Chat with us, powered by LiveChat
 • Interesseorganisasjonen den norske coachforening hevder i sin markedsføring 
  at deres skoler utdanner etter norsk bransjestandard for coaching. Dette kan lett misforstås av forbrukere som om det foreligger en Norsk Standard (NS). En slik standard eksisterer ikke.

  Vi henviser til Standard Norge: ”Vi hadde en komite som skulle utarbeide en Norsk Standard for coaching. Dette arbeidet ble avsluttet uten at en Norsk Standard ble godkjent. Det foreligger IKKE noen Norsk Standard”

  Den norske coachforening er på ingen måte noe overordnet organ innenfor coaching og NLP i Norge. De har gitt grovt misvisende informasjon til forbrukere om Nordic Coach & NLP Academy. De har i ettertid måtte beklage å ha gitt slik informasjon.
  ————-
  Trine Ålstedt i firmaet Metaresource misrepresenterer NLP. I markedsføring av firmaet hevder Ålstedt at 98% av all NLP er skapt av Richard Bandler. Dette er uriktig og grovt villedende informasjon som gis til uvitende forbrukere. Ålstedt er kjent med at tidligere rettssaker har endt med bøter og dom for Richard Bandler i forbindelse med slike påstander. Videre hevder Ålstedt at hennes firma utdanner “offentlig godkjente helsecoacher”. Dette er uriktig. Det foreligger ingen “offentlig godkjent helsecoachutdanning”.