Helsecoaching

Home » Studere ved NOCNA » Bøker » Helsecoaching

Helsecoaching

Fagboken Helsecoaching som NOCNA Trenerne Gillian og Melinda har skrevet.

Gillian Godtfredsen og Melinda Merunada er 2 høyt profilerte helsecoacher i Skandinavia. Sammen har de skapt og utviklet helsecoaching som en prosess og behandlingsmetode for helhetlig helse. Boken er den første av sitt slag i Norge og danner grunnlaget for en ny yrkesretning som lover spennende fremtidsmuligheter. Gillian og Melinda er eksperter innenfor sin nisje og de har utdannet hundrevis av mennesker innenfor NLP, coaching og helsefremmende arbeid. De har brukt sin livserfaring, kunnskap, formelle kompetanse og ståpå vilje til å bistå andre mennesker til å finne egen indre kraft og styrke. 

Gillian har arbeidet med alternative behandlingsmetoder i over 30 år. Hun var den første til å holde coach utdanninger i Norge og har hjulpet tusenvis av mennesker til å forandre sitt liv og finne løsninger for sine problemer. Helsecoaching er en fordypning og raffinering av de mest effektive coaching metoder og fremstår som en prosess som utelukkende har fokus på å fremme helse. Metoden er i sterk vekst og passer for mennesker som ønsker å gjøre en forskjell innenfor kommunikasjon og helsearbeid.

Helsecoaching handler om å ta større ansvar for egen helse, nå og i fremtiden, og til å vie oppmerksomhet til viktige livsverdier, ressurser, indre styrke, potensiale og det som er positivt for den enkeltes helse. Det er en løsningsorientert tilnærming som finner det unike i hvert enkelt individ og som åpner nye dører og muligheter for et bedre og rikere liv. Ikke ta våre ord for gitt, sjekk ut de første tilbakemeldingene om hva andre sier:

Gratulere med en fantastisk god bok; har alt lest den og anbefaler den til alle som jobber med egen og andres helse –Linda Dagestad Øygarden, bedriftseier, styreleder, politikker

Gratulerer med nok en lærerik og flott bok! –Dr Heidi Hagen-Larsen

Tusen takk for det flotte bidraget! Jeg har bygget bro mellom integrert og konvensjonell behandling i 30 år nå. Så bra å endelig å få noe å henvise til –Dr Tertit Handberg

Flott bok! Etter å ha bladd gjennom den og lest noen av kapitlene, vil jeg gi den allerede nå min varmeste anbefaling. Karina Ødegård, cand. scient. forsker, næringslivskonsulent

Hvis du ønsker å vite hemmelighetene til et høyt fungerende liv fra menneskene som har banet veien, “walked the miles” og utdannet tusenvis av NLPere, coacher og helsefremmere, bestill din kopi av Helsecoaching i dag. 

Mail order: NOK 354,-

Beløpet kan betales direkte til Nordic Coach & NLP Academy bankkonto 9490.05.98259. Boken kan også betales med VIPPS NOCNA 11345. Send deretter ditt navn og kontaktdetaljer til utdanning@nocna.no med betalingsdato. Ta utskrift fra din nettbank dersom du trenger godkjent regnskapsbilag/kvittering.