Chat with us, powered by LiveChat
 • Mindfulness Practitioner (30 CPD poeng)

 • Mindfulness Practitioner

  Opplever du stress i hverdagen? Opplever du at tiden ikke strekker til? Føler du deg “strukket” i alle retninger? Ønsker du deg mer ro, fokus og klarhet? Hvis du svarer ja til et eller flere av disse spørsmålene så er dette kurset for deg.
  Kurset lærer deg hvordan du kan mestre stress og vær mer tilstede på dine egne premisser. Om du er nybegynnere eller har praktisert mindfulness meditasjon en stund har du noe å hente fra dette kurset.

  Skaperne gir deg praktiske og effektive mestringsverktøy som øker velvære og livskvalitet. Du kan få en mer effektiv og positiv hverdag med mindre innsats.

  Om kurset 

  Kurset gir en forståelse for hvordan du fremmer velvære, livskvalitet og helse. Mindfulness er et perspektiv og en tilnærming som stadig vinner større innflytelse og aksept i samfunnet. Mindfulness er en sinnstilstand som gir mulighet til å møte egne følelser, tanker og andre mennesker med en vennligsinnet og aksepterende holdning. 
  Mindfulness er et moderne ord for buddhistisk meditasjon. Det er kjent over store deler av verden som et verdifullt verktøy for å fremme livskvalitet – mentalt, fysisk, emosjonelt, sosialt og spirituelt. Sportsverden og finansverden har lenge brukt mindfulness. Forskningsprosjekter viser til utallige positive effekter av mindfulness trening, både for individer og grupper.

 • Datoer

  Fortløpende

  Praktisk info

  Varighet: Individuell studieprogresjon

  Sted: Bygdøy, Oslo

  Opptakskrav: Ingen

  Pris

  kr 1500,-.

  Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.

  Om Oss
 • Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 30 CPD poeng.

  • 30 års erfaring

   NOCNA er toneangivende på fagfeltet

  • Internasjonale studiepoeng (CPD)

   NOCNA har utstedt over 5000 CPD poeng det siste året

  • Markedsleder

   NOCNA har avholdt mer en 250 NLP & Coachutdanninger

  • Kurs/utdanninger

   NOCNA tilbyr mer enn 32 ulike kurs og utdanninger

 • Kurset vil gir tilgang til mange øvelser med Gillian Godtfredsen, som har undervist og jobbet med mindfulness-metoder i over 35 år.
  Sammen med Melinda Merunada har hun skapt dette kurset for å gi flest mulig mennesker tilgang til disse flotte teknikkene og metodene fra mindfulness.

  Elektroniske innleveringer

  Du kan studere i eget tempo, hjemmefra eller hvor du befinner deg. Samtlige innleveringer gjøres elektronisk. Du kan lytte til meditasjoner og lydfiler, og svare på enkle spørsmål i det tempo som passer deg.

  Kursbevis

  Kursbevis utstedes etter godkjent kurs med tilhørende innleveringer. Studietempoet bestemmes selv fra 2 uker til 6 mnd.

  Påmelding:

  Trykk den blå påmeldingsknappen på siden og bruk påmeldingsskjema

  Her er en liten visualiseringsøvelse som gjøres helst med lukkede øyner. 

  Referanser:

  Bruk mindfulness meditasjon og opplev positive gevinster i livet. 

  — - Gillian Godtfredsen

  Her kan du se noen referanser fra mindfulness kursene: Les mer her 

 • Nysgjerrig på hypnoterapi, coaching, NLP eller mindfulness? Meld deg på vårt nyhetsbrev!