Selvhypnose

Selvhypnose - innen medisin og for bedre helse.
Home » Studier og kurs » Psykologi og hypnose » Kurs i selvhypnose

Fortløpende

Varighet: Individuell studieprogresjon

Opptakskrav: Ingen

Sted: Online e-kurs

Påmelding Her.

EUR 99 ,-

Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.

Selvhypnose for å bli bedre til å kontrollere sitt sinn og sine følelser.

Selvhypnose er et effektivt og kraftfullt verktøy som kan tas i bruk for å mestre ulike utfordringer. Mange lærer selvhypnose for å bli bedre til å kontrollere sitt sinn og sine følelser. Selvhypnose har en lang historie, og det ble opprinnelig brukt for smertelindring og fysisk og emosjonell healing. I dag brukes selvhypnose i mange ulike kontekster alt fra å forbedre prestasjoner, idrett, studier, medisin, helse til mental trening.

På dette kurset kan du lære kunsten av selvhypnose for å mestre ulike utfordringer (empowerment), ta kontroll over ditt sinn og nå dine mål. Du kan lære effektive teknikker for å ta større kontroll over ditt sinn og gi deg selv positive forslag til forandring i hverdagen. Det er lett å lære og åpent for alle.

Se hva våre studenter sier.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon.

Hva er selvhypnose?

Selvhypnose er et nyttig psykologisk verktøy for å gjøre atferdsendringer og ta kontroll over dine følelser og ditt sinn. Selvhypnose kan hjelpe deg med å kontrollere strømmen av negative tanker, få deg i bedre humør og hjelpe deg med å fokusere på å nå dine mål. Selvhypnose er et fantastisk terapeutisk verktøy i hverdagen når du ønsker å gjøre raske endringer i vaner og tankemønstre, samt dine prestasjoner. Mange mennesker bruker i dag selvhypnose til å programmere deres underbevissthet for å gjøre endringer og bevege seg mot et mål.

All hypnose er egentlig selvhypnose. Hypnose er myteomspunnet, men det er ikke noe mystisk ved hypnose. Hypnose er en tilstand av endret bevissthet som normalt oppstår rett før du faller i søvn, når du for eksempel dagdrømmer. Hypnose skiller seg fra søvn ved at du er fullt bevisst, hører og svarer og oppfatter alt som skjer. Du har hele tiden kontroll over deg selv og du har din frie vilje.

Når du lærer selvhypnose kan du lære å gi deg selv suggesjoner eller forslag og bruke andre teknikker som kan hjelpe med de endringer som du ønsker. Dine vaner og rutiner er lagret underbevisstheten, og kan noen ganger oppleves vanskelige å endre. Ved bruk av selvhypnose kan du lære teknikker som du kan ta i bruk med en gang slik at du når dine mål lettere. Du kan sette deg nye mål med hensyn til vaner og adferdsmønstre. Du blir også mer åpen for nye løsninger.

Hva kan du lære gjennom selvhypnose?

  • Hvordan du kan være fokusert hele dagen 
  • Hvordan du kan sove godt om natten og ha store mengder med energi på dagen
  •  Hvordan du kan redusere stress og slappe av 
  • Hvordan ta de riktige avgjørelser 
  • Hvordan du kan endre uvaner, som røyking, neglebiting, overspising 
  • Hvordan du kan håndtere nerver og panikk
  •  Hvordan du kan få en forbindelse med en større del av ditt sinn – underbevisstheten
  • Selvhypnose for vekt reduksjon og vedlikehold av din “idealvekt” 
  • Hvordan du kan forstå hypnose og å bruke kunnskapen på deg selv 

Ved kurset kan du lære deg hvordan du kan sette deg selv i transe og gi deg selv positive forslag i denne transen som vil være virkningsfulle når du er tilbake i våken tilstand. Du lærer en fantastisk ferdighet for livet. 

Kurset avsluttes med en enkel nettbasert multiple choice-prøve. Kursbevis utstedes elektronisk.

“Hjelp til selvhjelp er den beste hjelpen en kan få.”

— – Gillian R. Godtfredsen