Chat with us, powered by LiveChat
 • Kursnavn: Mindfulness Instruktør

 • Mindfulness Instruktør er et kurs for mennesker som ønsker å praktisere mindfulness. Mindfulness er et perspektiv og en tilnærming som stadig vinner større innflytelse innenfor samfunnet. Bedrifter, skoler, organisasjoner og familier i stadig større grad integrerer mindfulness i hverdagen; og resultatene er formidable. I dagligtale kan vi si at mindfulness er en sinnstilstand som gir mulighet til å møte egne følelser, tanker og andre mennesker med en vennligsinnet og aksepterende holdning.

  Buddha was asked. “What have you gained from Meditation?” He replied “Nothing!” 
  However, let me tell you what I have lost: anger, anxiety, depression, insecurity, fear of old age and death.” 

  Du vil enkeltvis eller i grupper bli guidet gjennom bevisstgjørende prosesser som gir anledning til å være tilstede i øyeblikket. Du lærer om og hvordan du integrerer mindfulness i en praktisk kontekst. Formålet er å redusere stress, gi økt effektivitet, økt selvinnsikt og frigjøring av ressurser og kreativt potensiale.

 • Datoer

  06 – 07 feb 2019 (kl 10-15 begge dager)

  Praktisk info

  Lengde: 2 dager + online kurs (ca 30 timer) Mindfulness Practitioner

  Målgruppe: Lærere, foreldre, ledere, team ledere, team medlemmer, helsearbeidere, personlige trenere, idrettsutøvere, coacher, mental trenere

  Opptakskrav: Ingen

  Sted: Bygdøy, Oslo

  Type: Akkreditert utdanning

  Pris

  kr 9500,-
  Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.
  Faktura utstedes ved påmelding.

  Om Oss
 • Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Dette kurset vil gi deg 100 poeng/timer CPD.

  • 29 års erfaring

   NOCNA er toneangivende på fagfeltet

  • Internasjonale studiepoeng (CPD)

   NOCNA har utstedt over 5000 CPD poeng det siste året

  • Markedsleder

   NOCNA har avholdt mer en 200 NLP & Coachutdanninger

  • Kurs/utdanninger

   NOCNA tilbyr mer enn 32 ulike kurs og utdanninger

 • Meditasjon har blitt stadig mer akseptert siden ordet “mindfulness” ble skapt for noen få år siden. Noen akademikere ønsket å berolige skeptikere til meditasjonsbegrepet og fant at “mindfulness” er et mer “spiselig” ord. Siden har det hatt en forvandlende effekt for meditasjonspraksis da det har vært avjørende for brobygging/merging i næringslivet og den akademiske vitenskapsverden. Mindfulness meditasjon er i meget sterk vekst i næringslivet, skoler, frisklivssentere, yoga studioer, barnehager, helsestudioer, treningssentere, spa hoteller, medisinske klinikker/institusjoner – og listen fortsetter… Det finnes stadig mer forskning på metoden mindfulness meditation.

  Nordic Coach & NLP Academys eksperter har meditert i mange tiår og er kjent for sin grunnleggende helhetlige filosofi. Fokus er og har alltid vært på helheten – det hele, levende, opplevende mennesket. NOCNA har fokus på empowerment prossesen. Ved å identifisere resursser som trengs og å engasjere kroppslige og mentale kapasiteter på en bevisstgjørende måte kan klienten utøve hjelp til selvhjelp ved å være aktiv deltaker i egen prosess.

  Målgruppe

  Treningen egner seg for deg som har med andre mennesker å gjøre enten du er ansatt, leder, behandler, lærer med mer. Metoden egner seg spesielt for personer som arbeider innenfor kommunikasjon og samhandling der mennesker er utsatt for stress. Som mindfulness instruktør vil du være en verdsatt ressurs for de som ønsker å bevare roen og overblikket i hverdagen.

  Det finnes et stadig voksende mengde med utøvere. Uansett hvor erfarne, kloke, innsiktsfulle og dynamisk disse er, vil dette kurset fungere som prikken over i’en.

  Hva kjennetegner en Mindfulness Instruktør?

  En Mindfulness Instruktør hjelper klienten(ene) til både å utvide og berolige sinnet og følelsene. Det blir tid og plass for dyp indre ro og større plass for en selv i seg selv. En Mindfulness Instruktør har selv et rolig sinn og blir ikke lett distrahert. Mindfulness Instruktører er som fødselshjelpere for nye tanke- og væremåter og de lever som de lærer.

  Bakgrunn

  De siste årene har det vært en enorm vekst og utvikling med informasjon om nevrovitenskap, positiv psykologi og hvordan hjernen håndterer endring. Mindfulness praksis har gitt positive gevinster for mennesker innen helse, beslutningstakning og ledelse. Mindfulness Instruktøren er trent til å perfeksjonere sin coaching. Mindfulness gir økt bevissthet og forståelse, og forholdet mellom instruktør og klient er på et dypt og meningsfylt plan. Den mentale, emosjonelle og relasjonelle dynamikken som oppstår i øyeblikket mellom instruktøren og klienten er et spennende og forvandlende arbeidsfelt.

   

  Meditation is The Mother of Mindfulness

  Anyone who performs the initial steps of meditation can have a signifcant effect on their body. 

  — - Dr. Herbert Benson, Harvard Medical School

  Her kan du se noen referanser fra mindfulness kursene: Les mer her