Chat with us, powered by LiveChat
 • Oliver B. Baxter

  Oliver B. Baxter M.Sc., B.Sc., Sports Psychology - NLP Instructor
 • “Jeg hadde ikke klart å ta en mastergrad på universitet uten først å ha tatt en NLP utdanning – et fantastisk selvhjelps verktøy …” sier Oliver Baxter som er et fremragende eksempel på NLP integrasjon. Han er den eneste NLP instruktør innen feltet som faktisk har vokst opp i en NLP familie. Fra en tidlig alder visste Oliver at hans livsverk skulle innebære å arbeide med NLP. Hans formelle universitetsutdanning, kombinert med NLP og coaching utdanninger har ytterligere forsterket hans unike naturlige talenter til å trene folk til sitt høyeste potensiale. I tillegg til undervisning i NLP, EFT og hypnose, jobber Oliver spesielt med mennesker som ønsker å skape en sunnere livsstil og med eliteidrettsutøvere. 

  Oliver bor og er basert i England der han har hatt en rolle i The Big Company som leverer motivasjonskurs for små og mellomstore bedrifter. Oliver har en lys og positiv personlighet noe som bidrar til hans dyktighet og talent til å hjelpe andre til å forstå sin atferd og velge andre atferdsmønstrre som leder i retning av ønskede verdibaserte mål. 

  “Gjennom mitt liv og mine studier har jeg vært opptatt av NLP og har jeg vært engasjert i coaching og terapi som en del av læringsprosessen. Gjennom denne omfattende personlige utvikling og opplæring, fikk jeg et dypt innblikk i min egen oppførsel. Jeg har oppdaget min egen motivasjon, mine valg, tro og verdier. Jeg har lært meg å komme i kontakt med alle mine sanser og gjenkjenne effekten av mine ressurssterke og mindre ressurssterke indre dialoger og hvordan dette påvirker og organiserer min atferd. Jeg oppdaget unnskyldningene og saboterende metoder. Jeg pleide å forskyve ting til i morgen, og jeg etablerte barrierer som ville hindre meg fra å bevege meg utenfor min komfortsone. Gjennom å være trener og engasjert i min egen personlige og profesjonelle utvikling har jeg nå identifisert mitt potensial for lykke og suksess. Jeg er oppmerskom på de fantastiske ressurser og muligheter som jeg har for å leve et velfungerende liv. Jeg eier og har identifisert hvordan jeg kan bruke disse ikke bare for min egen fordel, men for alle som berører livet mitt.

  Emosjonell coaching og personlig utvikling er sterke i min tro, noe som fortsetter å motivere meg til å hjelpe andre mennesker å utvikle seg, bruke sine egne ressurser, anerkjenne deres valg og gå videre inn i deres framtid. Jeg er forpliktet til å gi deg min totale oppmerksomhet.”

  Bakgrunn:

  Tidligere foreleser for Sheffield Colleges, og Sports Science and Exercise Department at Hillsbrough College. 
  MSc in Sports Psychology with Sheffield Hallam University
  NLP Master Practitioner in Neuro Linguistic Programming with Nordic Coach & NLP Academy
  BSc in Sports Studies with Hull University
  Sports Practitioner in Neuro Linguistic Programming with the Lazarus Corporation (London)
  Higher National Diploma in Sports Development and Coaching with Hillsbrough College
  NLP Platinum Practitioner in Neuro Linguistic Programming with Nordic Coach & NLP Academy
  Practitioner of Hypnosis
  Practitioner of Emotional Field Therapy
  Practitioner of Motivational Interviewing