• MINDFULNESS REFERANSER

  Bruk mindfulness meditasjon og opplev positive gevinster i livet. — - Gillian Godtfredsen
 • “Jeg har lært masse dette kurset! Jeg har lært hvordan jeg kan ta i bruk mindfulness og meditasjon i en travel hverdag, og hvor stor effekt det har på å være mer tilstedet i nuet, stresse mindre, bekymre meg mindre, og oppnå fred og harmoni. Jeg har lært om tankens kraft, og hvor stor kraft tankene har for følesene og vårt eget liv. Jeg har lært gode pusteteknikker. Jeg har lært å tenke mer riktig ved å praktisere mindfulness og meditasjon, og rett og slett blitt lykkeligere.”

  — - C. Myhre Student, Mindfulness Practitioner nettkurs

  “Jeg har lært gode teknikker for meditasjon, kunnskap om verktøy jeg kan benytte og praktisk øvelser for hvordan lede andre gjennom en meditasjon. Jeg har også fått reflektert over egen reise og prøvd ut ulike guidede meditasjoner som har vært nyttig for meg. ”

  — - Hege Fagerli Adjunkt, Mindfulness Practitioner & Mindfulness Instruktør

  “Ulike metoder for avslappning, fokus og fokus på det jeg er i det daglige. teknikker fo å få frem min egne ressurser og fokusere på disse isteden for begrensningene. ”

  — - K. Øien Wiegand Mindfulness Practitioner nettkurs

  “Jeg har lært hva mindfulness og meditasjon er, hvordan det brukes og hvordan det er helsefremmende for både kropp og sinn. Jeg har lært om mantraer og lydmeditasjoner, jeg har lært å akseptere både meg selv og andre, jeg har lært mye om energier og følelser og tanker – negative og positive, og hvordan man kan gi slipp på frykt og erstatte det med f. eks kjærlighet istedet. jeg har lært om tankens kraft, jeg har lært å bruke pusten , jeg har lært å aktivt bruke positive affirmasjoner og visualiseringer slik at jeg jobber innover i meg selv og kjenner min kjerne bedre.”

  — - A. Flohr Mindfulness Practitioner & Mindfulness Instruktør

  “Jeg har lært noen gode mindfulnessøvelser som jeg både kan bruke selv og kan lære bort til andre. Jeg har lært mer om pustens funksjon og hvordan det å bruke den bevisst kan hjelpe oss til en rekke fordeler, både mentale, emosjonelle og fysiologiske. Dessuten har jeg kommet videre i min egen prosess og fått noen flere brikker til å falle på plass takket være noen av øvelsene i web-kurset, som f.eks. Oppdagelsesreisen; og ved å bli mer bevisst noen elementer i min egen psyke takket være noen av innleveringsoppgavene. ”

  — - R. Hoel lærer, Mindfulness Practitioner & Mindfulness Instruktør

  “Jeg har igjen blitt minnet på betydningen av å kunne finne tilbake til det innerste i meg – essensen av meg. Det å jorde meg i min væren snarere enn i mine tanker/ideer og meg selv og verden rundt meg. Når jeg befinner meg i meg selv, som meg selv, vil alt som spiller seg ut derfra være som det skal. ”

  — - F. Nymoen Mindfulness Practitioner & Mindfulness Instruktør

  “Att bli av med ursäkter i mitt liv och sluta skylla på mina situationer och andra. Ursäkter som har skadat mig och inte andra. Ursäkter har stoppat mig länge, fick gräva in i mig själv och kunde komma fram till att ursäkter är det värsta jag har tänkt på och det har stoppat mig från saker och ting jag vill göra i mitt liv och åstadkomma. Nu har jag mer inre fred och är mer och mer målinriktad. ”

  — - M. Kaok Vekter, Mindfulness Practitioner & Mindfulness Instruktør

  “Jeg synes dette kurset har gitt meg mer utfyllende kunnskap om mentale teknikker. Å lære å flytte fokus. Lære gode teknikker for å klare å gå inn i seg selv. Jeg har også lært hvordan jeg kan praktisere mindfulness i hverdagen. ”

  — - Sissel B. Nevervei Mindfulness Practitioner nettkurs

  “Jeg har lært utrolig mye om meg selv. Det har vært spennende å ta meditasjonspraksisen min til nye høyder finne nye dybder i meg selv. Helt konkret har jeg lært hvordan jeg ikke bare mediterer selv, men hvordan jeg kan lede andre. Det har vært veldig nyttig med den fysiske samlingen, der vi fikk øve på å instruere hverandre. Jeg fikk med meg mange gode tilbakemeldinger fra disse dagene, som jeg skal bruke i min praksis som midufulnessinstruktør. Jeg har lært mange nyte teknikker og jeg har erfart hva ulike meditasjoner gjør med meg. Da jeg kom hjem fra kurset på fredagen etter å ha fått rikelig påfyll både av teori og praktisk arbeid var jeg mer i kontakt med meg selv enn jeg kan huske å ha vært på lenge. Bare noen timer etterpå fikk jeg en emosjonelt svært krevende beskjed, så jeg fikk anledning til å teste metodene direkte. Det virket sånn nogenlunde. Jeg er imidlertid glad for at jeg fikk så mange følelser, selv om de var krevende. Jeg jobber mye med å tørre å være i alle slags følelser og føle meg trygg der. Jeg har lært, eller oppdaget på ny, at jeg ikke er følelsene mine og at det er nyttig vite dette når det stormer som verst. Jeg har lært meg at det er viktig å lytte til magefølelsen. Og det skal jeg heretter gjøre mye av. Jeg skal la hjertet lede mer enn hodet. ”

  — -S. Borge Mindfulness Practitioner nettkurs

  “Hvordan man kan bruke meditasjon for å utvikle seg selv og å få mer ro i hverdagen. Jeg føler meg mer tilfreds med hvor jeg er i livet og jeg stresser ikke lengre så mye og føler meg som et mer emosjonelt stabil og det er enklere å akseptere meg selv og andre som de er. Trodde jeg var aksepterende, men nå er jeg mer aksepterende føler jeg.”

  — - I. Sylte Mindfulness Practitioner nettkurs

  “Jeg mediterer mer enn tidligere, og jeg er blitt mere bevisst på at små og korte meditasjoner er veldig nyttig for kroppen min. Har ikke vært bevisst tidligere på at å meditere faktisk kan gi meg energi dersom jeg kjenner meg trøtt. Jeg har fått en helt annen kontakt med meg selv enn det jeg hadde før, og selv om jeg nok har hatt meditative stunder gjennom hele livet, så har det å bruke meditasjon på en bevisst måte styrket meg som person. Tror det er mye helbredelse i meditasjon. ”

  — - Britt Solheim Mindfulness Practitioner nettkurs