Chat with us, powered by LiveChat
 • Business & NLP Coach (160 CPD poeng)

 • NLP Coachutdanningen ved Nordic Coach & NLP Academy kan gi deg kvantesprang i din karriereutvikling. Utdanningen hjelper deg til å få en solid bakgrunn og erfaring i arbeidet med å utvikle og motivere andre mennesker og styrke din personlige og profesjonelle coachingkompetanse.

  Har du blitt sertifisert som NLP Master Practitioner og ønsker du å ta din utdanning til et høyere nivå? Dette er utdanningen for deg som sikter mot et mer avansert nivå og vil noe med coach og NLP virksomhet. Utdanningen leder til 2 titler Business Coach & NLP Coach fra Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA).

  I NLP Coachutdanningen inngår følgende trinn:

  1. NLP Practitioner
  2. NLP Master Practitioner
  3. Design Your Life coachingseminar
  4. Business Coach & NLP Coach

  Du kan bygge på videre til Certified Professional Coach med 40 ekstra coachingdokumentasjoner.

  Disse leder deg på vei mot en internasjonal sertifisering og praktiske coachingferdigheter slik at du står godt rustet i arbeidslivet.

 • Datoer

  20 – 24 jan 2020

  Praktisk info

  Varighet: 1 år – deltid

  Sted: Bygdøy, Oslo

  Oppbygging: 1 samling à 5 dager + coachingseminaret Design Your Life + 75 dokumenterte coachingsesjoner

  Opptakskrav: NLP Practitioner, NLP Master Practitioner
  Medlemskap og ansvarsforsikring i profesjonell fagorganisasjon for NLP.

  Type: Avansert NLP Coach utdanning

  Pris

  kr. 39500,-
  Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.
  NB: Pakketilbud kr. 85000,- for alle 3 trinn som leder til NLP Coach. Tilbudet gjelder kun ved betaling i sin helhet innen senest 7 dager etter påmelding.

  Om Oss
 • Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 160 CPD poeng.

  • 29 års erfaring

   NOCNA er toneangivende på fagfeltet

  • Internasjonale studiepoeng (CPD)

   NOCNA har utstedt over 5000 CPD poeng det siste året

  • Markedsleder

   NOCNA har avholdt mer en 250 NLP & Coachutdanninger

  • Kurs/utdanninger

   NOCNA tilbyr mer enn 32 ulike kurs og utdanninger

 • Passer for?

  • deg som er utdannet NLP Master Practitioner, eller i gang med din sertifsering
  • deg som ønsker å bli en dyktig coach, leder, medarbeider eller samtalepartner
  • deg som ønsker å utvikle egen og andres evne til å arbeide med coaching
  • deg som ønsker kraftfulle og effektive verktøy
  • ledere som ønsker en mer coachende lederstil og innsikt i coaching

  Nordic Coach & NLP Academy har egen avansert pedagogisk e-læringsplattform som gir studenter mange effektive og unike innlæringsverktøy. I tillegg til klasseromsundervisning vil du ha tilgang til e-læring via NOCNAs e-læringsplattform EMPOWER som sikrer din egen integrasjon og gir deg verktøy for økt innlæring og effektivitet også mellom studiemodulene.

   

  Hva får du gjennom NLP Coachutdanningen?

  • en kompetanserettet yrkesrettet utdanning
  • styrke og trygghet i coachrollen eller i den rollen du ønsker å ha
  • ferdigheter til å fasilitere prosesser som hjelper ledere, team og/eller individere til å tenke, føle, handle og lære for å nå sine mål
  • større fleksibilitet i ditt møte med andre
  • økt kompetanse i NLP- og coachingteknikker og praktiske verktøy
  • en sertifisering som åpner dører for deg i arbeidslivet
  • en fleksibel, praktisk og aktuell utdanning som bygger videre på NLP Master Practitioner sertifisering

  Hva er Coaching?

  Coaching er en interaktiv prosess mellom coach og klient, der det er en forhåndsklarert intensjon, ønskede mål og spesifikke bevis på at disse er oppnådd. Det har til hensikt  å utvikle menneskers indre potensial. NLP Coaching fasiliterer frigjøring av ressurser slik at klienten oppnår større klarhet i hvem de er, hva de gjør, hvor de skal og grunnen til at de vil gjøre det.

   

 • Uttalelse fra Professor i Nevrovitenskap Patricia Riddell

  Hva er Nevrovitenskap?

  Ved Nordic Coach & NLP Academy integreres NLP med en nevrovitenskapelig tilnærming. Nevrovitenskap er et vitenskapelig studie av nervesystemet. For å forstå hva som virker og hvorfor det virker i NLP, er det ikke nødvendig å ha en universitetsgrad i nevrovitenskap. Det er heller ikke nødvendig å vite alle navn på hjernens deler og hva hver enkelt gjør. Hva som hjelper er å vite litt om hva hjernen består av og hvordan den har utviklet seg. Det er denne grunnleggende forståelsen for hjernen som vil danne en del av NOCNA’s NLP & Nevrovitenskap program. 

  “Nevrovitenskap er en fantastisk kombinasjon for både NLP og coaching. De som starter sin reise i NLP kan oppleve vansker med å forstå hvorfor noen av teknikkene virker. Ved å gi en nevrovitenskapelig forklaring, og begynne å gi mennesker en forståelse for hvordan hjernen deres fungerer, kan det tydeliggjøre hvorfor disse teknikkene er så effektive og faktisk har et reelt grunnlag i vitenskap Jeg gleder meg til samarbeidet med Nordic Coach & NLP Academy.”

  — – Patricia Riddell, Professor i Nevrovitenskap.
 • Den profesjonelle NLP coachen har faglig fasiliteringskompetanse og spesifikk utdanning i det å lytte, observere og tilpasse coachingen til individuelle behov. NLP Coachen samler nødvendig informasjon og fasiliterer en prosess slik at klienten finner løsninger og strategier, og tar utgangspunkt i at klienten har løsningene og svarene inne i seg. Fordi det er en ledet prosess, hjelper NLP coaching den enkelte å oppnå klarhet, fjerne begrensninger, få tilgang til sin indre visdom og finne en følelse av hensikt. 

  Hvorfor NLP Coaching?

  NLP Coach er uvurderlig på coacharenaen og er i verdenseliten innen NLP, Nevro Lingvistisk Programmering, livscoaching, effektiv kommunikasjon og praktisk coaching. Nordic Coach & NLP Academy har siden 1999 utdannet flere tusen studenter innenfor områdene coaching, NLP, kommunikasjon og selvledelse. Nordic Coach & NLP Academy tilbyr de mest avanserte og innholdsrike coachutdanninger i Norge. Hos oss lærer du om profesjonell coaching fra fagekspertise som er i en særklasse innenfor opplæring og profesjonell coachingvirksomhet.

  Det er viktig at kandidater som ønsker denne utdanningen for profesjonelt bruk også er villige til å arbeide med egen selvutikling. Utdanningen krever ærlighet og evnen til å akseptere, respektere og arbeide med følelser utifra en voksen og moden holdning. Dette kan fint gjøres uten å dele personlig og privat informasjon i plenum. Kandidater må signere NOCNAs etiske regelverk. Sertifisering skjer på grunnlag av oppnådd kunnskap, kompetanse, holdning/modenhet og personlig egnethet i henhold til pensum og individuell progresjon. 

  Diverse info sertifisering

  • Tusen takk. Gillian- jeg er så stolt og glad over å få ta del i din kunnskap og ressursfylte miljø. Jeg har overgått mine egne forventninger. Kraften i prosessen har vært så sterk at jeg bare måtte ”go with the flow”.

   Torgunn E.H. Köpke
   Karriereveileder, Professional Coach
  • “For meg er NLP det mest kraftfulle og effektfulle verktøy for å nå mål, leve bevisst, holde fokus, ha mye energi og motivasjon. Både for eget bruk og i coachingsamtaler med kunder. Det handler rett og slett om å bli det beste av deg selv. Det kan dreie seg om personlige utfordringer, karrieremessige utfordringer eller for å nå små mål eller store mål hvor ”The sky is the limit”.

   Wenche Strømberg
   Professional Coach, Helsecoach
  • “I mitt arbeid som veileder i Oppfølgingsenheten Frisk AS bruker jeg elementer av NLP hver eneste dag.”

   Mette Ødegård Nordstrand
   Veileder arbeid-helse, Oppfølgingsenheten Frisk, Helsecoach
  • “Med innsikt, visdom og kjærlighet formidles all kunnskap med et integreringsmål. Jeg er veldig fornøyd. Oppgavene jeg har fått fra mine trenere har vært sterke, integrerende, innsiktsfulle, lærerike og resultatsorienterte. Ingen over, ingen ved siden av.”

   Ingebjørg Johannessen
   NLP sertifisert, Professional Coach
  • “Masse ny læring og jeg har funnet masse ressurser i meg selv. Det beste er kun godt nok for meg, og derfor valgte jeg denne skolen.”

   Ann-May Johannessen
   Professional Coach, Helsecoach
  • “Dette har vært et løft for meg. Har stor tillit til denne utdanningens faglighet. “

   Kirsti Johanne Gjestvang Wedum
   Voksenopplæringsrådgiver, Ringsaker Kommune, Professional Coach
 • Nysgjerrig på hypnoterapi, coaching, NLP eller mindfulness? Meld deg på vårt nyhetsbrev!