Chat with us, powered by LiveChat
 • Helse- og livsstilsveileder (100 CPD poeng)

 • Helse- og livsstilsveileder

  Denne utdanningen gir deg en sertifisering som Helse- og livsstilsveileder fra NOCNA med internasjonale studiepoeng. Helse- og livsstilsveileder er en utdanning utviklet av Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) & The Paradigm Academy som gir deg en ny yrkeskompetanse og profesjonelle ferdigheter. Dette kurset introduserer deg til en helsefremmende livsstil og positive livsstilsendringer. Livsstil refererer til måten et menneske ut fra egne valg forholder seg til eget levesett, gjennom fysisk aktivitet/inaktivitet, naturen, terapeutiske aktiviteter, kosthold, mentale aspekter, sosialt levesett og i forhold til stimulerende midler som nikotin og alkohol. Livsstilen er også avhengig av døgnrytme, tilstrekkelig søvn og stresskontroll. Livsstil blir ofte knyttet til helse og livskvalitet, som begge kan sies å bli forringet dersom personen ikke har et balansert forhold til disse faktorene. Hvilken livsstil vi har, er et resultat av hvilke valgmuligheter vi har, og hvilke valg vi gjør. Som helse- og livsstilsveileder kan du hjelpe deg selv og veilede også andre til å leve naturlig og helsefremmende.

  Lær mer om kurset og kursinnhold her 

  Utdanningen er akkreditert både av CPD Standards, så vel som av IICT (International Institute of Complementary Therapists, og gir deg en internasjonal sertifisering som kan åpne nye karriereveier for deg. Utdanningen gir deg 100 CPD poeng. 

  På Helse- og livsstilsveileder – utdanningen har vi fokus på å skape en helsefremmende livsstil, som hjelper til å opprettholde og forbedre menneskers helse og naturlige velvære. Du lærer ved å se på ditt eget liv og relatere dine erfaringer til det du lærer. En helsefremmende livsstil er en livslang prosess. Kurset gir deg innføring til hvordan du kan jobbe med livsstil og helse. Det handler om aspekter som godt kosthold, fysisk aktivitet, bruk av natur, røykeslutt og arbeid med andre avhengigheter, vektkontroll, positiv psykologi og stressreduksjon. Utdanningen som Helse- og livsstilsveileder gir deg en fin innføring i livsstil og adferd, psykologi og helsefremmende arbeid.

 • Datoer

  Fortløpende

  Praktisk info

  Språk Lettforståelig engelsk

  Førkunnskaper Ingen

  Sted Online

  Eksamen Avsluttende multiple choice eksamen

  Pris

  14900 NOK (1450 EUR)

  Kursavgiften kan betales direkte via utdanningssiden med kort, eller til Nordic Coach & NLP Academys kontonr: 9490.05.98259 merket med ditt navn og Helse- og livsstilsveileder med dato.
  Du kan også betale med VIPPS 11345 (NOCNA). Send en kvittering på mail til utdanning@nocna.no.

  Om Oss
 • Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Denne utdanningen gir deg 100 CPD poeng.

  • 30 års erfaring

   NOCNA er toneangivende på fagfeltet

  • Internasjonale studiepoeng (CPD)

   NOCNA har utstedt over 5000 CPD poeng det siste året

  • Markedsleder

   NOCNA har avholdt mer en 250 NLP & Coachutdanninger

  • Kurs/utdanninger

   NOCNA tilbyr mer enn 32 ulike kurs og utdanninger

 • Sertifisert Helse- og livsstilsveileder er åpen til alle som ønsker å jobbe med livsstil og helse. Det egner seg fint for individer som er opptatt av god helse og å fremme en god livsstil, og som ønsker å hjelpe, støtte og motivere også andre til dette. Kurset forbereder deg til å jobbe med å frigjøre indre potensiale, sette nye mål og nå dem. Det er ingen førkunnskaper påkrevd. Det er et deltidsstudium (nettbasert) og du kan studere fleksibelt ved siden av jobb eller andre studier. 

  Som en NOCNA Helse- og Livsstilsveileder har du kunnskap og praktiske verktøy for å skape god kontakt med kunder eller klienter. Du får gode grunnleggende ferdigheter, økt bevissthet til å arbeide med livsstilsforandringer, målsetninger og strategisk for å hjelpe andre. Du utvikler dine ferdigheter til å kommunisere og formidle personlig utvikling og hjelpe andre til å skape de forandringer de ønsker seg i livet. Når du studerer hos oss kan du også begynne å gjøre store forandringer i ditt eget liv, slik at du oppnår de mål du setter deg. Du vil lære mange teknikker og metoder som du kan bruke for å hjelpe kunder og klienter til endringer, til å gjøre beslutninger, øke sin motivasjon, starte på nye helsefremmende aktiviteter og minske de negative helsevanene. Du blir en ekspert i å støtte og motivere andre også til langsiktige helsegevinster og gode vaner i hverdagen.

  SYFTE OG LÆRINGSMÅL

  Som en NOCNA Helse- og Livsstilsveileder blir du en ekspert som har kunnskaper, ferdigheter og verktøy til å arbeide med livsstil og helsefremmende arbeid. NOCNA følger et kvalitetssikret opplæringsprogram som gir deg de kunnskaper, ferdigheter og den kompetanse du trenger for å skape suksess. 
  Du studerer nettbasert, fleksibelt og jobber med integrering av det du lærer kontinuerlig. I og med at studiene foregår nettbasert så har du står fleksibilitet til å styre tiden din. Du vil høre på forelesinger, lydfiler, lese pensum, integrere det du lærer. Du avslutter utdanningen med en multiple choice-eksamen som du tar når du har gjennomført de ulike delene. Du vil lære hvordan du kan gjenkjenne og arbeide med livsstilsendringer. Du får mange nyttige verktøy og metoder til arbeid med livsstil, slik at du kan ta i bruk det du lærer med en gang.

  Læringsmål

  – Å utvikle kunnskaper og ferdigheter om livsstil og adferd
  – Å utvikle og lære om helse og helsefremmende arbeid
  – Å lære motiverende intervju
  – Å lære grunnleggende kunnskaper i positiv psykologi for livsstil og adferd
  – Å lære om stressmestring og teknikker for stressmestring
  – Å utvikle kunnskaper om fysisk aktivitet, kosthold og helse
  – Å lære om emosjonell helse, følelser og mental mestring
  – Å integrere en holistisk tilnærming til helse og livsstil

  Du kan starte utdanningen fortløpende når det passer deg. 

  Ved bestått utdanning vil du få et flott elektronisk kursbevis (sertifikat) som beviser at du har oppgradert dine kunnskaper og din profesjonelle kompetanse. Du vil få 100 CPD poeng for dine studier. 

 • Nysgjerrig på hypnoterapi, coaching, NLP eller mindfulness? Meld deg på vårt nyhetsbrev!