• Mindfulness Instruktør (30 CPD poeng)

 • Mindfulness Instruktør er et kurs for mennesker som ønsker å praktisere mindfulness og bevisst være tilstede, her og nå. Det egner seg fint for deg som ønsker å arbeide med stressmestring, arbeidshelse, livsstil og helsefremmende arbeid. Det kan hjelpe deg til komme i intuitiv kontakt med ditt dypeste vesen og gi mer energi for bedre å kunne tåle stress og utfordringer.

  Du vil enkeltvis og i gruppe bli guidet gjennom bevisstgjørende prosesser som gir anledning til å være tilstede i øyeblikket. Du lærer om og hvordan du integrerer mindfulness i en praktisk kontekst. Formålet er å redusere stress, gi økt effektivitet, økt selvinnsikt og frigjøring av ressurser og kreativt potensiale.

  “I’ve taught Mindfulness in schools to staff and students from what I learned with you. I now teach Mindfulness in a corporate setting and also in my yoga classes, as well as workshops like The Art of Mindful Living. So, thank you for your course and meditations!”

  — - Nadege Debax, Australia

  Buddha was asked. “What have you gained from Meditation?” He replied “Nothing!” 
  However, let me tell you what I have lost: anger, anxiety, depression, insecurity, fear of old age and death.” 

  Mindfulness er et perspektiv og en tilnærming som stadig vinner større innflytelse innenfor samfunnet. Bedrifter, skoler, organisasjoner og familier integrerer mindfulness i stadig større grad; og resultatene er formidable. I dagligtale kan vi si at mindfulness er en sinnstilstand som gir mulighet til å møte egne følelser, tanker og andre mennesker med en vennligsinnet og aksepterende holdning.

 • Datoer

  26 – 27 sept (kl 10-15 begge dager)

  Praktisk info

  Lengde: 2 dager + online kurs (ca 30 timer) Mindfulness Practitioner

  Målgruppe: Lærere, foreldre, ledere, team ledere, team medlemmer, helsearbeidere, personlige trenere, idrettsutøvere, coacher, mental trenere

  Opptakskrav: Ingen

  Sted: Bygdøy, Oslo

  Type: Akkreditert utdanning

  Pris

  kr 9500,-
  Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.
  Faktura utstedes ved påmelding.

  Om Oss
 • Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Dette kurset vil gi deg 100 poeng/timer CPD.

  • 29 års erfaring

   NOCNA er toneangivende på fagfeltet

  • Internasjonale studiepoeng (CPD)

   NOCNA har utstedt over 5000 CPD poeng det siste året

  • Markedsleder

   NOCNA har avholdt mer en 200 NLP & Coachutdanninger

  • Kurs/utdanninger

   NOCNA tilbyr mer enn 32 ulike kurs og utdanninger

 • Meditasjon har blitt stadig mer akseptert siden begrepet “mindfulness” ble introdusert. Noen akademikere ønsket å berolige skeptikere, og fant ut at “mindfulness” er et mer “spiselig” ord. Siden har det hatt en forvandlende effekt for meditasjonspraksis da det har vært avgjørende for brobygging i næringslivet og den akademiske verdenen. Mindfulness er i meget sterk vekst i næringslivet, organisasjoner, skoler, frisklivssentre, yoga studioer, barnehager, helsestudioer, treningssentre, spahoteller, medisinske klinikker/institusjoner – og mange andre steder. Det finnes stadig mer forskning på mindfulness som viser til helsefremmende effekter på alle deler av helsen (fysisk, emosjonelt, mentalt, sosialt og spirituelt). 

  NOCNAs eksperter har undervist og meditert selv i mange tiår og er kjent for sin grunnleggende helhetlige filosofi. De har pedagogisk, psykologisk og medisinsk kompetanse som gir deg den trygghet du trenger når du skal lære mindfulness. Fokus er og har alltid vært på helheten – det hele, levende, opplevende mennesket. NOCNA har fokus på empowerment. Ved å identifisere ressurser som trengs og gjennom å aktivere kroppslige og mentale kapasiteter på en bevisstgjørende måte, kan klienten utøve hjelp til selvhjelp ved å være en aktiv deltaker i egen prosess.

  Målgruppe

  Treningen egner seg for deg som har med andre mennesker å gjøre enten du er ansatt, leder, behandler, lærer eller konsulent. Det egner seg utmerket for deg som jobber med stressmestring, arbeidshelse, livsstil, coaching, undervisning og helsefremmende arbeid innen ulike arenaer.

  Metoden egner seg spesielt for personer som arbeider innenfor kommunikasjon og samhandling der mennesker er utsatt for stress. Som Mindfulness Instruktør vil du være en verdsatt ressurs for de som ønsker å bevare roen og overblikket i hverdagen.

  Hva kjennetegner en Mindfulness Instruktør?

  En Mindfulness Instruktør hjelper andre mennesker (klienter) til å utvide og berolige sinnet og følelsene, og styrke forbindelsen med den indre kjernen. Det blir tid og plass for dyp indre ro og større plass for en selv i seg selv. Instruktøren har til hensikt å hjelpe mennesker til å være fullt og helt tilstede i det som skjer i og rundt oss på en vennlig og ikke-dømmende måte. En Mindfulness Instruktør har selv et rolig sinn og blir ikke lett distrahert. Mindfulness Instruktører er som fødselshjelpere for nye tanke- og væremåter og de lever som de lærer.

  Bakgrunn

  De siste årene har det vært en enorm vekst og utvikling med informasjon om nevrovitenskap, positiv psykologi og hvordan hjernen håndterer endring. Mindfulness praksis har gitt positive gevinster for mennesker innen helse, livsstil, endringsarbeid, coaching, kreativitet og ledelse. Metoden bygger på tusenårige østlige tradisjoner, men vi kan finne elementer av dette i alle kulturer. Mindfulness gir økt bevissthet og forståelse, og forholdet mellom instruktør og klient er på et dypt og meningsfylt plan. Den mentale, emosjonelle og relasjonelle dynamikken som oppstår i øyeblikket mellom instruktøren og klienten er et spennende og forvandlende arbeidsfelt.

   

  Meditation is The Mother of Mindfulness

  Anyone who performs the initial steps of meditation can have a signifcant effect on their body. 

  — - Dr. Herbert Benson, Harvard Medical School

  Her kan du se noen referanser fra mindfulness kursene: Les mer her