Chat with us, powered by LiveChat
  • Metaforer for livets reise

    Dette er en bok med historier, metaforer og fortellinger, som er noe som berører de fleste uansett alder, kjønn og kultur. Historier som mennesker forteller til hverandre kan ofte hjelpe til å finne løsninger. Når gode historier kommer til deg, ta vare på dem.

    Lær å gi dem videre til andre når du ser at de trenger dem. Noen ganger trenger mennesker tro og håp mer enn noe annet for å overleve. Da kan du gi en gave i form av en historie eller fortelling. Det kan tenkes at du treffer et dypere sted inni personen og hjelper vedkommende til å finne løsninger, ta vare på seg selv og spre lys og glede til andre. Noe av det mest verdifulle vi kan gjøre, for å hjelpe hverandre, er å lytte til hverandres historier og fortellinger.

    For noen uker siden bodde mitt barnebarn hos meg noen dager, og det vanlige er at vi leser eventyr på kvelden. Denne gangen fant jeg frem The Paradigm Academys bok “Metaforer for livets reise” og sa at jeg skulle lese en historie til henne fra den. Neste kveld spurte hun: “Kan du lese flere historiere fra boka uten bilder, mormor?” Det ble en historie hver kveld:-) – Vera Bakkeli, Healer & NLP Master Practitioner

    Mail order: NOK 354,-