• NLP PRACTITIONER - Communication & Coaching Psychology MELD MEG PÅ TRUSTED PROFESSIONALS NLP PRACTITIONER Internasjonal sertifisering og formelle studiepoeng (CPD) MELD MEG PÅ TRUSTED PROFESSIONALS NLP PRACTITIONER Selvledelse, motivasjon & mestring MELD MEG PÅ TRUSTED PROFESSIONALS
 • NLP Practitioner - Level 1 Coaching
  (80 CPD poeng)

 • NLP Practitioner

  Ønsker du å hente frem mer av ditt potensiale? Ønsker du å lære verktøy som kan gi deg fordeler både personlig og profesjonelt? NOCNA NLP Practitioner online lærer deg praktiske, kraftfulle verktøy for kommunikasjon, coaching og motivasjon. 

  NLP Practitioner online kurs/ utdanning passer for deg som ønsker å:

  • Lære hvordan du kommuniserer tydelig og effektivt
  • Ta din personlige og profesjonelle utvikling til et nytt nivå
  •  Sette deg klare mål- og lære strategier for hvordan du skal nå de
  •  Håndtere stress og andre uønskede følelser

  Som Norges flaggskip og pionérskole innenfor NLP og coaching sørger vi for å levere utdanninger med høy pedagogisk kvalitet og kompetanse med fokus på høye standarder innen NLP & Coaching. I over 30 år har vi vært toneangivende i Norge og vi til enhver tid oppgraderer utdanningene for å gi deg det aller siste innenfor NLP, coaching, psykologi og mental trening. 

  NOCNA er kanskje den skolen i verden med flest gjennomførte NLP treninger. Det er vår omfattende erfaring og kunnskap som er din trygghet når du skal velger å studere hos oss. Vi har også integrert det nyeste forskningen fra nevrovitenskap om hvordan hjernen lærer best og hvordan du kan bruke NLP i hverdagen på deg selv aktivt.

   

 • Datoer
  Vår oppstart 2024

  Frivillig forberedende NLP Diplom (online)
  Samling 1: 11 – 13 jan 2024 (online) kl 09-15
  Samling 2: 09 – 10 feb 2024 (online) kl 09-15
  Samling 3: 07 – 09 mars 2024 (online) kl 09-15

  Praktisk info

  Sted: online

  Oppbygging: Nettbasert undervisning. Arbeidsoppgaver og hjemmestudier mellom samlingene online.

  Opptakskrav: Ingen

  Type: Utdanning

  Pensum: Godtfredsen, G. & Merunada, M. (2021). NLP Practitioner. NOCNA/Paradigm.

  Fagorganisasjon: Utdanningen kvalifiserer for medlemskap og ansvarsforsikring i Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN).

  Pris

  Black Month – spesialtilbud 50% kr 15750,- (normalpris kr 31500,-). Begrenset med plasser. Første mann til mølla.

  Er du den som vil gå «all in» så kan du melde deg på NLP Practitioner og NLP Master Practitioner med Black Week-spesialtilbud kr 37 800,- (Normalpris kr 63 000,-).

  Beløpet må betales i sin helhet innen 7 dager. Delbetaling kan skje via Svea finans: Søk her.

  Om oss
 • REFERANSER

 • REFERANSER

  UTDANNING

  • 30 års erfaring

   NOCNA er toneangivende på fagfeltet

  • Internasjonale studiepoeng (CPD)

   NOCNA har utstedt over 5000 CPD poeng det siste året

  • Markedsleder

   NOCNA har avholdt mer en 250 NLP & Coachutdanninger

  • Kurs/utdanninger

   NOCNA tilbyr mer enn 32 ulike kurs og utdanninger

 • Hvorfor lære NLP ved NOCNA?

  • Få en akkreditert utdanning som løfter deg personlig og profesjonelt
  • Få kunnskap om coaching psykologi
  • Bli en god og trygg leder med god relasjonskompetanse
  • Få økt bevissthet og evnen til å endre uønsket atferd

  Nordic Coach & NLP Academy lærer deg å bruke holdningene, prinsippene og teknikkene i samtlige av de mange NLP retningene. Utdanningen kombinerer flere nivåer av utvikling både personlig og profesjonelt. Mens du studerer NLP hos oss, vil du i større grad forstå din egen atferd og dine egne mønstre, samt lære hvordan du kan forandre dem for å skape enda større suksess i ditt liv.

  NOCNA NLP gir deg:

  • Økt evne til selvledelse og motivasjon
  • En internasjonal NLP sertifisering pluss internasjonale studiepoeng (CPD)
  • Pedagoger og NLP- trenere med høy etisk bevissthet, fagkompetanse og standarder
  • Et nettverk med profesjonelle utøvere som alle har et ønske om å utvikle seg innen NLP, kommunikasjon og coaching

  NLP står for nevro-lingvistisk programmering og er en metodikk fra vitenskapelig forskning og moderne psykologi. NLP blir av mange definert som brukermanualen på hvordan vi mennesker tenker og handler. Millioner av mennesker verden over bruker NLP til personlig og profesjonell utvikling. Du får kunnskap innenfor nlp coaching, psykologi, ledelse, kommunikasjon og motivasjon. 

  Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Dette kurset vil gi deg 80 CPD (Continuous Professional Development) poeng. Du kan også søke opptak i fagorganisasjonen Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN).

  Ved påmelding og registrert betaling får du tilgang til online kurset NLP Diplom. Dette er en innføring til NLP og gir deg grunnleggende teoretisk kunnskap som en forberedelse til den første samlingen. NOCNA er alene om å tilby NLP utdanning etter fleksible og moderne pedagogiske standarder i Norge.

  Interessert i å fordype deg innenfor:

   

 • Norges ledende innenfor NLP, Coaching, Mental Trening og Mindfulness.

 • Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 80 CPD poeng.

 • Uttalelse fra Professor i Nevrovitenskap Patricia Riddell

  Hva er Nevrovitenskap?

  Ved Nordic Coach & NLP Academy integreres NLP med en nevrovitenskapelig tilnærming. Nevrovitenskap er et vitenskapelig studie av nervesystemet. For å forstå hva som virker og hvorfor det virker i NLP, er det ikke nødvendig å ha en universitetsgrad i nevrovitenskap. Det er heller ikke nødvendig å vite alle navn på hjernens deler og hva hver enkelt gjør. Hva som hjelper er å vite litt om hva hjernen består av og hvordan den har utviklet seg. Det er denne grunnleggende forståelsen for hjernen som vil danne en del av NOCNA’s NLP & Nevrovitenskap program. 

  “Independently I think that NLP and Neuroscience both have strengths, but together I think they are absolutely amazing! NLP is brilliant at the how to’s. How do we make these things happen. How do we create change. The Neuroscience says “this is why it works”.

  — Dr Patricia Riddell, Professor i Nevrovitenskap.
 • En kompetanseøkende utdanning

  En utdanning som øker din kompetanse og gir deg praktiske verktøy
  NLP Practitioner er grunnutdanningen innen NLP som hjelper deg å hente frem de beste ressursene i deg selv og andre. Den kunnskapen du får, vil hjelpe deg til å klargjøre og nå egne mål og drømmer på en effektiv, morsom og inspirerende måte.

  • “NLP er et kraftfullt kommunikasjons verktøy, som jeg bruker både knyttet til meg selv, min familie og privat liv og i jobb sammenheng. Jeg ser også at dette er noe som virker i praksis. Noe av det jeg liker aller best er at det er personen som blir coachet, som selv kommer frem til sine løsninger som passer for sin modell av verden. Min opplevelse av dette unner jeg alle andre å få ta del i, som en bevissthets reise til sitt eget høyeste beste.”

   Edel Ulven
   førskolelærer, personal ledelse og kompetanse, daglig leder barnehage
  • “Jeg har pulverisert personlige barrierer med sprengkraft. Det var først når jeg begynte på Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA), høsten 2012 at den relevante coaching tyngden kom for fullt. Jeg lærte å benytte NLP som et verktøy og jeg gikk fra å være en bruker i NAV systemet, til å få en skreddersydd stilling som coach i NAV. I dag har jeg ansvar for å coache ungdom i 7 kommuner på NAV kontorer i Hedmark fylke. I tillegg har jeg startet et eget foretak.”

   Joe Syversen
   NLP Coach, Coach ved NAV Hedmark
  • “Lærerik, interessant, flotte verktøy, meget bra og strukturert gjennomført. Gillian er en fantastisk kvinne og MASTER i forvandlinger. Herlig vil jeg si. Et oppfyllende, berikende, inspirerende kurs for alle typer mennesker i alle forskjellige livssituasjoner. For ledere, mellomledere, de som ønsker å vite mer om seg selv og sine medmennesker og bruke det i dagliglivet på jobb, privat, under møter, overfor familie og barn.”

   Anne Winther Tollnes
   Konsulent, Kunstner, Medisink Qigong instruktør, Astrolog, Veileder
  • “Meget høy innsikt og erfaring. Veldig flinke til å få med alt. Veldig positiv energi. Jeg er veldig fornøyd med trenerne, oppgavene, gruppedynamikken, og omgivelsene. Dere gjør en meget viktig oppgave for mennesker. Jeg føler meg beæret å være en del av det. “

   Andreas S. Mathismoen
   Administrerende Direktør, NLP sertifisert
  • “I mitt arbeid som veileder i Oppfølgingsenheten Frisk AS bruker jeg elementer av NLP hver eneste dag.”

   Mette Ødegård Nordstrand
   Veileder arbeid-helse, Oppfølgingsenheten Frisk, helsecoach
 • Nysgjerrig på hypnoterapi, coaching, NLP eller mindfulness? Meld deg på vårt nyhetsbrev!