Chat with us, powered by LiveChat
  • Gillian Godtfredsen
   The Holistic

   “Hjelp til selvhjelp er den beste hjelpen en kan få….” sier Gillian Godtfredsen som skapte mottoen for 35 år siden. Hun er entreprenøren som har grunnlagt Nordic Coach & NLP Academy, The Paradigm Academy & Bevissthetsakademiet. Gillian er Doctor of Metaphysics og Ph.D i Holistic Life Coaching (USA), Certified NLP Master Trainer, HNLP Trainer, lærer, forfatter, fag- og utdanningsutvikler, registrert helsecoach, underviser, kurs/foredrag/seminarholder og mindfulness/meditasjonslærer.

  • Melinda Merunada
   The Academic

   Ph.D, Certified NLP Master Trainer – Masters Degree in Psychology, Masters Degree in Medical Science, Masters Degree in Public Health, Masters Degree in Adult Education – Physiotherapist – Registered Health Coach, Certified Professional Coach, Avansert yoga, pilates og meditasjonslærer. Medeier i NOCNA, styrets nestleder og hovedtrener.

  • Elisabeth Tanum
   The Pilot
   “Flyskrekkcoachen”

   Elisabeth har lang erfaring med ledelse fra flybransjen. Som 24 åring ble hun profesjonell pilot på Boeing 737. I en alder av 30 år ble hun utnevnt til flykaptein, og hadde da det fulle og hele ansvar for både flymaskin, mannskap og passasjerenes sikkerhet.

  • Oliver Baxter
   The Sportsman

   MSc Sports Psychology, BSc – NLP Trainer, Mental Trainer

   “Jeg hadde ikke klart å ta en mastergrad på universitet uten først å ha tatt en NLP utdanning – et fantastisk selvhjelpsverktøy …”sier engelske Oliver Baxter som er et fremragende eksempel på NLP integrasjon. Han er den eneste NLP instruktør innen feltet som faktisk har vokst opp i en NLP familie. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: spontan, motiverende, humor, ærlig, nysgjerrig, åpen.

  • Tobias Mbamalu
   The Clinical Psychologist

   Cand. Psychol (Psy.D), M.Sc. Energiøkonomi, ledelse og HR, B.Sc. Fagkonsulent. Tar imot klienter i privat praksis tlf: 90238327

   Tobias Mbamalu er nigeriansk statsborger og psykologspesialist med Cand. Psychol (Psy.D) i psykologi fra Universitetet i Oslo. Han er medlem av Norsk Psykologforening. Tobias ble autorisert som psykolog i 1998 og ble spesialist i klinisk psykologi i 2008.

  • Paul Baxter
   The Corporate Strategist

   Strategisk Rådgiver

   Paul er engelsk, styremedlem i NOCNA og strategisk rådgiver. Han har en 35 år lang aktiv karriere innenfor næringslivet. Frem til han lanserte sin karriere som selvstendig næringsdrivende var han salgsdirektør og administrerende direktør for flere store engelske og multi-nasjonale bedrifter. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: strategisk, humor, varme, spontan, ærlig, lojal.

  • Bjørg Neverdal
   The Dentist

   Cand. odont. Fagkonsulent

   Bjørg er tannlege utdannet ved Universitetet i Bergen og driver privat tannlegepraksis. Hun har over 30 års erfaring fra arbeid med mennesker i behandling og helsefremmende arbeid. Bjørg er videre sertifisert innenfor NLP og Coaching samt Life Coaching og har utdanning fra Tony Robbins Mastery University og Leadership Academy i USA.

  • Patricia Riddell
   The Neuroscientist Professor

   Professor of Applied Neuroscience Head of Psychology Department University of Reading.

   Patricia er professor i nevrovitenskap, og underviser i nevrovitenskap ved Nordic Coach & NLP Academy, og er med på å integrere NLP og nevrovitenskap ved NOCNAs utdanningsprogrammer.

  • Ritva Enäkoski
   The Corporate Communicator

   MSc Ritva er kommunikasjons – konsulent og CEO ved Enakoski Ltd i Finland. Fagkonsulent.

   Finske Ritva har omfattende utdanning med mastergrad fra Helsinki Universitet med spesialisering i kommunikasjon, voksenopplæring og sosialpolitikk, samt MBA Executive fra Helsinki Business School. Ritva er fagkonsulent og foredragsholder. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: glede, visjon, empati, målbevissthet, tydelighet, kunnskapsrik.