• NORSKE APPER Tusenvis av mennesker har fortalt hvilken fantastisk ressurs disse seriene med helsefremmende meditasjoner, mindfulness, hypnoterapi, mental trening og coaching er for velvære, avspenning, fokus, klarhet, målsetning og empowerment i hverdagslivet.
 • Apper - norsk

 •  

  LINDRE HODEPINE MED HYPNOTERAPI er nå tilgjengelig.

  Ønsker du å lære selvhjelp for å lindre stresshodepine eller spenninger? Her får du et praktisk selvhjelpsverktøy som du kan bruke når du føler behov for det.

   

  GÅ NED I VEKT MED HYPNOTERAPI er nå tilgjengelig.

  Drømmer du om en lettere og nettere kropp? Vil du gjerne gå ned i vekt, men kommer aldri i gang? Det er dessverre ikke alltid like lett å vite hvordan man motiverer seg selv.

   

  MEDITASJON FOR ALLE er nå tilgjengelig.

  Last ned Meditasjon for alle appen som gir deg tilgang til flere av meditasjonene på din mobil, lett og fleksibelt. Passer utmerket når du vil meditere i hverdagen og ha meditasjonene med deg overalt der du er. Gjør meditasjon til en del av hverdagen din.

   

  BARNAS HELSE er nå tilgjengelig.

  Last ned Barnas Helse og få tilgang til helsefremmende meditasjoner for barn. Målet er å støtte barnas helse ved å bringe meditasjon nærmere inn i hverdagen. Med Appen får du adgang til 3 guidede meditasjoner som du kan lytte til sammen med barnet.

   

  SOV GODT er nå tilgjengelig.

  Last ned appen som gir deg meditasjoner du kan bruke for en god helsefremmende søvn.

   

  HEALING FOR ALLE er nå tilgjengelig.

  Få tilgang til helsefremmende meditasjoner.