• MINDFULNESS PRACTITIONER Studere praktisk online - i eget tempo MELD MEG PÅ MINDFULNESS PRACTITIONER Oppnå diplom som Mindfulness Practitioner MELD MEG PÅ MINDFULNESS PRACTITIONER Lær å praktisere mindfulness i hverdagen MELD MEG PÅ MINDFULNESS PRACTITIONER Lær å mestre stress, følelser og uønskede følelser effektivt MELD MEG PÅ
 • Mindfulness Practitioner (30 CPD poeng)

 • Mindfulness Practitioner

  Lær mindfulness i praksis. Kurset lærer deg hvordan du kan mestre stress, meditere og være mer tilstede i hverdagen. Lær effektive teknikker.

  Opplever du stress i hverdagen? Opplever du at tiden ikke strekker til? Føler du deg “strukket” i alle retninger? Ønsker du deg mer ro, fokus og klarhet? Vil du bruke naturen mer aktivt til sanseturer & opplevelser? Hvis du svarer ja til et eller flere av disse spørsmålene så er dette kurset for deg. Kurset lærer deg hvordan du kan mestre stress og vær mer tilstede på dine egne premisser. Om du er nybegynner eller har praktisert mindfulness og meditasjon en stund har du noe å hente fra dette kurset.

  Mindfulness kurset gir deg praktiske og effektive teknikker og metoder fra mindfulness som øker velvære og livskvalitet. Du kan få en mer effektiv og positiv hverdag med mindre innsats.

   

  Om kurset Mindfulness Practitioner 

  Mindfulness Practitioner kurset gir en forståelse for hvordan du fremmer velvære, livskvalitet og helse gjennom enkel mindfulness for hverdagen. Kurset er også en start for videre Mindfulness Lærer – utdanning. Mindfulness er enkelt for alle å lære. Mindfulness er et perspektiv og en tilnærming som stadig vinner større innflytelse og aksept i samfunnet og på arbeidsplasser. Mindfulness er en sinnstilstand som gir mulighet til å møte egne følelser, tanker og andre mennesker med en vennligsinnet og aksepterende holdning. 
  Mindfulness er også et moderne ord for buddhistisk meditasjon. Mindfulness er kjent over store deler av verden som et verdifullt verktøy for å fremme livskvalitet – mentalt, fysisk, emosjonelt, sosialt og spirituelt. Sportsverdenen og finansverden har lenge brukt mindfulness. Forskningsprosjekter viser til utallige positive effekter av mindfulness trening, både for individer og grupper. Forskning viser også at mindfulness ute i naturen og den terapeutiske hagen er helsefremmende.

  Mindfulness Practitioner kurset kan tas i eget tempo på nett, og du sender inn oppgaver fortløpende når du er klar med dem. I kurset inngår meditasjoner som du lytter på og siden beskriver dine personlige opplevelser og erfaringer fra. 

 • Datoer

  Fortløpende

  Praktisk info

  Varighet: Individuell studieprogresjon

  Sted: Bygdøy, Oslo

  Opptakskrav: Ingen

  Pris

  kr 1500,-.

  Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.

  Om Oss
 • Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 30 CPD poeng.

  • 30 års erfaring

   NOCNA er toneangivende på fagfeltet

  • Internasjonale studiepoeng (CPD)

   NOCNA har utstedt over 5000 CPD poeng det siste året

  • Markedsleder

   NOCNA har avholdt mer en 250 NLP & Coachutdanninger

  • Kurs/utdanninger

   NOCNA tilbyr mer enn 32 ulike kurs og utdanninger

 • Kurset vil gir tilgang til mange øvelser med Gillian Godtfredsen, som har undervist og jobbet med mindfulness-metoder i over 35 år.
  Sammen med Melinda Merunada har hun skapt dette kurset for å gi flest mulig mennesker tilgang til disse flotte teknikkene og metodene fra mindfulness. Mindfulness kan praktiseres i alle kontekster, inne og ute, og du kan lære å gjøre dette på egen hånd. Kurset gir deg praktisk opplæring i hvordan du kan bli en utøver av mindfulness, hvordan du kan ta det i bruk i ditt eget liv, og hvordan du kan skape muligheter for aktiv mindfulness, oppmerksom tilstedeværelse i hverdagen, i naturen, i ditt eget liv. 

  Elektroniske innleveringer

  Du kan studere i eget tempo, hjemmefra eller hvor du befinner deg. Samtlige innleveringer for mindfulness practitioner gjøres elektronisk. Du kan lytte til meditasjoner og lydfiler, og svare på enkle spørsmål i det tempo som passer deg. Du kan trene på enkle teknikker når det passer deg. 

  Kursbevis

  Kursbevis utstedes etter godkjent kurs med tilhørende innleveringer. Studietempoet bestemmes selv fra 2 uker til 6 mnd.

  Påmelding:

  Trykk den blå påmeldingsknappen på siden og bruk påmeldingsskjema

   

  Referanser:

  Bruk mindfulness meditasjon og opplev positive gevinster i livet. 

  — - Gillian Godtfredsen

  Her kan du se noen referanser fra mindfulness kursene: Les mer her 

 • Nysgjerrig på hypnoterapi, coaching, NLP eller mindfulness? Meld deg på vårt nyhetsbrev!