, ergoterapi mm.

Forskningen på mindfulness er stor og vokser stadig. Denne utdanningen som Mindfulness Lærer er fremtidsrettet og matnyttig for alle som ønsker å hjelpe andre og som ønsker å integrere det i eget liv. Du får innsikt og kunnskap i mindfulness og hvordan du kan arbeide med dette som en lærer i mindfulness.

Se hva våre studenter sier.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon.

Målgruppe

Mindfulness Lærer – utdanningen egner seg for deg som har med andre mennesker å gjøre enten du er ansatt, helsepersonell, leder, behandler, lærer, yogainstruktør med mer. Metoden egner seg spesielt for personer som arbeider innenfor kommunikasjon, helse og samhandling der mennesker er utsatt for stress eller helseutfordringer. Som Mindfulness Lærer vil du være en verdsatt ressurs for de som ønsker å bevare roen og overblikket i hverdagen og fremme egen helse holistisk.

Det finnes et stadig voksende mengde med utøvere innen mindfulness. Uansett hvor erfarne, kloke, innsiktsfulle og dynamisk disse er, vil denne utdanningen fungere som prikken over i’en for deg som ønsker dokumentere din kompetanse og få papir på hva du kan.

 

Mindfulness Lærer er en akkreditert CPD utdanning som øker kompetanse og gir internasjonale studiepoeng (100 CPD poeng) for eks for:

 • Ledere
 • Leger og medisinsk personell
 • Sykepleiere og andre helse-, omsorgs- og sosialarbeidere
 • Psykologer
 • Lærere/Pedagoger/Yogainstruktører
 • Terapeuter og andre behandlere
 • Helsecoacher og profesjonelle coacher
 • Helse- og livsstilsveiledere
 • Kunst- og musikkterapeuter
 • Foreldre
 • Sportslag
 • Trenere
 • Barnehagepersonell

Mindfulness praksis er evidens basert og gir positive gevinster for mennesker innen helse, beslutningstakning og ledelse.

Pensum

For utdanningen vil du trenge boken Mindfulness for alle som inneholder over 100 mindfulness teknikker. Boken kan fungere som en håndbok mens du tar din utdanning.

Mindfulness for alle 

“Anyone who performs the initial steps of meditation can have a signifcant effect on their body.”

— – Dr. Herbert Benson, Harvard Medical School