Home » Studere ved NOCNA » Snakk med en studieveileder

Snakk med en studieveileder

Lurer du på hvilket eller hvilke studier som kan passe deg i din situasjon. Ved NOCNA har vi studieveileder som kan hjelpe deg på veien til å finne ditt drømmestudium.

Vi har ledige studieplasser

Mangler du studieplass? Ønsker du finne et studieprogram eller en utdanning som passer deg? Hos NOCNA har du mulighet til å søke studieplass. Finn ditt drømmestudium og søk i dag. Vi har plasser fra begynner-nivå til avansert nivå, og alle studiene kan tas fleksibelt ved siden av jobb og/eller andre studier.

Hjelp med valg av studie

Tenk først over når du er klar til å begynne dine studier. Vi starter opp flere ganger i året, og mange studier er også 100% online slik at du kan starte i ditt eget tempo. Noen av studiene har noen dager med oppmøte digitalt, og du vil kunne sjekke datoene på de ulike utdanningene, eller du kan kontakte oss for å få hjelp til å velge riktig.

Jobb innen coaching og ledelse

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Ønsker du en karriere innen coaching og ledelse? Hos NOCNA får du ny og oppdatert praktisk kompetanse via nettstudier, på deltid. Vi har kurs innen Business & NLP Coach, NLP Leadership Practitioner og Coachende lederskap.

Jobb innen helse og helsefremmende arbeid

Har du lyst til å hjelpe deg selv og andre mennesker til bedre helse og livskvalitet? Ved NOCNA har vi hatt fokus på helsecoaching og helsefremmende arbeid i alle år. Vi utdanner fremtidens helsecoacher og Helse- og livsstilsveiledere. Hos oss får du en holistisk utdanning, som ikke bare gir deg kunnskap i form av tekst og teori, men praktisk kompetanse til å jobbe med helse i fokus.

Ønsker du internasjonal sertifisering innen NLP og kommunikasjon?

Ønsker du forstå mer om menneskelig psykologi, adferd, handlinger og personlighet? Ved NOCNA har vi undervist i NLP (nevro lingvistisk programmering/psykologi) i over 40 års tid. Vi tilbyr sertifiseringer innen NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, samt NLP & Business Coach. Våre utdanninger gir deg internasjonale studiepoeng og egne sertifiseringer med kompetansebevis.

Karriere innen mental trening eller mindfulness?

Vil du utgjøre en forskjell for andre mennesker? Vil du hjelpe andre til å prestere på et høyt nivå? Ved NOCNA har vi eget nettkurs i mental trening, som gir deg den praktiske kompetansen til å jobbe som sertifisert mental trener. I alle år har vi også hjulpet tusenvis av mennesker til å lære mindfulness og hvordan de kan bruke mindfulness i hverdagen. Ved NOCNA kan du studere til å bli Mindfulness Lærer eller Mindfulness Practitioner.

Interessert i psykologi og hypnose?

Har du lyst til å lære med psykologi og hvordan det menneskelige sinn fungerer. Ønsker du å ta et dypdykk i det med hypnose og hypnoterapi? Ved NOCNA har vi både enkeltkurs og lengre utdanninger som innpasser psykologi for coacher, positiv psykologi, nevrovitenskap og hypnose med utdanning til sertifisert hypnoterapeut.

Trenger du hjelp på veien eller snakke med en studieveileder. Kontakt oss.

UTDANNING

INTERNASJONAL SERTIFISERING/ AKKREDITERING

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon.