Chat with us, powered by LiveChat
 • Gratis kurs

  “Et liv før – et bedre liv etter”. Dette sier hundrevis av profesjonelle mennesker som har tatt kurs og utdanninger hos oss.  De har fått det bedre med seg selv, lykkes bedre i kjærlighets- og familielivet og blitt mer attraktivt på arbeidsmarkedet.

 • NLP Diplom – nettkurs

  Et effektivt kurs som kan utgjøre en forskjell i livet ditt. Ved gjennomføring av e-kurset vil du motta et NLP Diplom fra Nordic Coach & NLP Academy, som gir deg et bevis på at du mestrer grunnleggende NLP kunnskaper.

 • Coachende lederskap – nettkurs

  Opplever du stress i hverdagen? Opplever du at tiden ikke strekker til? 

  Allment 
  Dette kurset er for sjefer/ledere og andre som i sin yrkesrolle har interesse av å arbeide ut fra et coachende perspektiv, for å utvikle medarbeiderens og organisasjonens kompetanse. 

 • Positiv Psykologi – nettkurs

  Dette kurset er for deg som er interessert i å lære mer om positiv psykologi og hvordan du kan bruke det i ditt eget liv, personlig. Det egner seg for alle som har en interesse av å lære mer om de positive sidene i hverdagen, våre styrker og gode egenskaper. 

 • Selvhypnose – nettkurs

  All hypnose er selvhypnose. Dette er kanskje det mest effektive og kraftfulle verktøy som kan tas i bruk til å kontrollere ditt sinn og ditt liv. 

 • Certified Mental Trainer – online course

  This is an online training for becoming certified as a Mental Trainer from Nordic Coach & NLP Academy. Successful Mental Trainers use powerful, effective and inspiring techniques for growing stronger mentally and emotionally. 

 • Livsstilsinstruktør – nettkurs

  Bli sertifisert som Livsstilsinstruktør. Dette kurset er et kvalitetskurs utviklet av Nordic Coach & NLP Academy & The Paradigm Academy som gir deg en ny yrkeskompetanse. Dette kurset introduserer deg til livsstil og positive livsstilsendringer. 

 • Mindfulness Teacher – online course

  This online course is designed to certify you as a Mindfulness Meditation Teacher. The course is offered in English only. Teachers certified will have completed 100 hours of online training with assignments and homework.

 • Mindfulness Practitioner – nettkurs

  Opplever du stress i hverdagen? Opplever du at tiden ikke strekker til?

  Dette e-kurset er et praktisk og effektivt verktøy for å redusere stress, strekke tiden, mestre utfordringer og øke velvære og god livskvalitet. 

   

 • Mindfulness i skolen – nettkurs

  Dette online kurset er for lærere som ønsker å benytte mindfulness på skolen og med barn og unge. Kurset gir kunnskap og verktøy for trygg og effektiv bruk av mindfulness. Kurset egner seg for lærere på alle nivåer, fra barneskolen til ungdoms- og videregående skole. 

 • Hypnoseutdanning – nettkurs

  Hypnose er endelig på vei inn i Norge som et supplement til ‘vanlige’ behandlingsformer. Det er stadig flere som bruker hypnose for å overkomme sine fysiske og psykiske utfordringer. Hypnose er et kraftfullt og effektivt verktøy for å hjelpe mennesker som ønsker endring. 

 • Diploma in Hypnosis – nettkurs

  Nordic Coach & NLP Academy offers a comprehensive online hypnosis course intended to give you the basic skills and knowledge within the field of hypnosis. During this course you will learn the foundations of hypnosis, which will help you to gain a full range of knowledge on the topic of hypnosis. This course is also a preparation for the accredited Certified Hypnotherapist Certification. 

   

 • Flyskrekkurs – nettkurs

  Elisabeth Tanum er ekspert i å bistå mennesker med å mestre sin flyskrekk. Elisabeth har vært yrkespilot på Boeing 737 passasjerfly siden hun var 24 år, og som 30- åring ble hun utnevnt til flykaptein i Norwegian. Både kollegaer og arbeidsgiver har gitt Elisabeth de høyeste skussmål som pilot og som medmenneske. Hun oser av kunnskap, varme og vennlighet.

 • Spiritual Online Courses