• MINDFULNESS FOR ALLE Hvorfor Mindfulness på jobben? MELD MEG PÅ MINDFULNESS PÅ JOBBEN større konsentrasjon fokus MELD MEG PÅ MINDFULNESS PÅ JOBBEN større effektivitet MELD MEG PÅ
 • Kursnavn: Mindfulness for alle

 • Mindfulness for Alle

  Hvorfor Mindfulness på jobben?

  For å gi mennesker:
  større konsentrasjon fokus 
  større effektivitet
  mer glede i hverdagen
  større fleksibilitet 
  større tilpassningsevne
  bedre holdninger
  mer energi i hverdagen

  Hva er Mindfulness? 

  Mindfulness er et perspektiv og en tilnærming som stadig vinner større innflytelse og aksept i samfunnet. Noen kaller det for oppmerksomhetstrening, eller å bruke sansene sine effektivt. Mindfulness er en sinnstilstand som gir mulighet til å møte egne følelser, tanker og andre mennesker med en vennligsinnet og aksepterende holdning.

  Du vil enkeltvis eller i grupper bli guidet gjennom bevisstgjørende prosesser som gir anledning til å være tilstede i øyeblikket. Du lærer om og hvordan du integrerer mindfulness i en praktisk kontekst. Formålet er å redusere stress, gi økt effektivitet, økt selvinnsikt og frigjøring av ressurser og kreativt potensiale.

 • Datoer

  13 – 14 juni

  Praktisk info

  Lengde: 2 dager + online kurs (ca 30 timer) Mindfulness Practitioner

  Målgruppe: Lærere, foreldre, ledere, team ledere, team medlemmer, helsearbeidere, personlige trenere, idrettsutøvere, coacher, mental trenere

  Opptakskrav: Ingen

  Sted: Bygdøy, Oslo

  Type: Akkreditert utdanning

  Pris

  kr 9500,-
  Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.
  Faktura utstedes ved påmelding.

  Om Oss
 • Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon.

  • 29 års erfaring

   NOCNA er toneangivende på fagfeltet

  • Internasjonale studiepoeng (CPD)

   NOCNA har utstedt over 5000 CPD poeng det siste året

  • Markedsleder

   NOCNA har avholdt mer en 200 NLP & Coachutdanninger

  • Kurs/utdanninger

   NOCNA tilbyr mer enn 32 ulike kurs og utdanninger

 • Hvordan gjøres Mindfulness?

  Noen få minutter alene og/eller sammen med andre som ønsker gevinster i form av få klarere tanker, mer energi og fokus. Ypperlig for å redusere sykefravær. Ingen førkunnskaper er påkrevd.
  Kurset holdes som intern bedriftskurs med målsetning om å håndtere stress, angst, uro og utfilfredshet på arbeidsplassen. Kurset gir deltakere en forståelse for hvordan man fremmer velvære, livskvalitet og helse. Det er mindfulnessøvelser, visualiseringsreiser og instruksjon for enkel mindfulness praksis i arbeidsdagen. Fokus er på enkle, nyttige verktøy som bringer positive gevinster for både de ansatte og arbeidsgiver.

   

  Hva skjer når man praktisere Mindfulness?

  Mindfulness hjelper mennesker til å bli mer tilpasningsdyktige og fleksible i omstillingsprosesser. Ytre endringer krever alltid en indre tilpasning, og ferdighetene i mindfulness gir gunstige resultater. Derfor har det blitt en så stor suksessfaktor verden over. Det kan hjelpe de mennesker til å forholde seg til endringer i omgivelsene på en effektiv og konstruktiv måte. En slik måte å møte endringer på gir større ro, balanse og glede, og fører til lavere stress, bedre helse og økt yteevne.

  Ta kontakt for å høre mer om hvordan vårt Mindfulness program kan støtte din bedrifts målsetninger.